!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετακίνηση εκτος νομου
- EKPLIKTIKOS
Μετακίνηση εκτος νομου
Έχει προκύψει μια βλαβη στο σπίτι του πατέρα μου που είναι στην επαρχία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω; 
Re: Μετακίνηση εκτος νομου
Αν είναι στην επαρχία του Ντουμπάι ναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:30 Έχει προκύψει μια βλαβη στο σπίτι του πατέρα μου που είναι στην επαρχία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω;![]()
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Από γνωστή όχι. Βρες άλλον τρόποEKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:30 Έχει προκύψει μια βλαβη στο σπίτι του πατέρα μου που είναι στην επαρχία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω;![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Πέρα από την πλάκα,έχεις κανένα χωράφι στην περιοχή στο όνομά σου;
Αν ναι εκτύπωσε ε9 κάνε και ένα χαρτί ότι πας για συγκομιδή και 99% δεν θα μπλέξεις
Αν ναι εκτύπωσε ε9 κάνε και ένα χαρτί ότι πας για συγκομιδή και 99% δεν θα μπλέξεις
Πάρε τηλ την αστυνομία να σου πουν
- EKPLIKTIKOS
Έχει χωράφι αλλα δεν ειναι στο όνομα μουdotcom έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:33 Πέρα από την πλάκα,έχεις κανένα χωράφι στην περιοχή στο όνομά σου;
Δλδ τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις;
https://www.ypaithros.gr/epikairopoiime ... -ergasies/EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:38Έχει χωράφι αλλα δεν ειναι στο όνομα μουdotcom έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:33 Πέρα από την πλάκα,έχεις κανένα χωράφι στην περιοχή στο όνομά σου;
Αν ναι εκτύπωσε ε9 κάνε και ένα χαρτί ότι πας για συγκομιδή και 99% δεν θα μπλέξεις![]()
Δλδ τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις;
δες εδώ γίνεται.
Οι μη επαγγελματίες αγρότες προκειμένου να μετακινηθούν για τη συγκομιδή της ελιάς σε ελαιοτεμάχια ιδιόκτητα ή των συζύγων τους ή των γονέων τους, σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Ε9 ή αντίγραφο αίτησης ΟΣΔΕ του κατόχου των τεμαχίων και να συμπληρώσουν τη βεβαίωση που φέρει τίτλο «Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζομένου»), την οποία υπογράφουν οι ίδιοι. Σε περίπτωση που δεν έχουν πρόσβαση στο έντυπο, οφείλουν να συμπληρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία σε χειρόγραφη βεβαίωση, την οποία υπογράφουν οι ίδιοι. *Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (
στέλνουμε IP στη ΔΗΕ, να πας μέσα ισόβια
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- NewModelArmy
Απο τη στιγμη που γινονται κανονικα δρομολογια ΚΤΕΛ,τρενων,αεροπλανων για ποια απαγορευση μετακινησης εκτος νομου μιλαμε;
Θέσε το θέμα στο αστυνομικό τμήμα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:30 Έχει προκύψει μια βλαβη στο σπίτι του πατέρα μου που είναι στην επαρχία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω;![]()
- EKPLIKTIKOS
Δε θέλω να παρανομησω
Ναι επιτρέπονται μετακινήσεις για συγκεκριμένους λόγους (υγείας, επιστροφή στη μόνιμη κατοικία κλπ κλπ)NewModelArmy έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:52 Απο τη στιγμη που γινονται κανονικα δρομολογια ΚΤΕΛ,τρενων,αεροπλανων για ποια απαγορευση μετακινησης εκτος νομου μιλαμε;
Δεν ξέρουν. Τους είχα ξαναρωτησει στο παρελθόν για windsurfing που παω στην άλλη άκρη του νόμου κ μου λένε, εεε τι να σου πω τώρα, εγώ δε θα σε έγραφα αλλα ξέρω κ γω, τι να σου πω;;
Εμ πώς να σε πάρουν στα σοβαρά βρε ekpliktikos;EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2021, 13:03Δε θέλω να παρανομησω![]()
Ναι επιτρέπονται μετακινήσεις για συγκεκριμένους λόγους (υγείας, επιστροφή στη μόνιμη κατοικία κλπ κλπ)NewModelArmy έγραψε: 15 Ιαν 2021, 12:52 Απο τη στιγμη που γινονται κανονικα δρομολογια ΚΤΕΛ,τρενων,αεροπλανων για ποια απαγορευση μετακινησης εκτος νομου μιλαμε;
Δεν ξέρουν. Τους είχα ξαναρωτησει στο παρελθόν για windsurfing (...)
- EKPLIKTIKOS
Γιατί οχι; δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται κανονικά, απλά το θέμα ήταν το πόσο μπορείς να απομακρυνθείς απο το σπίτι σου.
Υδραυλικά κ κάτι αλλα ψιλά πλέον.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2021, 13:15Γιατί οχι; δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται κανονικά, απλά το θέμα ήταν το πόσο μπορείς να απομακρυνθείς απο το σπίτι σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 4 Απαντήσεις