!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θσ θελατε να εισαστε δημοσιος υπαλληλος? Αιτιολογηστε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Θσ θελατε να εισαστε δημοσιος υπαλληλος? Αιτιολογηστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Στις ΗΠΑ, εχουν περιπου 3 εκατομμυρια δημοσιους υπαλληλους γιατι προφανως ειναι απαραιτητοι για να λειτουργησει μια οποιαδηποτε κυβερνηση. Ειναι λοιπον μια απολυτως απαραιτητη δουλεια. Στην Ελλαδα ομως ακουμε τα τελευταια χρονια διαφορα εναντια στους δημοσιους υπαλληλους. Εσεις θα θελατε να γινετε δημοσιοι υπαλληλοι? Αν οχι γιατι? Αντιπαθειτε την σταθερη δουλεια? Δεν γουσταρετε τον σταθερο μισθο? Αν ειστε απο κεινους που θεωρουν το δημοσιουπαλληλικη "κομμουνισμο" πως εξηγειτε τους 3 εκατομμυρια δημοσιους υπαλληλους που εχουν οι ΗΠΑ?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Θσ θελατε να εισαστε δημοσιος υπαλληλος? Αιτιολογηστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Στις ΗΠΑ μέσα στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων υπολογίζουν και τους στρατιωτικούς;
Ή τους παπάδες;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Θα ήθελα.
Στις ατομικές βόμβες που είναι η ειδικότητα μου, όχι στο νεκροταφείο του νομού Ημαθείας.
Δεν είμαι κατά των ΔΥ. Είμαι κατά του τζαμπατζιστάν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Στρακαστρουκας

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:42 Στις ΗΠΑ μέσα στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων υπολογίζουν και τους στρατιωτικούς;
Ή τους παπάδες;
Σςςςςςς. Μην πεις στους αντικομμουνιστας του φορουμ οτι ο αλλος βασικος λογος χρεωκοπιας της Ελλαδας ηταν ο υπερμεγεθης στρατος της χωρας
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Δεν θα ήθελα να είμαι υπάλληλος γενικώς. Θέλω να έχω ελεύθερο πεδίο προσωπικής επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης. Επίσης, απεχθάνομαι να μου λένε τι να κάνω. Θέμα προσωπικότητας, δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Πέρσι είχα την ευκαιρία να γίνω, με πήραν αναπληρωτή καθηγητή και δεν πήγα.
Στην υπάλληλο που είπα οτι δεν θα πάω κόντεψε να πέσει το ακουστικό απο το χέρι.
Αν με πάρουν μόνιμο παίζει να πάω, ανάλογα πως θα είναι και τα πράγματα τότε.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Και γω δεν θα ήθελα να ειμαι υπάλληλος κανενός, αλλά αν επέλεγα μεταξύ δημοσιου και ιδιωτικού σε μια χώρα σαν την Ελλάδα εννοείται θα επέλεγα δημόσιος γιατί κάνουνε ζωάρα, ψευτοδουλεύουν (τον κόσμο) πολλοί απο αυτους, πληρώνονται καλύτερα και παιρνουνε άδεια οποτε γουστάρουνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 30 Ιουν 2021, 17:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Green Dragon έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:52 Δεν θα ήθελα να είμαι υπάλληλος γενικώς. Θέλω να έχω ελεύθερο πεδίο προσωπικής επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης. Επίσης, απεχθάνομαι να μου λένε τι να κάνω. Θέμα προσωπικότητας, δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές.
αφού μόνο παπάτζες ξέρεις να κάνεις. :102: όταν θα σε στείλουμε στα γκουλαγκ, να δω τι θα λες. :c020:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

