Ξερω οτι τσουζει τα κουμουνια και αυτη η δημοσιευση θα ζητησουν πηγες .Αν θελουν ας πανε στις αγγλικες εφημεριδες της εποχης εκεινης να να με διαψευσουν .αλλοιως ας σταματησουν να μου ζητανε πηγες να να με απειλουν με διαγραφες,
Γιατι τα βαζω εδω; Διοτι ετσι μου αρεσει για να περναει η ωρα.Δεν μπορουν να με αντικρουσουν;το ξερω αν εχουν λιγο μυαλο ας το διαβασουν
Η σοβιετια ως γνωστον εριξε πολυ χρημα και στην Γερμανια μεσω του μουζεμπεργκ για προπαγανδα αλλα και στην Αγγλια.
Την πρωτομαγια του 1926 με πρακτορες της μοσχας ξεκινησε μια απεργεια των ανθρακωρυχων.Η Γ διεθνης εκανε εκκληση στην ..παγκοσμια εργατια
<<, Οι αγγλοι ανθρακωρυχοι συντηρουνται μονον απο εμας.Η νικη των θα ειναι δικη μας η ηττα των θα ειναι και δικη μας.εκαστος προλεταριος πρεπει να κανει το καθηκον του μεχρι τελους(σημ,δικη μου Δηλαδη να δωσει χρηματα)>>
Μετα απο 10 μερες με συντονισμενη αντιδραση κυβερνησεως και συνδικατων η απεργεια τελειωσε.
Αλλα η απεργεια αυτη κοστισε στον Αγγλικο λαο ,αυξησε την ανεργεια,αυξηθηκε η φτωχεια,χαθηκαν οι αγορες του ανθρακος
Η αγγλια ομως πηρε μαθηματα απο την τακτικη των κομμουνιστων και εγινε πιο προσεκτικη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΩΝ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ 1925 ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ
ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΩΝ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ 1925 ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
- John Brown Gun Club
Re: ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΩΝ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ 1925 ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ
ετσι, προλεταριακη αλληλεγγυη, πηξε ελευθεραΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2020, 20:55 Ξερω οτι τσουζει τα κουμουνια και αυτη η δημοσιευση θα ζητησουν πηγες .Αν θελουν ας πανε στις αγγλικες εφημεριδες της εποχης εκεινης να να με διαψευσουν .αλλοιως ας σταματησουν να μου ζητανε πηγες να να με απειλουν με διαγραφες,
Γιατι τα βαζω εδω; Διοτι ετσι μου αρεσει για να περναει η ωρα.Δεν μπορουν να με αντικρουσουν;το ξερω αν εχουν λιγο μυαλο ας το διαβασουν
Η σοβιετια ως γνωστον εριξε πολυ χρημα και στην Γερμανια μεσω του μουζεμπεργκ για προπαγανδα αλλα και στην Αγγλια.
Την πρωτομαγια του 1926 με πρακτορες της μοσχας ξεκινησε μια απεργεια των ανθρακωρυχων.Η Γ διεθνης εκανε εκκληση στην ..παγκοσμια εργατια
<<, Οι αγγλοι ανθρακωρυχοι συντηρουνται μονον απο εμας.Η νικη των θα ειναι δικη μας η ηττα των θα ειναι και δικη μας.εκαστος προλεταριος πρεπει να κανει το καθηκον του μεχρι τελους(σημ,δικη μου Δηλαδη να δωσει χρηματα)>>
Μετα απο 10 μερες με συντονισμενη αντιδραση κυβερνησεως και συνδικατων η απεργεια τελειωσε.
Αλλα η απεργεια αυτη κοστισε στον Αγγλικο λαο ,αυξησε την ανεργεια,αυξηθηκε η φτωχεια,χαθηκαν οι αγορες του ανθρακος
Η αγγλια ομως πηρε μαθηματα απο την τακτικη των κομμουνιστων και εγινε πιο προσεκτικη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις