Η τραμπο-κατάσταση στην Αμερική εξελίσσεται σε μία μεγάλη ήττα για τα αβγά.
Πως έγινε αυτό ;
Ο Τραμπ πήγαινε για ήττα στις εκλογές του Νοεμβρίου αλλά είχε και κάποιες ελπίδες.
Τις έχασε όταν είπε το bleach στη συνέντευξη Τύπου και λιποθύμησε η υπουργός Υγείας αλλά και πάλι θα ήταν μία συνηθισμένη ήττα για τους ρεπουμπλικάνους αν έμενε εκεί.
Με το riot όμως τον κυνηγάνε όλοι οι παναθηναϊκάκηδες της Αμερικής τώρα.
Η δε στάση την οποία τηρεί τώρα το ρεπουμπλικανικό κόμμα μου θυμίζει έντονα την στάση των Ελένη Βλάχου - ΕΡΕ μετά την 21st of April. Η 21st of April έχασε τη βάση της τότε. Τα τανκς-κανόνια-μακαρόνια έμειναν στη θέση τους αλλά η 21st of April έχασε τη βάση της.
Επομένως ήταν μία μεγάλη αβγο-ήττα, χειρότερη για τα αβγά και από τη χρυσαυγιάδα του 2014.
Μεγάλη αβγοήττα ήταν και η νίκη του Μακρόν το 2017 στη Γαλλία, που απέτρεψε την αβγοποίηση της Δυτικής Ευρώπης για το προβλεπόμενο μέλλον, αλλά η καινούρια αβγο-ήττα είναι πιό μεγάλη. Η μεγαλύτερη του 21st century.
Στη Γαλλία η Λεπέν μας υποστήριζε και δήθεν βέβαια εμάς, όπως και ο Μπόρις και έβαζαν Αλέξη στις γιγαντοοθόνες. Αλλά μας υποστήριζαν σαν γκρέξιτ-iou, τα οποία βέβαια ο ίδιος ο Αλέξης τα ξόρκιζε με τον απήγανο. Το καλοκαίρι του 2015, τις μέρες που ξεκίναγαν τα capital controls και η μαμά Βαλαβάνη πρόλαβε και απέσυρε τα λεφτά της και γινόταν αυτό το σούρτι-φέρτι, είχε γίνει μία ψιλοκινητοποίηση εκπαιδευτικών νομίζω ή δημοτικών υπαλλήλων. Αυτοί λοιπόν ευρώ ζήταγαν. Δεν έλεγαν "ζητάμε iou Βαρουφάκη διότι τα αιτήματα του κλάδου μπλα-μπλα-μπλα", ευρώ ζήταγαν.
Αλλά τι ισχύει και για τους έτερους καππαδόκες ;
Ισχύει ότι η σύγκριση είναι με το 1944. Ένα εσωστρεφές-αβγοκινούμενο Αγγλίος δεν στέλνει τον στρατηγό Σκόμπυ στην Ελλάδα. Οι απομονωτιστές στο Αμερικίος δεν στέλνουν τα napalm.
Αυτό διεθνιστικά-προλεταριακά μπορεί να μην είναι καλό, η επικράτηση του μπρέξι και του απομονωτισμού δηλαδή, αλλά υποτίθεται ότι το Αμερικίος και το Αγγλίος θα βρουν το δρόμο τους στο τέλος. Εδώ όμως θα επικρατήσει το ΚΚΕ άμεσα, με τα κονσερβοκούτια.
Θα μου πουν μερικοί τώρα "μα δεν είμαστε στο 1944" και άλλους τέτοιους Ιησουϊτισμούς.
Όμως η σύγκριση αυτή είναι και εκτός αυτού τα κουμούνια στο 1944 βρίσκονται όταν κυνηγιώνται στους διαδρόμους με τον Τζήμερο για τις αφίσσες. Που βρίσκονται ; Στο ... 1949 ;
Γι αυτά και γι αυτά και τα κουμούνια, Περισσώφ και ακτιβιστές-ακτιβίστριες Κουμουνδούρου, τα έχουν βάψει μαύρα αυτές τις μέρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήττα Τραμπ και αβγά-κουμούνια
- wooded glade
Ήττα Τραμπ και αβγά-κουμούνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 12 Ιαν 2021, 21:56, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Ήττα Τραμπ και αβγά-κουμούνια

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- wooded glade
Το είπαμε το Τζώννυ Γουώκερ. Καλό αλλά λίγο.
Θέλω τη γνώμη των αβγών-κουμουνιών για το θέμα.
Δεν θέλω χαρακτηρισμούς όπως "προδότες - stolen election" από τη μία και "ιμιτασιόν Ντάνιελ Μπουν" από την άλλη. Αυτά εντάξει - ότι πιστεύει ο καθένας. Το θέμα μας είναι η επίδραση στο αβγοκίνημα και στα κουμούνια.
Θέλω τη γνώμη των αβγών-κουμουνιών για το θέμα.
Δεν θέλω χαρακτηρισμούς όπως "προδότες - stolen election" από τη μία και "ιμιτασιόν Ντάνιελ Μπουν" από την άλλη. Αυτά εντάξει - ότι πιστεύει ο καθένας. Το θέμα μας είναι η επίδραση στο αβγοκίνημα και στα κουμούνια.
Δεν θέλουμε να σε σοκάρουμε. Θα το αποφύγουμε.
- Highlander
- wooded glade
Δεν είπα ότι είμαστε, τεχνικά ή σουρρεαλιστικά.
Είπα ότι αυτό είναι το σκεπτικό της υποθέσεως.
- wooded glade
Εγώ πάντως το 2016 παραδέχτηκα την αβγονίκη και επίσης τον μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις του -όχι ακόμα 20%- Σύριζα.
Μπορεί να εξέφρασα την άποψη ότι θα είναι πρόσκαιρη αβγονίκη-συριζονίκη αλλά την παραδέχτηκα.
Τα αβγά-κουμούνια τώρα κρύπτονται από χωρίου εις χωρίον.
Μπορεί να εξέφρασα την άποψη ότι θα είναι πρόσκαιρη αβγονίκη-συριζονίκη αλλά την παραδέχτηκα.
Τα αβγά-κουμούνια τώρα κρύπτονται από χωρίου εις χωρίον.
- wooded glade
Ο άλλος αντί να μου γράψει pm να του δώσω τη διεύθυνση μου να μου στείλει το Johny Walker, απλά το επιδεικνύει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-