Κεραυνοί Μαστοράκη για «αγράμματους ρεπόρτερ» του ΣΚΑΙ και την φωνή της Παναγοπούλου: «Είναι σαν κόρνα από παλιό Φιατ»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Σαν κόρνα από παλιό φίατ"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
"Σαν κόρνα από παλιό φίατ"
https://www.newsbreak.gr/media/206594/k ... agopoyloy/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: "Σαν κόρνα από παλιό φίατ"
Τελικά το μόνο προσόν που φαίνεται να έχουν οι σκαϊτζήδες είναι η έλλειψη ηθικών αναστολών.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Λέτε ξεδιάντροπα “καλησπέρα” στη μια το μεσημέρι,
Ε τους ξεδιάντροπους!!
Ε τους ξεδιάντροπους!!
Aυτό ήθελα να σχολιάσω ρωτήσω κι εγώ.
Μετά τις 12 το μεσημέρι δεν λέμε καλησπέρα τυπικά;
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώ αυτό ήξερα. 12:01 λες καλησπέρα.waldorf έγραψε: 18 Μάιος 2021, 19:10 Aυτό ήθελα να σχολιάσω ρωτήσω κι εγώ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εννοεί πως δεν είναι Εσπέρα και θα πρέπει να ευχομεθα καλό μεσημεράκι μάλλον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2021, 19:20Κι εγώ αυτό ήξερα. 12:01 λες καλησπέρα.waldorf έγραψε: 18 Μάιος 2021, 19:10 Aυτό ήθελα να σχολιάσω ρωτήσω κι εγώ.
Να πιει κανένα τιλιο θα προτεινα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ έτσι νόμιζα, ώσπου καποια στιγμή έπιασα μια συζήτηση με μια φιλόλογο και μου είπε οτι καλησπέρα λες απο την εσπέρα και μετά. Ουσιαστικά απο τότε που βαράει η καμπάνα για τον εσπερινό (17:00?). Οπότε επίσημα καλησπέρα ειναι απο τις 5 και μετά, κάπως έτσι.
Εδώ όμως πρέπει να επέμβουν τα σκληρά πιστόλια του πχορουμ για να μας λυθεί η απορία
hellegennes
Beria
Εδώ όμως πρέπει να επέμβουν τα σκληρά πιστόλια του πχορουμ για να μας λυθεί η απορία
hellegennes
Beria
- Dwarven Blacksmith
Στην καθομιλουμένη το καλησπέρα λειτουργεί ως χαιρετισμός, όπως το καλημέρα. Τα "καλό μεσημέρι", "καλο απόγευμα", "καλο βράδυ", "καληνύχτα" είναι αποχαιρετισμοι, δεν μπορείς να τα πεις όταν δεις κάποιον.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Κάπου τα έχουμε ξαναπεί.vantono έγραψε: 18 Μάιος 2021, 19:24 Κι εγώ έτσι νόμιζα, ώσπου καποια στιγμή έπιασα μια συζήτηση με μια φιλόλογο και μου είπε οτι καλησπέρα λες απο την εσπέρα και μετά. Ουσιαστικά απο τότε που βαράει η καμπάνα για τον εσπερινό (17:00?). Οπότε επίσημα καλησπέρα ειναι απο τις 5 και μετά, κάπως έτσι.
Πρόκειται για φρικαλεότητα να σου λένε καλησπέρα στις 12 και στις 1 το μεσημέρι με τον ήλιο να σπάει την πέτρα.
Αν δεν δύσει ο ήλιος, "καλησπέρα" δεν έχει
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ισχύει και αντίθετα αυτό;Με την ανατολή;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 18 Μάιος 2021, 19:36 ...
Κάπου τα έχουμε ξαναπεί.
Πρόκειται για φρικαλεότητα να σου λένε καλησπέρα στις 12 και στις 1 το μεσημέρι με τον ήλιο να σπάει την πέτρα.
Αν δεν δύσει ο ήλιος, "καλησπέρα" δεν έχει
Δηλαδή εγώ σήμερα που βρέθηκα με τους συναδέλφους μου στις 5.30 το ξημέρωμα,δεν έπρεπε να τους πω καλημέρα;
σε τέτοιες οριακές καταστάσεις λέω "ιέπ"
Επί του θέματος της καλησπέρας. Κι εγώ έλεγα "καλησπέρα" 1 το μεσημέρι, και μου είπαν πως είναι λάθος.
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%C ... F%81%CE%B1
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%C ... F%81%CE%B1
(λόγιο) το χρονικό διάστημα από την στιγμή που αρχίζει να δύει ο ήλιος μέχρι να επικρατήσει (βαθύ) σκοτάδι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάντως πολύ θα ήθελα να το κάνω να κορνάρει το παλιό φιατάκι...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas