!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απίστευτο!

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Απίστευτο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας. Δεν λέω ότι άρχισα να πιστεύω σε συνωμοσίες ή σε βλακείες τύπου οι Έλληνες ανακάλυψαν το άτομο. Απλά ρε αδερφέ σιχάθηκα τους ξένους. Σιγά που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες και σιγά που έχουν πιο όμορφη γη από τους Έλληνες.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Απίστευτο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ναι, αλλα ο αλλος ηθελε να γινει μοναχος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 09 Ιαν 2021, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Bazoomba έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:18 ναι, αλλα θες να γινεις μοναχος;
Όχι, γιατί;
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Διαβάζοντας
Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου.
νόμισα ότι είναι νήμα για το εμβόλιο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Και τωρα εμείς αντί να σε ψυχαναλυσουμε...θα πρέπει να στοχαστούμε ; :p2:
Λιγουλάκι δύσκολο το κόβω...μήπως να το άλλαζες ενότητα;
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ksk έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:16 Και τωρα εμείς αντί να σε ψυχαναλυσουμε...θα πρέπει να στοχαστούμε ; :p2:
Λιγουλάκι δύσκολο το κόβω...μήπως να το άλλαζες ενότητα;
Αντε... ελα να στοχαστουμε απο κοινου
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας. Δεν λέω ότι άρχισα να πιστεύω σε συνωμοσίες ή σε βλακείες τύπου οι Έλληνες ανακάλυψαν το άτομο. Απλά ρε αδερφέ σιχάθηκα τους ξένους. Σιγά που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες και σιγά που έχουν πιο όμορφη γη από τους Έλληνες.
να κάνεις το εμβόλιο μπας και σωθείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας.
Μετάνιωσες γιά τα παπαρονηματά σου ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μπίστης έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:23
Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας.
Μετάνιωσες γιά τα παπαρονηματά σου ;
Τα νήματα μου πότε δεν ήταν ανθελληνικά. Παραδείγματος χάριν στο νήμα με τους περσικούς πολέμους παραθέτω πηγές που αναδεικνύουν το γεγονός ότι οι Έλληνες νίκησαν έναν ανώτερο σε οργάνωση και ανδρεία αντίπαλο και όχι κατώτερο. Αυτό μεγαλώνει όχι μειώνει το κατόρθωμα τους.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:22
Antipnevma έγραψε: 09 Ιαν 2021, 17:16 Τελευταία νιώθω ότι συμβαίνει μια αλλαγή μέσα μου. Νιώθω ότι γίνομαι πατριώτης και εθνικιστής και περήφανος που είμαι Έλληνας. Δεν λέω ότι άρχισα να πιστεύω σε συνωμοσίες ή σε βλακείες τύπου οι Έλληνες ανακάλυψαν το άτομο. Απλά ρε αδερφέ σιχάθηκα τους ξένους. Σιγά που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες και σιγά που έχουν πιο όμορφη γη από τους Έλληνες.
Το γονίδιωμα με την αλληλουχία βάσεων EY-ΡΕ με το οποιο εχει μπολιαστεί το εμβόλιο της Πφίτζερ εξουδετερώνεται από τον ΙΧΩΡα που κυλάει σε κάθε ΕΛληνική φλέβα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

6.5/10
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Yochanan έγραψε: 09 Ιαν 2021, 23:56
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:22
Το γονίδιωμα με την αλληλουχία βάσεων EY-ΡΕ με το οποιο εχει μπολιαστεί το εμβόλιο της Πφίτζερ εξουδετερώνεται από τον ΙΧΩΡα που κυλάει σε κάθε ΕΛληνική φλέβα.
Αρκεί να χρησιμοποιείς πολλές λέξεις με νι, που οξυγονώνει τον εγκέφαλον.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 09 Ιαν 2021, 23:576.5/10
Είσαι υπερβολικά επιεικής. Παλιά προσπάθεια 3/10· τωρινή 0,1/10.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιαν 2021, 23:58 Αρκεί να χρησιμοποιείς πολλές λέξεις με νι, που οξυγονώνει τον εγκέφαλον.
:lol: και αν μη τι άλλον, ως γνωστόν, το φέρον επαρκές οξυγόνον δύναται τις ευχερέσταταν καύσειν
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”