Κάνω την αρχή με το "Σινουχέ, ο Αιγύπτιος" του Mika Waltari
Το συγκαταλέγω εύκολα στα 5 καλύτερα που εχω διαβάσει!

γιατί;

say no more...Ερασιστρατος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 00:59 Επίσης πολύ καλο μου φάνηκε και το "Ο κύριός μου Αλκιβιάδης" του Βλάχου Άγγελου το οποίο παρουσιάζει τον πελλοπονησιακό πόλεμο με πολύ ενδιαφέρον τρόπο..
![]()
Yochanan έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 01:46say no more...Ερασιστρατος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 00:59 Επίσης πολύ καλο μου φάνηκε και το "Ο κύριός μου Αλκιβιάδης" του Βλάχου Άγγελου το οποίο παρουσιάζει τον πελλοπονησιακό πόλεμο με πολύ ενδιαφέρον τρόπο..
![]()
say no more
Καραμελίτσα
Αλητάκι88
Ερασιστρατος
ειναι φανταστικος ο συγκεκριμενοςΕρασιστρατος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 00:01 Προτιμήσεις, εντυπώσεις και κολλήματα!
![]()

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αναστατώθηκα που είδα ότι κάποιος και σήμερα διαβάζει αυτό το βοβλίο.Ερασιστρατος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 00:01 Προτιμήσεις, εντυπώσεις και κολλήματα!
![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.