!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητσοτάκης: Αντί να ψάχνουν δουλειά στο δημόσιο, οι νέοι να γίνουν .....επιχειρηματίες
- ΜπλεΜπουμπυς
Μητσοτάκης: Αντί να ψάχνουν δουλειά στο δημόσιο, οι νέοι να γίνουν .....επιχειρηματίες
Κι αυτός γιατί δεν έγινε επιχειρηματίας, αλλά σιτίζεται οικογενειακώς εδώ και τρεις γενιές, μόνο από το δημόσιο ;
https://twitter.com/ethnosgr/status/1366854460618645504
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Μητσοτάκης: Αντί να ψάχνουν δουλειά στο δημόσιο, οι νέοι να γίνουν .....επιχειρηματίες
Οι νεοι σε ηλικια πχορουμιτες που δουλευουν στο Δημοσιο και ψηφιζουν ΝΔ οφειλουν αμεσα να παραιτηθουν και να γινουν επιχειρηματιες.
Tι OXI ;
Tι OXI ;
Re: Μητσοτάκης: Αντί να ψάχνουν δουλειά στο δημόσιο, οι νέοι να γίνουν .....επιχειρηματίες
Χαχαχαααχααααα
Συγνώμη.
Δε γελάω για το τι ειπε
Γελάω γιατί χωρίς συμμετοχή του κράτους επιχειρηματίας δεν γινεσε, είναι ένα όμορφο ανέκδοτο, που και καλά να πας θα σε φάει
Ενας-δυο μείνανε σε κάθε περιοχη
Τι; Να ανοίξουμε παιζοντας κορόνα γραμματα μπας κι από τους 1000 μείνει ένας;
Συγνώμη.
Δε γελάω για το τι ειπε
Γελάω γιατί χωρίς συμμετοχή του κράτους επιχειρηματίας δεν γινεσε, είναι ένα όμορφο ανέκδοτο, που και καλά να πας θα σε φάει
Ενας-δυο μείνανε σε κάθε περιοχη
Τι; Να ανοίξουμε παιζοντας κορόνα γραμματα μπας κι από τους 1000 μείνει ένας;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τους δινει αλλωστε και το καλο παραδειγμα
- Υδράργυρος
- ΜπλεΜπουμπυς
Ε, όταν μας καλεί η Πατρίδα, πρέπει ν' ανταπεξελθόμαστεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:19 Κι αυτός γιατί δεν έγινε επιχειρηματίας, αλλά σιτίζεται οικογενειακώς εδώ και τρεις γενιές, μόνο από το δημόσιο ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Δεν παιζονται ρε
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ευχαρίστως
Αρκεί η διαδικασία να είναι γρήγορη, απλή και online.
Η φορολογία να είναι ξεκάθαρη και να μην χρειάζεται να έχεις το λογιστή στο speed dial.
Η ασφάλιση να είναι απλή και να μην χρειάζεται ενημερότητα κάθε λίγο.
Επειδή στην Ελλάδα είναι ΤΟΞΙΚΑ τα παραπάνω, όχι ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.
Η φορολογία να είναι ξεκάθαρη και να μην χρειάζεται να έχεις το λογιστή στο speed dial.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Υδράργυρος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:59Δεν παιζονται ρεκυβερνηση φαρσα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Η συμβουλη που δινει ειναι καταστροφικη. Για να γινεις επιχειρηματιας πρεπει να χεις μια εργασιακη εμπειρια.
Και στο κατω κατω απο τη μια μας λενε κατα της μικροεπιχειρηματικοτητας και ο πρωθυπουργος υην ενθαρυνει.
Ειναι κοπανος
Και στο κατω κατω απο τη μια μας λενε κατα της μικροεπιχειρηματικοτητας και ο πρωθυπουργος υην ενθαρυνει.
Ειναι κοπανος
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Συμφωνώ . Άλλωστε εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα σε μία δουλειά που δεν υπάρχει καμία προοπτική να κάνω λεφτά . Χίλια ευρώ τον μήνα και μετά σύνταξη . Καθορισμένο πρόγραμμα από την αρχή . Ενώ σαν επιχειρηματίας έχει σασπένς , μπορεί ( αν ζω ) στα πενήντα μου να μένω στα παγκάκια και μπορεί και να έχω έπαυλη στην Κηφισιά , μία ζωή την έχουμε και θέλω οπωσδήποτε να κάνω ότι μπορώ για να δω που μπορώ να φτάσω .
Μία φορά ήμουν με έναν φίλο μου , έχει χρόνια , στα μπουζούκια . Ο φίλος μου έχει δύο μαγαζιά . Στο τραπέζι μας είχαμε δύο μπουκάλια . Δύο ΕΠΟΠ που γνωρίζαμε από τον στρατό καθόντουσαν στο διπλανό τραπέζι και είχαν δύο ποτά . Και μου λέει ο φίλος μου : Αυτή είναι η διαφορά μου από τους καραβανάδες . Εγώ έχω δύο μπουκάλια ενώ αυτοί δύο ποτά .
Σαφώς και λύνεις το βιοποριστικό και προφανώς δεν θα πεινάσεις ποτέ , αλλά ούτε θα έχεις την πολυτέλεια να αγοράσεις κάτι που σου αρέσει ή να κάνεις ένα ταξίδι ότι ώρα γουστάρεις επειδή έτσι σου αρέσει ή να φας σε μία ημέρα χίλια ευρώ επειδή σου κάπνισε . Μία ζωή με μέτρημα χρημάτων .
Μία φορά ήμουν με έναν φίλο μου , έχει χρόνια , στα μπουζούκια . Ο φίλος μου έχει δύο μαγαζιά . Στο τραπέζι μας είχαμε δύο μπουκάλια . Δύο ΕΠΟΠ που γνωρίζαμε από τον στρατό καθόντουσαν στο διπλανό τραπέζι και είχαν δύο ποτά . Και μου λέει ο φίλος μου : Αυτή είναι η διαφορά μου από τους καραβανάδες . Εγώ έχω δύο μπουκάλια ενώ αυτοί δύο ποτά .
Σαφώς και λύνεις το βιοποριστικό και προφανώς δεν θα πεινάσεις ποτέ , αλλά ούτε θα έχεις την πολυτέλεια να αγοράσεις κάτι που σου αρέσει ή να κάνεις ένα ταξίδι ότι ώρα γουστάρεις επειδή έτσι σου αρέσει ή να φας σε μία ημέρα χίλια ευρώ επειδή σου κάπνισε . Μία ζωή με μέτρημα χρημάτων .
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ME ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΞΕΒΛΑΧΕΨΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γελοίο είναι το γκρικ ντριμ της αργομισθίας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ποια αυτά; Τα μισά των μισων είπες, ξεχασες πολλα ακόμηAwesomatic έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:59 Ευχαρίστως
Δε θα ξεχάσω που μόλις άλλαξα την ταμειακη που υποχρεωτικά την αλλάζουν κάθε δέκα χρονια 500αρικο παρακαλω, μας τρέχανε να τις παμε για αναβάθμιση να συνδέονται με εφορία
60αρικο παρακαλώ
Και μετά να πας κάτι χαρτιά στον λογιστή να στη περασει και μετά να παρεις αλλα χαρτιά να τα πας στο μαγαζί με τη ταμειακη. Δυο μερες
Και μετά έρχεστε συνδέεις αλλά δε τηλεφωνείς να σου πουν το μαγικό κουμπί που έπρεπε να πατησεις και νομίζεις είσαι συν δεμένος
Ευτυχώς πηρε παραταση. Ποσα παρακαλω το προστιμο;
Σα να είσαι σε συνεχόμενη καραντίνα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 105 Απαντήσεις
- 2611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V