!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παίζετε καζίνο ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Παίζετε καζίνο ;

ΝΑΙ
5
31%
ΟΧΙ
11
69%

Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Παίζετε καζίνο ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το Ελληνικό, διεξάγω αυτό το γκάλοπ.
Ξέρω ότι έχουμε πολλούς αριστερούς που θα αποκηρύξουν το καζίνο μετά βδελυγμίας (είτε πάνε, είτε δεν πάνε). Εντάξει, ας πούνε όχι.
Ξέρω επίσης ότι έχουμε πολλούς αριστερούς που πάνε στο καζίνο για κομματική δουλειά, το οποίον βέβαια δεν είναι του θέματος μου.
Αλλά έχουμε και πολλούς μη αριστερούς (οκ-βελόπουλοι ...).
Επομένως έχουμε ένα cross section και είναι ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι πάνε καζίνο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Re: Παίζετε καζίνο ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

1. Καταρχήν ωραίο θέμα εσωτερικής πολιτικής.

2. Εσένα η Mohegan να κάνεις έρευνα αγοράς;

3. Επιβεβαίωσε μου: παίζεις 36 αριθμούς και έρχεται το 0; Πως λέγεται ο κουβάς στη γλώσσα του καζίνο;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Jack Shephard έγραψε: 18 Ιουν 2021, 13:51 1. Καταρχήν ωραίο θέμα εσωτερικής πολιτικής.

2. Εσένα η Mohegan να κάνεις έρευνα αγοράς;

3. Επιβεβαίωσε μου: παίζεις 36 αριθμούς και έρχεται το 0; Πως λέγεται ο κουβάς στη γλώσσα του καζίνο;
1. Είναι γιατί το καζίνο θα φέρει λέει την ανάπτυξη. Τα stands με μαλλί της γριάς παραπλεύρως θα φέρουν κι αυτά την ανάπτυξη αλλά η βάση της ανάπτυξης είναι το καζίνο.

Θέλω να δω πόσο δημοφιλές είναι το καζίνο ανάμεσα στον γενικό πληθυσμό.
Έχει ορκισμένους εχθρούς το ΚΚ από τη μία και τους Μορμόνους από την άλλη, αλλά θέλουμε να δούμε τι λένε οι υπόλοιποι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 18 Ιουν 2021, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Δυο φορες εχω παει στη ζωη μου. Και τις 2 με τραβηξαν. Την πρωτη εχασα ενα πενηνταρικο κσι τη δευτερη δεν επαιξα τιποτα αλλα ειχε τσαμπα μπυρες οποτε εβγαλα τα σπασμενα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:05 Δυο φορες εχω παει στη ζωη μου. Και τις 2 με τραβηξαν. Την πρωτη εχασα ενα πενηνταρικο κσι τη δευτερη δεν επαιξα τιποτα αλλα ειχε τσαμπα μπυρες οποτε εβγαλα τα σπασμενα.
Δεν πιάνονται οι μπύρες.
Κι εγώ ήθελα να πάω στο Ρίο κάποτε επειδή είχε κοκκινιστό.
Λαίμαι αν είσαστε παίκτας, περιστασιακός έστω.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Μόνο απέξω έχω περάσει καθώς πηγαίνω για το Μακεδονία.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Όχι φανατικά, αλλά 3-4 φορές το χρόνο ένα Λουτράκι το κάνω κέφι (κυρίως τις γιορτές). Μόνο ποκεράκι και κάνα κόκκινο-μαύρο / μονά-ζυγά / μεγάλα-μικρά στη ρουλέτα, όπου έχω μια τακτική. Επίσης, μακριά από κουλοχέρηδες, πάρα μόνο στο ξόδεμα των πόντων που σου δίνουν όταν μπαίνεις, τους οποίους δε μπορείς να ξοδέψεις πουθενά αλλού.
-_-
nikosmat7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosmat7 »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 18 Ιουν 2021, 17:51 Όχι φανατικά, αλλά 3-4 φορές το χρόνο ένα Λουτράκι το κάνω κέφι (κυρίως τις γιορτές). Μόνο ποκεράκι και κάνα κόκκινο-μαύρο / μονά-ζυγά / μεγάλα-μικρά στη ρουλέτα, όπου έχω μια τακτική. Επίσης, μακριά από κουλοχέρηδες, πάρα μόνο στο ξόδεμα των πόντων που σου δίνουν όταν μπαίνεις, τους οποίους δε μπορείς να ξοδέψεις πουθενά αλλού.
Η τακτική σου στη ρουλέτα φαντάζομαι είναι η Martingale, κοινώς ο διπλασιασμός ή κάτι πιο εξελιγμένο? Και εάν ναι όταν σου κάτσει εκείνη η φορά με 7-8 συνεχόμενα πονταρίσματα που δεν πιάνεις το ποντάρισμα σου μετά τι κάνεις?
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

nikosmat7 έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 23:18
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 18 Ιουν 2021, 17:51 Όχι φανατικά, αλλά 3-4 φορές το χρόνο ένα Λουτράκι το κάνω κέφι (κυρίως τις γιορτές). Μόνο ποκεράκι και κάνα κόκκινο-μαύρο / μονά-ζυγά / μεγάλα-μικρά στη ρουλέτα, όπου έχω μια τακτική. Επίσης, μακριά από κουλοχέρηδες, πάρα μόνο στο ξόδεμα των πόντων που σου δίνουν όταν μπαίνεις, τους οποίους δε μπορείς να ξοδέψεις πουθενά αλλού.
Η τακτική σου στη ρουλέτα φαντάζομαι είναι η Martingale, κοινώς ο διπλασιασμός ή κάτι πιο εξελιγμένο? Και εάν ναι όταν σου κάτσει εκείνη η φορά με 7-8 συνεχόμενα πονταρίσματα που δεν πιάνεις το ποντάρισμα σου μετά τι κάνεις?
Ναι, αλλά αποδεικνύεται μαθηματικά πως ακόμα και αυτή η τακτική τελικώς καταλήγει σε ήττα αν η πιθανότητά σου δεν είναι πάνω από 1/2 (που είναι κάτω από 1/2, γιατί παίζει και το zerο). Γενικά, αν είναι καθαρό το παιχνίδι (δηλαδή δεν επεμβαίνουν τρίτοι στο που θα πάει η μπίλια), λόγω του zero, eventually βγαίνεις πάντα χαμένος ό,τι κι αν κάνεις. Αν όμως επεμβαίνουν για να κάνουν minimize τα λεφτά που δίνουν, τότε μεγαλώνεις την πιθανότητά σου αν πηγαίνεις σε ρουλέτες με πολύ κόσμο και ποντάρεις σε κάτι που έχει πονταριστεί από όσο λιγότερους γίνεται. Κοινώς, όσο κουλό κι αν ακούγεται, παίζοντας έτσι έχεις καλύτερες πιθανότητες εάν το παιχνίδι είναι στημένο και όχι καθαρό. Ακολουθείς λοιπόν μια τέτοια τακτική και απλά ελπίζεις να είναι όντως στημένο. Αν είναι, μπορείς να κερδίσεις, αλλιώς θα χάσεις σίγουρα κάποια στιγμή.
-_-
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”