Εδω και κατι μερες σκέφτομαι να το παρω. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά, πολυ θετικα reviews, πολυ καλη οθονη, μπαταρια κλπ.
Θα το ειχα παρει ηδη, ομως εχω κολλήσει στο γνωστό πρόβλημα με τα Google Services και το Play Store.
Υπάρχει καποια λυση γι'αυτο? Μπορουν να περαστουν με καποιο τροπο και να λειτουργουν οπως πρέπει?
Οποιος ξέρει ας βοηθήσει.
Και έχει όλα τα , google services, να το πήρα πριν το Μπαν ; Παίζει.
Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος
Λογικά το πήρες πριν το μπαν ή αφορούσε συσκευή που είχε κυκλοφορήσει πριν από αυτό. Είμαι άσχετος με την τεχνολογία αλλά από το λίγο που είχα διαβάσει δεν υπάρχει απλός και αξιόπιστος τρόπος να παρακαμφθει το ban. Νομίζω όμως η Huawei έχει κάνει, συνεχίζει να κάνει, και θα συνεχίζει να κάνει πολύ καλή δουλειά με το gallery της. Δεν θεωρώ ότι το ban είναι λόγος για να μην πάρεις μηχανήματά της.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2021, 23:08
Μωρέ υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς.
Για εξηγησε το λιγο αυτο.
Ε αν επιμείνεις θα τα καταφέρεις. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις firmware ας πούμε (προς παλιότερη έκδοση) για να πας σε μία που δουλεύει το κόλπο. Πρέπει να ψαχτείς στο xda developers. Ακόμα κι αν όλα πάνε καλά, μπορεί να σου πετάει notifications device not certified που και που.
There are decades where you fuck around and days where you find out
panos291 έγραψε: 22 Απρ 2021, 22:55
Εδω και κατι μερες σκέφτομαι να το παρω. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά, πολυ θετικα reviews, πολυ καλη οθονη, μπαταρια κλπ.
Θα το ειχα παρει ηδη, ομως εχω κολλήσει στο γνωστό πρόβλημα με τα Google Services και το Play Store.
Υπάρχει καποια λυση γι'αυτο? Μπορουν να περαστουν με καποιο τροπο και να λειτουργουν οπως πρέπει?
Οποιος ξέρει ας βοηθήσει.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.