Δεν είμαι υπέρ των αντιεμβολιάκηδων της δεξιάς, όπως δεν ήμουνα υπέρ των αντιεμβολιάκηδων της αριστεράς (πορεία Πολυτεχνείου - πορεία Κουφοντίνα - Νέα Σμύρνη - ινδιάνοι).
Αν ήταν κυβέρνηση η παλιά ΕΡΕ θα είχε συγκροτηθεί ήδη ομάδα ρέϊντζερς η οποία θα είχε αναλάβει δράση.
Δυστυχώς έχουμε κυβέρνηση snowflakes.
Ο αρχηγός τους ο Βόβολης-Μπόμπολης πως λέγεται θα είχε συλληφθεί.
Αλλά δεν είναι αυτά τα σπουδαία που με απασχολούν.
Με απασχολούν άλλα σπουδαία.
Καλά, οι κουφοντινικοί αντιεμβολιάκηδες είναι του μαρξιστικού-λενινιστικού αλλά οι άλλοι ;
Οι άλλοι υποτίθεται είναι "νοικοκυραίοι", ή έστω οι μαμάδες τους και οι θείες τους είναι.
Κάνουν διαδηλώσεις και στρέφονται βέβαια εναντίον του Γκέϊτς, του γνωστού αρχιτσιπάκια.
Για το εξαιρετικά όμως πιό επικίνδυνο ζήτημα των οικονομικών τσιπς δεν έχουν πει ποτέ τίποτα !
Εγώ έφαγα μπαν από τον Σκάϊ, αυτοί δεν έχουν πει τίποτα.
Αλλά τα δικά τους λεφτά παίρνουν οι μπάνκστερς και κλπ συνεργαζόμενοι με το σύστημα Μπιλ Γκέϊτς !
Τώρα ούτε το ebay δεν σε αφήνει να πουλήσεις μέσω paypal όπως σε άφηνε.
Μόνο μέσω τραπέζης και φυσικά στο στόχαστρο του έφορα.
Έχω άδικο ;
Οι μαρξιστές-μαρξίστριες του πχόρουμ θα πουν ότι ... έχω άδικο.
Εντάξει, αυτοί ανήκουν στην κλαδική Παπαδημούλη - δεν έχουν ανάγκη.
Αλλά και άδικο να έχω -που δεν έχω- δεν εξηγείται η αδιαφορία.
Αυτοί που κινούν τα νήματα του ψεκασμού πρέπει να είναι μεγάλα κεφάλια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιεμβολιάκηδες - συλλαλλητήρια
- wooded glade
Αντιεμβολιάκηδες - συλλαλλητήρια
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
Re: Αντιεμβολιάκηδες - συλλαλλητήρια
Οι πορείες για το Πολυτεχνείο δεν ήταν πορείες κατά του εμβολίου και κατά της μάσκας
- wooded glade
Ναι, αλλά για να γίνει διάδοση την έκαναν.Highlander έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:59 Οι πορείες για το Πολυτεχνείο δεν ήταν πορείες κατά του εμβολίου και κατά της μάσκας
- Highlander
Όχι, φορούσαν μάσκες και κρατούσαν αποστάσειςwooded glade έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:00Ναι, αλλά για να γίνει διάδοση την έκαναν.Highlander έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:59 Οι πορείες για το Πολυτεχνείο δεν ήταν πορείες κατά του εμβολίου και κατά της μάσκας
- wooded glade
Εγώ δηλαδή που δεν πήγα είμαι α) λακές του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού β) δεν συμπαραστέκομαι στη δοκιμαζόμενη Κούβα των λαών.Highlander έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:04Όχι, φορούσαν μάσκες και κρατούσαν αποστάσειςwooded glade έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:00Ναι, αλλά για να γίνει διάδοση την έκαναν.Highlander έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:59 Οι πορείες για το Πολυτεχνείο δεν ήταν πορείες κατά του εμβολίου και κατά της μάσκας
Ευχαριστώ πολύ.