!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ?
Παράνοια.
Έχουν χάσει τ αυγα και τα πασχάλια.
Έχουν χάσει τ αυγα και τα πασχάλια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Eθνικοκοινωνιστης
γιατι ρε κομμουνια,αφου δεν υπαρχει τιποτα!

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το ράπιντ τεστ φαίνεται να σχετίζεται με τους εγρήγορους. Είναι προφητικό. Είσαι εν δυνάμει θετικός, δηλαδή θα νοσήσεις νομοτελειακά στο μέλλον. Όμως στο παρόν δεν έχεις κόβιντ και έτσι δεν μπορείς να το κολλήσεις και άλλους.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Εν(j)ημέρωση
Με το νjι και με το σιγμα
Με το νjι και με το σιγμα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Για το 28.20 μόνο θέλω να πω,τι κατάλαβα εγώ.
Αν εχεις τον ιό αλλά το τεστ σε δείξει αρνητικό, τότε αυτό σημαίνει πως εκείνη την ημέρα δεν μπορείς να τον μεταδώσεις. Είτε γιατί είσαι στα πρώιμα στάδια της νόσου, όποτε για αυτό ενώ έχεις τον ιό , εντούτοις δεν φαίνεται στο τεστ. Είτε γιατί έχεις πολύ μικρό ιικό φορτίο.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Τί να πώ, είναι μια λογική εξήγηση. Πρώτη φορά το ακούω αυτό, βέβαια, τεσπα...Prepon έγραψε: 23 Μαρ 2021, 06:45Για το 28.20 μόνο θέλω να πω,τι κατάλαβα εγώ.
Αν εχεις τον ιό αλλά το τεστ σε δείξει αρνητικό, τότε αυτό σημαίνει πως εκείνη την ημέρα δεν μπορείς να τον μεταδώσεις. Είτε γιατί είσαι στα πρώιμα στάδια της νόσου, όποτε για αυτό ενώ έχεις τον ιό , εντούτοις δεν φαίνεται στο τεστ. Είτε γιατί έχεις πολύ μικρό ιικό φορτίο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σπύρος έγραψε: 23 Μαρ 2021, 05:04Το ράπιντ τεστ φαίνεται να σχετίζεται με τους εγρήγορους. Είναι προφητικό. Είσαι εν δυνάμει θετικός, δηλαδή θα νοσήσεις νομοτελειακά στο μέλλον. Όμως στο παρόν δεν έχεις κόβιντ και έτσι δεν μπορείς να το κολλήσεις και άλλους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
@Kauldron
Εάν δεν ξέρεις από κβαντική φυσική ΔΕΝ φταίμε εμείς. Δες το βίντεο και ξεστραβώσου, επιτέλους!
Έτσι δουλεύει και ο ιός. Εάν ΔΕΝ τον ανιχνεύεις δουλεύει σαν ιός, εάν όμως ΤΟΝ ανιχνεύεις κάνει την "πάπια", για να καταλάβεις δηλαδή και συγνώμη για τους υπόλοιπους δημοκρατικούς και επιστήμονες και ειδικούς για τον λόγο μου, ΔΕΝ είναι ενεργός οπότε ΑΦΟΒΑ μπορείς να ζήσεις. Ο ιός αυτός είναι πολύ "έξυπνος" και μπορεί να ξεγελάσει ένα τεστ απλό. Γι αυτό είναι και ΤΟΣΟ επικίνδυνος! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιαστούμε!
ΑΛΛΑ εσείς οι ψεκασμένοι αμφισβητείτε συνέχεια τον κ. Μητσοτάκη και τους ειδικούς επί του θέματος.
Κατάλαβες;
Εάν δεν ξέρεις από κβαντική φυσική ΔΕΝ φταίμε εμείς. Δες το βίντεο και ξεστραβώσου, επιτέλους!
Έτσι δουλεύει και ο ιός. Εάν ΔΕΝ τον ανιχνεύεις δουλεύει σαν ιός, εάν όμως ΤΟΝ ανιχνεύεις κάνει την "πάπια", για να καταλάβεις δηλαδή και συγνώμη για τους υπόλοιπους δημοκρατικούς και επιστήμονες και ειδικούς για τον λόγο μου, ΔΕΝ είναι ενεργός οπότε ΑΦΟΒΑ μπορείς να ζήσεις. Ο ιός αυτός είναι πολύ "έξυπνος" και μπορεί να ξεγελάσει ένα τεστ απλό. Γι αυτό είναι και ΤΟΣΟ επικίνδυνος! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιαστούμε!
ΑΛΛΑ εσείς οι ψεκασμένοι αμφισβητείτε συνέχεια τον κ. Μητσοτάκη και τους ειδικούς επί του θέματος.
Κατάλαβες;
Πρώτον δεν λέει αυτά που λέω εγώ...
Δεύτερον, το παρατσούκλι μου δεν είναι στα ελληνικά - είναι στα αγγλικά γιατί απαρτίζεται από ένα θεό και ένα δαίμονα. Για αυτό και είναι στα κεφαλαία...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 723 Προβολές