!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απίστευτο!
- Antipnevma
Απίστευτο!
Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας. Δεν λέω ότι άρχισα να πιστεύω σε συνωμοσίες ή σε βλακείες τύπου οι Έλληνες ανακάλυψαν το άτομο. Απλά ρε αδερφέ σιχάθηκα τους ξένους. Σιγά που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες και σιγά που έχουν πιο όμορφη γη από τους Έλληνες.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Re: Απίστευτο!
ναι, αλλα ο αλλος ηθελε να γινει μοναχος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 09 Ιαν 2021, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Antipnevma
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Και τωρα εμείς αντί να σε ψυχαναλυσουμε...θα πρέπει να στοχαστούμε ;
Λιγουλάκι δύσκολο το κόβω...μήπως να το άλλαζες ενότητα;
Παρατηρητής...
Αντε... ελα να στοχαστουμε απο κοινουksk έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:16 Και τωρα εμείς αντί να σε ψυχαναλυσουμε...θα πρέπει να στοχαστούμε ;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
να κάνεις το εμβόλιο μπας και σωθείς.Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας. Δεν λέω ότι άρχισα να πιστεύω σε συνωμοσίες ή σε βλακείες τύπου οι Έλληνες ανακάλυψαν το άτομο. Απλά ρε αδερφέ σιχάθηκα τους ξένους. Σιγά που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες και σιγά που έχουν πιο όμορφη γη από τους Έλληνες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μετάνιωσες γιά τα παπαρονηματά σου ;Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Antipnevma
Τα νήματα μου πότε δεν ήταν ανθελληνικά. Παραδείγματος χάριν στο νήμα με τους περσικούς πολέμους παραθέτω πηγές που αναδεικνύουν το γεγονός ότι οι Έλληνες νίκησαν έναν ανώτερο σε οργάνωση και ανδρεία αντίπαλο και όχι κατώτερο. Αυτό μεγαλώνει όχι μειώνει το κατόρθωμα τους.Μπίστης έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:23Μετάνιωσες γιά τα παπαρονηματά σου ;Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Το γονίδιωμα με την αλληλουχία βάσεων EY-ΡΕ με το οποιο εχει μπολιαστεί το εμβόλιο της Πφίτζερ εξουδετερώνεται από τον ΙΧΩΡα που κυλάει σε κάθε ΕΛληνική φλέβα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:22να κάνεις το εμβόλιο μπας και σωθείς.Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας. Δεν λέω ότι άρχισα να πιστεύω σε συνωμοσίες ή σε βλακείες τύπου οι Έλληνες ανακάλυψαν το άτομο. Απλά ρε αδερφέ σιχάθηκα τους ξένους. Σιγά που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες και σιγά που έχουν πιο όμορφη γη από τους Έλληνες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
6.5/10
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αρκεί να χρησιμοποιείς πολλές λέξεις με νι, που οξυγονώνει τον εγκέφαλον.Yochanan έγραψε: 09 Ιαν 2021, 23:56Το γονίδιωμα με την αλληλουχία βάσεων EY-ΡΕ με το οποιο εχει μπολιαστεί το εμβόλιο της Πφίτζερ εξουδετερώνεται από τον ΙΧΩΡα που κυλάει σε κάθε ΕΛληνική φλέβα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:22να κάνεις το εμβόλιο μπας και σωθείς.Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας. Δεν λέω ότι άρχισα να πιστεύω σε συνωμοσίες ή σε βλακείες τύπου οι Έλληνες ανακάλυψαν το άτομο. Απλά ρε αδερφέ σιχάθηκα τους ξένους. Σιγά που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες και σιγά που έχουν πιο όμορφη γη από τους Έλληνες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Είσαι υπερβολικά επιεικής. Παλιά προσπάθεια 3/10· τωρινή 0,1/10.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιαν 2021, 23:58 Αρκεί να χρησιμοποιείς πολλές λέξεις με νι, που οξυγονώνει τον εγκέφαλον.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης