!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

..αν κάνω ότι της κόβω το ίντερνετ προκειμένου να πάει να κοιμηθεί :roll:
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος, είναι πραγματική πασόκα και βάζει πάνω από όλα το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, είχες κοκορευτεί για το ότι εκμεταλλεύεσαι άπορες γυναίκες της γειτονίας και τους ζητάς σεξ ως αντάλλαγμα για τους παρέχεις είδη πρώτης ανάγκης. Θα έλεγα ότι μια καταγγελία δε θα έπρεπε να είναι πάνω πάνω στη λίστα με τις δυνητικές καταγγελίες που πρέπει να σ' ανησυχούν αγαπητέ Αινειάνα :-?
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Σενέκας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:09 Στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, είχες κοκορευτεί για το ότι εκμεταλλεύεσαι άπορες γυναίκες της γειτονίας και τους ζητάς σεξ ως αντάλλαγμα για τους παρέχεις είδη πρώτης ανάγκης
wtf?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

klg έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:15
Σενέκας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:09 Στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, είχες κοκορευτεί για το ότι εκμεταλλεύεσαι άπορες γυναίκες της γειτονίας και τους ζητάς σεξ ως αντάλλαγμα για τους παρέχεις είδη πρώτης ανάγκης
wtf?
γιεπ
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:49
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:41
Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα οικονομικής ανεξαρτησίας
Φυσικά και είναι. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω για να μπορεί μια γυναίκα να έχει πιο ξεκάθαρα κριτήρια. Όχι ότι αυτό σημαίνει πως θα επιλεγεί το μέγιστο καλό για την ίδια, τουλάχιστον δεν παίζει ο παράγοντας "να εξασφαλίσω την διαβίωση μου και ας είναι ο άλλος με κουσούρια, θα κάνω υπομονή και θα τον στρώσω με τον καιρό".
Για αυτό τον λόγο εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ θέλουμε γυναίκες οι οποίες να εξαρτώνται από το πορτοφόλι μας ώστε να υποτάσσονται στο θέλημα μας
Με λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ γαμας ακόμη και γνήσια Ελληνίδα στην σημερινή εποχή :wink
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 07:37 Πιστεύετε ότι αυτές οι καταγγελίες αφορούν τις ασημες φτωχές και όμορφες γυναίκες της περιοχής μου που η μόνη τους ελπίδα να πάνε στα μπουζούκια της περιοχής είναι το να υποστούν σεξουαλική παρενοχληση και να "κάτσουν" σε κάτι ανήθικους αισχρους και γλοιώδεις τύπους σαν κι εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ ; :roll: :smt005:
Οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όταν έχεις μια υφιστάμενη όμορφη θα πρέπει
Και να την έχεις σούζα
Και να σου κάνει όλη την δουλειά
Και να την γαμας ;
Φτάνει να είσαι έξυπνος και ικανός να να κάνεις όλα αυτά με τρόπο που να μην μπορεί να σε καταγγειλει ; :8)
τώρα που έψαξα για το ποστ, πρόσεξα ότι έχει γράψει κάτι παρόμοιο αρκετές φορές
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:09 θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος, είναι πραγματική πασόκα και βάζει πάνω από όλα το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
:smt023
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Φεβ 2021, 22:59 ..αν κάνω ότι της κόβω το ίντερνετ προκειμένου να πάει να κοιμηθεί :roll:
Αν δεν μπορείς να λύσεις τα θέματα αυτά, το κράτος έχει κοινωνικούς λειτουργούς που βοηθούν.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Δημοκρατικός έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:36 Αν δεν μπορείς να λύσεις τα θέματα αυτά, το κράτος έχει κοινωνικούς λειτουργούς που βοηθούν.
+1

η απόλυτη ξεφτίλα
ο πατέρας σου να σε αναφέρει στο ίντερνετ λέγοντας σαχλαμάρες

εύχομαι να μη τα πετύχει κάποτε η κόρη σου αυτά που γράφεις, Αινείαν
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αμα τα πετυχει θα τον εκβιαζει χειροτερα.

"Πατέρα η μου παιρνεις νεο λαπτοπ η σε καταγγέλνω με γραπτες αποδειξεις"...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Μπορεί να τα πει και στη μάνα της βέβαια.
Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:09 θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος, είναι πραγματική πασόκα και βάζει πάνω από όλα το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
Κι εγώ αν ήμουν Αινείαν θα ένιωθα μια περηφάνεια. Αλλά επειδή δεν είμαι νιώθω μια αηδία ή αποστροφή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εσένα ως ΑΙΝΕΙΑΝ σε συμφέρει να πάει για ύπνο ώστε να αποδώσει στο σχολείο, ώστε να έχει λεφτά να σε φροντίσει στο μέλλον αν μειωθεί η σύνταξη. :wink
Το συμφέρον σας σε αυτή την περίπτωση είναι αντικρουόμενο και η λύση ιστορικά δίνεται με το δίκαιο του ισχυρού. Στο σπίτι είσαι εσύ ο πιο ισχυρός ωστόσο διατείνεται ότι έχει ισχυρότερο παίχτη μαζί της. Πρέπει να συνεδριάσεις με το επιτελείο σου, εντός και εκτός πχόρουμ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:53 Εσένα ως ΑΙΝΕΙΑΝ σε συμφέρει να πάει για ύπνο ώστε να αποδώσει στο σχολείο, ώστε να έχει λεφτά να σε φροντίσει στο μέλλον αν μειωθεί η σύνταξη. :wink
Το συμφέρον σας σε αυτή την περίπτωση είναι αντικρουόμενο και η λύση ιστορικά δίνεται με το δίκαιο του ισχυρού. Στο σπίτι είσαι εσύ ο πιο ισχυρός ωστόσο διατείνεται ότι έχει ισχυρότερο παίχτη μαζί της. Πρέπει να συνεδριάσεις με το επιτελείο σου, εντός και εκτός πχόρουμ.
φξθξτιουθτευβ, τον γλεντάει η κόρη.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Φεβ 2021, 22:59 ..αν κάνω ότι της κόβω το ίντερνετ προκειμένου να πάει να κοιμηθεί :roll:
Καλά θα σου κάνει το παιδί. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:53 Εσένα ως ΑΙΝΕΙΑΝ σε συμφέρει να πάει για ύπνο ώστε να αποδώσει στο σχολείο, ώστε να έχει λεφτά να σε φροντίσει στο μέλλον αν μειωθεί η σύνταξη. :wink
Ηis roof, his rules? :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 00:04
Καλά θα σου κάνει το παιδί. :lol:
:smt005: :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”