Βασιλική Θάνου, πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Ναι, αυτή που ΔΕΝ ντράπηκε να διοριστεί Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας στις 3 τα μεσάνυχτα.
Βγαίνει λοιπόν και λέει ότι βάσει του Συντάγματος ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση υποχρεωτικός, ούτε με επίκληση της δημόσιας υγείας (ούτε καν αν είχαμε επιδημία πανούκλας δηλαδή) γιατί υπερέχει το δικαίωμα της προστασιας της προσωπικότητας του ατόμου.
Και δεν υπάρχει ένας να βγει να της τρίψει στη μούρη την πιο πρόσφατη έστω απόφαση 2387/2020 του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Και συνεχίζει η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Ναι, αυτή που ΔΕΝ ντράπηκε να μηνύσει τον αείμνηστο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Αθηνών, Σταύρο Τσακυράκη, για εξύβριση και δυσφήμιση, επειδή σε άρθρο του την χαρακτήρισε "αφελή" και "πολιτικάντη".
Και μας λέει ότι δεν το λέει μόνο αυτή, το λέει και το Συμβούλιο της Ευρώπης στο 2361/2021 ψήφισμά του που απαγορεύει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό (προφανώς για τις ανακοινώσεις του Μακρόν δεν την ενημέρωσε κανείς)
Και δεν βγαίνει κανείς να της πετάξει την πατσαβούρα στη μούρη ότι το ψήφισμα αυτό έχει ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ χαρακτήρα και δεν δεσμεύει ΚΑΝΕΝΑ κράτος μέλος και ότι η δυνατότητα θέσπισης υποχρεωτικού εμβολιασμού υπάγεται ΑΥΣΤΗΡΑ στη σφαίρα εθνικών αρμοδιοτήτων.
Και για να μας αποτελειώσει η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου (ναι, αυτή που ΔΕΝ ντράπηκε να ανοίξει ζήτημα αύξησης του ορίου ηλικίας των δικαστών για παραμείνει η ίδια στην θέση της Προέδρου), πετάει και τη γαλλικούρα που δίνει κύρος στα λεγόμενά της, και μας λέει ότι την απόφαση την έβγαλε "το Συμβούλιο της Ευρώπης -το Conseil d' État δηλαδή". Και εφτά γενιές γαλλομαθών νομικών αυτοκτόνησαν πίνοντας χλωρίνη. Τ' ακούτε ρε; Το Conseil d' État είναι το Συμβούλιο της Ευρώπης, ανάθεμα την ώρα που το άκουσα!
Αλλά άμα είσαι η Βασιλική Θάνου, που ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ:
- να στείλει επιστολή προς τους Προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να πάρει θέση σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ζητήματα, ερμηνεύοντας και επεξηγώντας το 61% του ΟΧΙ και ζητώντας από δικαστές(!!!) την άσκηση επιρροής προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα.
- να αλλάξει την εισηγήτρια, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ειρήνη Κιουρτσόγλου, όταν αυτή γνωστοποίησε ότι θα υποστήριζε στην εισήγησή της ότι μόνο με συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να γίνει η παράταση του ορίου συνταξιοδότησης των δικαστών, και να ορίσει ως εισηγήτρια...τον εαυτό της.
- να εκφράσει, ως πρόεδρος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου, μόνη αυτή, γνώμη υπέρ του πειθαρχικού ελέγχου στην υπόθεση του Προέδρου του Ε΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Αθανάσιου Ράντου, ο οποίος είχε δεχτεί εκβιασμούς μέσω υποκλαπέντων μηνυμάτων για να ταχθεί υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.
- να παραβιάσει το αυτοδιοίκητο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και να αναμειχθεί και να καθορίσει εξελίξεις στην υπόθεση της εκλογής Ντογιάκου ως προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών.
- να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου ως μέσο για την ανάρτηση ανακοινώσεων των προσωπικών της υποθέσεων και των προσωπικών της απόψεων.
- να γίνει Προϊσταμένη του νομικού γραφείου του Τσίπρα
- να καλέσει, ως Προϊσταμένη του νομικού γραφείου του Τσίπρα, σε γεύμα στο εστιατόριο "Αλεξάνδρα", 12 εν ενεργεία Προέδρους Εφετών.
θα ντραπείς να κοροϊδεύεις συνειδητά τον κόσμο, υιοθετώντας αντιεμβολιαστικές ΜΠΟΥΡΔΕΣ με γαλλική προφορά και κάνοντας πλάτες σε αυτόν που σε διόρισε Πρόεδρο;;;;
Αντισυνταγματικό δεν είναι, γιατί τότε είναι αντισυνταγματική και η θητεία στο στρατό (εγώ δεν γουστάρω να πάω).
Αλλά η πλάκα είναι όταν είχαν γίνει τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης (που βάφτιζαν τους ψαράδες "γιατρούς του Κολωνακίου" και τους έπαιρναν πεντακό) κανένα γουνάκι δεν έφερε αντίρρηση.
wooded glade έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 15:22
Αντισυνταγματικό δεν είναι, γιατί τότε είναι αντισυνταγματική και η θητεία στο στρατό (εγώ δεν γουστάρω να πάω).
Γιωτόσκυλο !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τι μαλακίες λες; Στο σύνταγμα λέει ξεκάθαρα ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις σου να υπηρετήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τι μαλακίες λες; Στο σύνταγμα λέει ξεκάθαρα ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις σου να υπηρετήσεις.
Άρα ; Παπάρα ;
Άρα παπαριές λες. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός γιατί αντιβαίνει σε άρθρο του συντάγματος, το ίδιο και η άρνηση στράτευσης.
Το σύνταγμα προβλέπει ότι δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να εμβολιαστείς, όσο και το ότι είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσεις. Deal with it.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επίσης υπάρχουν εμβόλια κατά μη κολλητικών ασθενειών, όπως πολυομυελίτιδα.
Όποιος πιστεύει στο μεγάλο μανιτού της ζούγκλας ας μην κάνει εμβόλιο πολυομυελίτιδας.
Αλλά όταν είναι κολλητική νόσος που το βρήκε το δικαίωμα ;;;;;;;
Άρα παπαριές λες. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός γιατί αντιβαίνει σε άρθρο του συντάγματος, το ίδιο και η άρνηση στράτευσης.
Το σύνταγμα προβλέπει ότι δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να εμβολιαστείς, όσο και το ότι είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσεις. Deal with it.
Ποιό article λέει για εμβόλια ;;;;;;;;;;
Δεν λέει για εμβόλια μόνο, λέει για κάθε ιατρική πράξη. Άρθρο 5, παράγραφος 5.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,