!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα μπορούσε να λυθεί το μεταναστευτικό & ποιές είναι οι αντιρρήσεις
- wooded glade
Πως θα μπορούσε να λυθεί το μεταναστευτικό & ποιές είναι οι αντιρρήσεις
Το ζήτημα της μεταναστεύσεως είναι ένα ζήτημα παγκοσμίου ενδιαφέροντος.
Στην Αμερική ο πορτοκαλής ήθελε να φτιάξει το τείχος, ο Μπαϊντενόπουλος τώρα λέει "καλά, ένα μικρό τείχος θα υπάρχει".
Στην Αγγλία ήταν η Θάτσερ και τώρα οι μπρεξιτέρος.
Στην Ελλάδα τα αβγά, ο Φαήλωφ και η Βούλα των κουνουπιών.
Δεν θα μπορούσε όμως να λυθεί εύκολα και με ένα μαγικό ραβδί ;
Είναι κάποιος Πολωνός ο οποίος ας υποθέσουμε είναι ειδικευμένος φανοποιός. Πάει στη γειτονιά των φαναριών (Νέος Κόσμος-Κυνοσάργους) και γίνεται αρχι-επισκευαστής φαναριών ή ανοίγει δικό του.
Είναι κάποιος άλλος Ιταλός που παίζει σέντερ μπακ. Κλωτσάει όλους τους αντιπάλους, τους στέλνει στο νοσοκομείο, όποια ομάδα τον πάρει έχει εξασφαλισμένο το clean sheet - στα εύκολα παιχνίδια τουλάχιστον.
Στα καφενεία της γειτονιάς είναι συμπαθείς. Ω τον αγαπητόν Σβιατοσλάβ λένε, ω τον αγαπητόν Αλμπέρτο.
Τι δουλειά έχει το υπουργείο να τον κυνηγάει, η ομάδα ΔΙΑΣ, ο στρατός, το ναυτικό ;
Αλλά και οι φίλαθλοι -απ' ότι ξέρω τουλάχιστον- δεν έχουν πρόβλημα. Μπαμπαγκίντα-Οφορίκουε μιά χαρά έπαιζαν στο θρύλο.
Πολύ παλιά κορόϊδευαν λίγο τον Ινλούγκα (δώστε το χάπι στον π...τη τον α.άπη) αλλά κι αυτό ήταν μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι της εποχής - δεν ήταν big deal.
Είναι τώρα ένας άλλος που τον κυνηγάνε όλες οι μυστικές αστυνομίες.
Έρχεται εδώ και γυρνάει γύρω-γύρω στις πλατείες. Αγοράζει ένα πεϊνιρλί και πετάει το περιτύλιγμα στο δρόμο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αυτός απελαύνεται, εάν έχει προηγουμένως κατορθώσει να παρεισφρύσει.
Ξέρω όμως ότι το σχήμα μου θα βρει αντιρρήσεις εκ δεξιών όσο και εξ ευωνύμων.
Γιατί ;;;
Στην Αμερική ο πορτοκαλής ήθελε να φτιάξει το τείχος, ο Μπαϊντενόπουλος τώρα λέει "καλά, ένα μικρό τείχος θα υπάρχει".
Στην Αγγλία ήταν η Θάτσερ και τώρα οι μπρεξιτέρος.
Στην Ελλάδα τα αβγά, ο Φαήλωφ και η Βούλα των κουνουπιών.
Δεν θα μπορούσε όμως να λυθεί εύκολα και με ένα μαγικό ραβδί ;
Είναι κάποιος Πολωνός ο οποίος ας υποθέσουμε είναι ειδικευμένος φανοποιός. Πάει στη γειτονιά των φαναριών (Νέος Κόσμος-Κυνοσάργους) και γίνεται αρχι-επισκευαστής φαναριών ή ανοίγει δικό του.
Είναι κάποιος άλλος Ιταλός που παίζει σέντερ μπακ. Κλωτσάει όλους τους αντιπάλους, τους στέλνει στο νοσοκομείο, όποια ομάδα τον πάρει έχει εξασφαλισμένο το clean sheet - στα εύκολα παιχνίδια τουλάχιστον.
Στα καφενεία της γειτονιάς είναι συμπαθείς. Ω τον αγαπητόν Σβιατοσλάβ λένε, ω τον αγαπητόν Αλμπέρτο.
Τι δουλειά έχει το υπουργείο να τον κυνηγάει, η ομάδα ΔΙΑΣ, ο στρατός, το ναυτικό ;
Αλλά και οι φίλαθλοι -απ' ότι ξέρω τουλάχιστον- δεν έχουν πρόβλημα. Μπαμπαγκίντα-Οφορίκουε μιά χαρά έπαιζαν στο θρύλο.
Πολύ παλιά κορόϊδευαν λίγο τον Ινλούγκα (δώστε το χάπι στον π...τη τον α.άπη) αλλά κι αυτό ήταν μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι της εποχής - δεν ήταν big deal.
Είναι τώρα ένας άλλος που τον κυνηγάνε όλες οι μυστικές αστυνομίες.
Έρχεται εδώ και γυρνάει γύρω-γύρω στις πλατείες. Αγοράζει ένα πεϊνιρλί και πετάει το περιτύλιγμα στο δρόμο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αυτός απελαύνεται, εάν έχει προηγουμένως κατορθώσει να παρεισφρύσει.
Ξέρω όμως ότι το σχήμα μου θα βρει αντιρρήσεις εκ δεξιών όσο και εξ ευωνύμων.
Γιατί ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 03 Απρ 2021, 09:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Πως θα μπορούσε να λυθεί το μεταναστευτικό & ποιές είναι οι αντιρρήσεις
Γιατι να λυθει το μεταναστευτικο;
Μια χαρα μας συμφερει ως λαο ...
(φτηνο εργατικο δυναμικο στα χωραφια και φρεσκες νεες ομορφες γυναικες στα μπουρδελα. ..)
(φτηνο εργατικο δυναμικο στα χωραφια και φρεσκες νεες ομορφες γυναικες στα μπουρδελα. ..)
ΕΔΩ θα διαβασεις τις ρεαλιστικες θεσεις.
Τα υπολοιπα που θα ακολουθησουν σε αυτο το νημα θα ειναι παραλληλοι μονολογοι μικροκομματικων τσακωμων.
Τα υπολοιπα που θα ακολουθησουν σε αυτο το νημα θα ειναι παραλληλοι μονολογοι μικροκομματικων τσακωμων.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- wooded glade
Λες βλακείες. Μην γράφεις στο πχόρουμ - κουράζεσαι. Παίξε καμιά μπιρίμπα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Απρ 2021, 08:52 Γιατι να λυθει το μεταναστευτικο;
(φτηνο εργατικο δυναμικο στα χωραφια και φρεσκες νεες ομορφες γυναικες στα μπουρδελα. ..)![]()
- wooded glade
Ο Τζήμερος άφησε τα οικονομικά, άρχισε το ξύλο με το ΚΚΕ για τις αφίσες και λέει και αβγοειδή διάφορα - μπας και έρθει καμιά ψήφος.
Δεν μου λέει τίποτα.
Τις διαβασες τις θεσεις του τελικα?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 08:59Ο Τζήμερος άφησε τα οικονομικά, άρχισε το ξύλο με το ΚΚΕ για τις αφίσες και λέει και αβγοειδή διάφορα - μπας και έρθει καμιά ψήφος.
Δεν μου λέει τίποτα.
- wooded glade
Εντάξει, εγώ θα προσέθετα και τους σκοπιανούς στους ανεπιθύμητους και τους κάθε σκοπιανούς, αλλά πολεμικό ανακοινωθέν είναι αυτά που γράφει ο Τζήμερος.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:02Τις διαβασες τις θεσεις του τελικα?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 08:59Ο Τζήμερος άφησε τα οικονομικά, άρχισε το ξύλο με το ΚΚΕ για τις αφίσες και λέει και αβγοειδή διάφορα - μπας και έρθει καμιά ψήφος.
Δεν μου λέει τίποτα.
Ωραια. Το διαβασες. Σε που ακριβως διαφωνεις?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:04Εντάξει, εγώ θα προσέθετα και τους σκοπιανούς στους ανεπιθύμητους και τους κάθε σκοπιανούς, αλλά πολεμικό ανακοινωθέν είναι αυτά που γράφει ο Τζήμερος.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:02Τις διαβασες τις θεσεις του τελικα?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 08:59
Ο Τζήμερος άφησε τα οικονομικά, άρχισε το ξύλο με το ΚΚΕ για τις αφίσες και λέει και αβγοειδή διάφορα - μπας και έρθει καμιά ψήφος.
Δεν μου λέει τίποτα.
- wooded glade
Είναι πολεμικό ανακοινωθέν.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:06Ωραια. Το διαβασες. Σε που ακριβως διαφωνεις?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:04Εντάξει, εγώ θα προσέθετα και τους σκοπιανούς στους ανεπιθύμητους και τους κάθε σκοπιανούς, αλλά πολεμικό ανακοινωθέν είναι αυτά που γράφει ο Τζήμερος.
Δεν απαντας ομως. Που διαφωνεις? Σε ποια σημεια?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:07Είναι πολεμικό ανακοινωθέν.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:06Ωραια. Το διαβασες. Σε που ακριβως διαφωνεις?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:04
Εντάξει, εγώ θα προσέθετα και τους σκοπιανούς στους ανεπιθύμητους και τους κάθε σκοπιανούς, αλλά πολεμικό ανακοινωθέν είναι αυτά που γράφει ο Τζήμερος.
- wooded glade
Να σου πω και που αλλού διαφωνώ.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:06Ωραια. Το διαβασες. Σε που ακριβως διαφωνεις?wooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:04Εντάξει, εγώ θα προσέθετα και τους σκοπιανούς στους ανεπιθύμητους και τους κάθε σκοπιανούς, αλλά πολεμικό ανακοινωθέν είναι αυτά που γράφει ο Τζήμερος.
Είναι να παίξει Αγγλία - Πολωνία για τα προκριματικά του μουντιάλ του 1974. Το περίφημο 0-0 που οδήγησε στην παραίτηση του Σερ Αλφ Ράμσεϋ και στον φιλιππικό που εξαπέλυσε εναντίον του ο Μπράϊαν Κλαφ.
Στα χωλς που ήμουνα είχαμε μιά ασπρόμαυρη τηλεόραση αλλά την έκλεψαν.
Που θα βρούμε τηλεόραση τώρα λέγαμε και ήταν ένας που είχε μία φορητή και θα την κατέβαζε κάτω αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν είχε επιστρέψει και χάσαμε την αρχή.
Εν πάσει περιπτώσει έρχεται μετά ένας περίεργος που έκανε τον διευθυντή της επιτροπής των χωλς και του λέμε έκλεψαν την τηλεόραση και λέω εγώ είναι κήπος απ' έξω και μπούκαραν οι διαρρήκτες, να βάζαμε αλυσίδα και λέει αυτός μπα αλυσίδα δεν γίνεται.
Μετά λέω εγώ εν πάσει περιπτώσει αφού πάμε για καινούρια, να δώσουμε από 50 πένες παραπάνω ο καθένας να πάρουμε μία έγχρωμη.
Βγαίνει λοιπόν τότε ένα αβγό και λέει "ορίστε μας ήρθαν από τις καθυστερημένες χώρες αυτοί που ήταν στις σπηλιές και θέλουν και έγχρωμη". Σαν να έφταιγα εγώ δηλαδή για την όλη κατάσταση !
Τι τους λες των αβγών ;
Δεν ήξερα και καλά Εγγλέζικα τότε να της κάνω κατ' ευθείαν αναφορά της αβγουλούς.
Αυτή είναι η συμπεριφορά των αβγών.
Δε φταις εσυ. Εγω φταιω που προσπαθησα.
Τεσπα, Αιντε στην υγεια μας! Πιες ενα και για μενα!
- wooded glade
Συριζάρα ολέ είσαι αν δεν κάνω λάθος, αφού μου γράφεις και δίπλα.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:20 Δε φταις εσυ. Εγω φταιω που προσπαθησα.![]()
![]()
Εγώ ρώτησα πάντως ποιές είναι οι αντιρρήσεις εκ δεξιών και εξ ευωνύμων.
Δεν μας λες τις εξ ευωνύμων. Μας λες για τον Τζήμερο.
Μεσα σε ολα εισαι ρε ατμεwooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:22Συριζάρα ολέ είσαι αν δεν κάνω λάθος, αφού μου γράφεις και δίπλα.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:20 Δε φταις εσυ. Εγω φταιω που προσπαθησα.![]()
![]()
Δεν μας λες τις εξ ευωνύμων. Μας λες για τον Τζήμερο.
Στην υγεια μας!
- wooded glade
Αφού το διασκεδάζεις καλά είναι.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:24Μεσα σε ολα εισαι ρε ατμεwooded glade έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:22Συριζάρα ολέ είσαι αν δεν κάνω λάθος, αφού μου γράφεις και δίπλα.lafkiotis έγραψε: 03 Απρ 2021, 09:20 Δε φταις εσυ. Εγω φταιω που προσπαθησα.![]()
![]()
Δεν μας λες τις εξ ευωνύμων. Μας λες για τον Τζήμερο.![]()
![]()
Στην υγεια μας!
Τραμπουκίζεις όμως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 84 Προβολές