https://luben.tv/nerdcult/kourafelkithra

το συγκεκριμένο ήταν καλό. Τα περισσότερα όμως κουραφέλκυδρα είναι από κρύα έως ακατανόητα.Yochanan έγραψε: 09 Απρ 2021, 01:09 Δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι ειναι τοσο γαματο αυτο το κομικ. Πολυ δυνατος ο τυπος. Θα το ψαξω να βρω
https://luben.tv/nerdcult/kourafelkithra
![]()
Σωστός... αλλά εδώ δεν μιλάμε για σώουμαν αλλά για πολιτικό. Εκτός και αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι είμαστε όλοι ή μια μερίδα από μας ζώα. (αν και με αυτή την φράση τα αδικώ..)jason0 έγραψε: 09 Απρ 2021, 01:16 Καλή διαφήμιση για το λαμόγιο, μες στη χαρά θα ναι αν δει ότι τον κάνουν και κόμικ
εχει ιδιαίτερο χιουμορ οντως και δεν ειναι προσβάσιμο παντα σε ολους. κρυα δε συμφωνω αλλα το ακατανοητα ισχυει 100% για μερικα - ειναι αρκετα εσωτερικα τα χωρατα κι αμα δεν ξερεις το μεμε ή το κονσεπ που σατυριζει το χανεις τελειως. ειναι καμποσα που δεν εχω πιασει καθολουmao mao έγραψε: 09 Απρ 2021, 01:16 το συγκεκριμένο ήταν καλό. Τα περισσότερα όμως κουραφέλκυδρα είναι από κρύα έως ακατανόητα.
Δε ξερω ποιο meme ταιριάζει καλύτερα εδώ, ο captain america που τις τρώει στις σκάλες ή οι δεινόσαυροι στο μπαρ;
Εμένα μ' αρέσει το χιούμορ του. 15χρονο δεν έχω πρόβλημα, κομικάς είναι δεν περιμένω κάτι βαθυστόχαστο.Ερμής έγραψε: 09 Απρ 2021, 09:59Δε ξερω ποιο meme ταιριάζει καλύτερα εδώ, ο captain america που τις τρώει στις σκάλες ή οι δεινόσαυροι στο μπαρ;
Ο δημιουργός τους είναι, δεν ειναι 15 χρονώνε.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
κι όμως είναι 35άρης.Ερμής έγραψε: 09 Απρ 2021, 09:59Δε ξερω ποιο meme ταιριάζει καλύτερα εδώ, ο captain america που τις τρώει στις σκάλες ή οι δεινόσαυροι στο μπαρ;
Ο δημιουργός τους είναι, δεν ειναι 15 χρονώνε.
Τα κόμικς ειναι κομμάτι των εικαστικών τεχνών με τεράστιο εκφραστικό εύρος.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Απρ 2021, 10:11
Εμένα μ' αρέσει το χιούμορ του. 15χρονο δεν έχω πρόβλημα, κομικάς είναι δεν περιμένω κάτι βαθυστόχαστο.