kongrosian έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:56
Green Dragon έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:52 Δεν θα ήθελα να είμαι υπάλληλος γενικώς. Θέλω να έχω ελεύθερο πεδίο προσωπικής επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης. Επίσης, απεχθάνομαι να μου λένε τι να κάνω. Θέμα προσωπικότητας, δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές.
αφού μόνο παπάτζες ξέρεις να κάνεις. :102: όταν θα σε στείλουμε στα γκουλαγκ, να δω τι θα λες. :c020:
:smt023
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Green Dragon έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:56
kongrosian έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:56
:smt023
:bravo:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Στην Ελλάδα και σε εργασία γραφείου με τίποτα. Δεν γνώριζα πως ήταν. Στο εξωτερικό ίσως την πάλευα την εργασία γραφείου (έχει και καλύτερους μισθούς), αλλά έχει και εναλλακτικές για κάτι καλύτερο. Να προσθέσω την νοοτροπία του κόσμου και των άλλων υπαλλήλων και προϊσταμένων. Μόνο με χάπια υποφέρεται αυτό και μάλιστα ηρεμιστικά, που είναι δυνατό να σου προκαλέσουν πρόωρο θάνατο.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Αλιόσα έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:54 Και γω δεν θα ήθελα να ειμαι υπάλληλος κανενός, αλλά αν επέλεγα μεταξύ δημοσιου και ιδιωτικού σε μια χώρα σαν την Ελλάδα εννοείται θα επέλεγα δημόσιος γιατί κάνουνε ζωάρα, πληρώνονται καλύτερα και παιρνουνε άδεια οποτε γουστάρουνε.
καλά το πληρώνονται καλύτερα είναι σχετικό, καταρχάς παίρνουν 12 μισθούς τον χρόνο ενώ οι ιδιωτικοί 14.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μόνο στον κλάδο της υγείας θα δεχόμουν να εργαστώ στο δημόσιο. Αλλά δεν έχω σχετικό πτυχίο.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:40 Στις ΗΠΑ, εχουν περιπου 3 εκατομμυρια δημοσιους υπαλληλους γιατι προφανως ειναι απαραιτητοι για να λειτουργησει μια οποιαδηποτε κυβερνηση. Ειναι λοιπον μια απολυτως απαραιτητη δουλεια. Στην Ελλαδα ομως ακουμε τα τελευταια χρονια διαφορα εναντια στους δημοσιους υπαλληλους. Εσεις θα θελατε να γινετε δημοσιοι υπαλληλοι? Αν οχι γιατι? Αντιπαθειτε την σταθερη δουλεια? Δεν γουσταρετε τον σταθερο μισθο? Αν ειστε απο κεινους που θεωρουν το δημοσιουπαλληλικη "κομμουνισμο" πως εξηγειτε τους 3 εκατομμυρια δημοσιους υπαλληλους που εχουν οι ΗΠΑ?
3 εκατομμύρια ΔΥ σε 300 εκατομμύρια πληθυσμό.

Κανε την αναγωγή στα 10 εκατομμύρια, τοσους χρειαζομαστε στην Ελλάδα
Στρακαστρουκας

talaipwros έγραψε: 30 Ιουν 2021, 18:01
Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 17:40 Στις ΗΠΑ, εχουν περιπου 3 εκατομμυρια δημοσιους υπαλληλους γιατι προφανως ειναι απαραιτητοι για να λειτουργησει μια οποιαδηποτε κυβερνηση. Ειναι λοιπον μια απολυτως απαραιτητη δουλεια. Στην Ελλαδα ομως ακουμε τα τελευταια χρονια διαφορα εναντια στους δημοσιους υπαλληλους. Εσεις θα θελατε να γινετε δημοσιοι υπαλληλοι? Αν οχι γιατι? Αντιπαθειτε την σταθερη δουλεια? Δεν γουσταρετε τον σταθερο μισθο? Αν ειστε απο κεινους που θεωρουν το δημοσιουπαλληλικη "κομμουνισμο" πως εξηγειτε τους 3 εκατομμυρια δημοσιους υπαλληλους που εχουν οι ΗΠΑ?
3 εκατομμύρια ΔΥ σε 300 εκατομμύρια πληθυσμό.

Κανε την αναγωγή στα 10 εκατομμύρια, τοσους χρειαζομαστε στην Ελλάδα
Επισης οι ΗΠΑ εχουν μεγαλυτερο στρατο απο τον δικο μας(πληρωνεται και αυτος απο το κρατος). Αλλα αυτο ειναι ασχετο. Η ερωτηση αφορα το αν θα ηθελες μια μονιμη θεση στο δημοσιο με σταθερο, καλο μισθο η θα την απερριπτες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”