Έχω ένα αρσενικό pug(2χρ. περίπου) κι ένα θηλυκό ημίαιμο μικρό σα μαλτεζάκι (10 μηνών περίπου).Είναι η δεύτερη φορά που μάλλον αυτήνανε έχει οίστρο και ο μάγκας έχει τρελαθεί θέλει να την πηδήξει πάση θυσία,προσπαθεί να τη βιάσει βασικά γιατί αυτή δε τον θέλει καθόλου,τον δαγκώνει και γενικά προσπαθεί να τον αποφύγει.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό,την πρώτη δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.Τα ερωτήματά μου:
1)Μήπως δε τον θέλει επειδή είναι ασχημομούρης, άλλη ράτσα;
2)Είναι μήπως επειδή το θηλυκό είναι ακόμα μικρό;
3)Μπορεί να κατηγορηθεί ο αρσενικός για τοξική αρρενωπότητα και να έχω μπελάδες;
Τα φώτα σας σκυλάδες!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eρώτηση για σκυλιά
Eρώτηση για σκυλιά
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Re: Eρώτηση για σκυλιά
την 14 η ημερα κ μετα απο την εναρξη της περιοδου της θα τον βιασει αυτηΓκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:53 Έχω ένα αρσενικό pug(2χρ. περίπου) κι ένα θηλυκό ημίαιμο μικρό σα μαλτεζάκι (10 μηνών περίπου).Είναι η δεύτερη φορά που μάλλον αυτήνανε έχει οίστρο και ο μάγκας έχει τρελαθεί θέλει να την πηδήξει πάση θυσία,προσπαθεί να τη βιάσει βασικά γιατί αυτή δε τον θέλει καθόλου,τον δαγκώνει και γενικά προσπαθεί να τον αποφύγει.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό,την πρώτη δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.Τα ερωτήματά μου:
3)Μπορεί να κατηγορηθεί ο αρσενικός για τοξική αρρενωπότητα και να έχω μπελάδες;
Τα φώτα σας σκυλάδες!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η πλάκα και αυτό που με μπερδεύει είναι ότι όταν αυτός κάθεται ήσυχος κάτω καμιά φορά αυτή πάει και τον καβαλάει και τρίβεται πάνω του μπρος πίσω.Τελικά θέλει να ζευγαρώσει μαζί του ή όχι;Αγις έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:55την 14 η ημερα κ μετα απο την εναρξη της περιοδου της θα τον βιασει αυτηΓκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:53 Έχω ένα αρσενικό pug(2χρ. περίπου) κι ένα θηλυκό ημίαιμο μικρό σα μαλτεζάκι (10 μηνών περίπου).Είναι η δεύτερη φορά που μάλλον αυτήνανε έχει οίστρο και ο μάγκας έχει τρελαθεί θέλει να την πηδήξει πάση θυσία,προσπαθεί να τη βιάσει βασικά γιατί αυτή δε τον θέλει καθόλου,τον δαγκώνει και γενικά προσπαθεί να τον αποφύγει.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό,την πρώτη δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.Τα ερωτήματά μου:
Τα φώτα σας σκυλάδες!
μονο οταν γνωριζει πως θα συλλαβει - κ γνωριζει καλα το ποτεΓκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:58Η πλάκα και αυτό που με μπερδεύει είναι ότι όταν αυτός κάθεται ήσυχος κάτω καμιά φορά αυτή πάει και τον καβαλάει και τρίβεται πάνω του μπρος πίσω.Τελικά θέλει να ζευγαρώσει μαζί του ή όχι;Αγις έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:55την 14 η ημερα κ μετα απο την εναρξη της περιοδου της θα τον βιασει αυτηΓκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:53 Έχω ένα αρσενικό pug(2χρ. περίπου) κι ένα θηλυκό ημίαιμο μικρό σα μαλτεζάκι (10 μηνών περίπου).Είναι η δεύτερη φορά που μάλλον αυτήνανε έχει οίστρο και ο μάγκας έχει τρελαθεί θέλει να την πηδήξει πάση θυσία,προσπαθεί να τη βιάσει βασικά γιατί αυτή δε τον θέλει καθόλου,τον δαγκώνει και γενικά προσπαθεί να τον αποφύγει.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό,την πρώτη δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.Τα ερωτήματά μου:
Τα φώτα σας σκυλάδες!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:58 3)Μπορεί να κατηγορηθεί ο αρσενικός για τοξική αρρενωπότητα και να έχω μπελάδες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ασ'τα να πάνε γατούλα μου,δεν ξέρω τι να κάνω.Γενικά δεν ξέρω αν θέλω να ζευγαρώσουν,απ'την άλλη δεν επεμβαίνω,λέω άμα την καταφέρει βλέπουμε.
Είχα και μια γατούλα που μεγάλωναν όλα μαζί αλλά αναγκάστηκα να την πάω στη μάνα μου επειδή το βράδι έκανε πολλή φασαρία (έτσι είπανε).
Να σου πω, εγώ σκέφτομαι το τι θα γίνουν τα σκυλάκια αν τελικώς ζευγαρώσουν.Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:08Ασ'τα να πάνε γατούλα μου,δεν ξέρω τι να κάνω.Γενικά δεν ξέρω αν θέλω να ζευγαρώσουν,απ'την άλλη δεν επεμβαίνω,λέω άμα την καταφέρει βλέπουμε.
Είχα και μια γατούλα που μεγάλωναν όλα μαζί αλλά αναγκάστηκα να την πάω στη μάνα μου επειδή το βράδι έκανε πολλή φασαρία (έτσι είπανε).
Αν σκέφτεσαι να τα κρατήσεις, έχει καλώς. Αν ξέρεις που θα τα δώσεις, το ίδιο.
Διαφορετικά, προτείνω στείρωση.
Και η γατούλα που πήγες στη μάνα σου γι' αυτό φώναζε. Οι στειρωμένες γάτες δεν κάνουν φασαρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στειρωμένη ήταν,απλά δε γίνεται να περιορίσεις μια γάτα σ'ένα δωμάτιο,έτσι δεν είναι;Ή να έχεις την απαίτηση να μην ανέβει πουθενά!Άστο,αυτό το θέμα πονάει και δε θέλω να γίνω κακός. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 151 Απαντήσεις
- 3876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-