Οι κορονοϊάκηδες της Μυκόνου και λοιπές συνωμοταξίες είναι κράτος εν κράτει τώρα πια.
Το δεύτερο κύμα το χρωστάμε σ' αυτούς.
Ακόμα και αν φταίει ο Μητσοτάκης που δεν κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση λοκντάουν από το Σεπτέμβριο, το δεύτερο κύμα το χρωστάμε στους κορονοϊάκηδες της Μυκόνου και στους διαδηλωτές/διαδηλώτριες του Σύριζα.
Εγώ το τελευταίο μπαν μου το έφαγε επειδή προσπάθησα να προειδοποιήσω για το φαινόμενο, April 2020.
Το πχόρουμ δεν έχει ζητήσει καμία συγγνώμη.
Εδώ έχει ζητήσει συγγνώμη ολόκληρα κράτη για διάφορα που έχουν γίνει και αυτοί ούτε ένα τόσο δα.
Να πεις και ότι είχε γίνει αυτό την εποχή της παντοδυναμίας του Σύριζα που "έκλεινε η ψαλίδα" και πήγαινε κάποιος να χαλάσει το κλείσιμο της ψαλίδας, να τόπαιρνε το ποτάμι, αλλά φέτος έγινε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός ξεκίνησε τη φάμπρικα των κορονοϊάκηδων ;
- wooded glade
Ποιός ξεκίνησε τη φάμπρικα των κορονοϊάκηδων ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 28 Νοέμ 2020, 06:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Ποιός ξεκίνησε τη φάμπρικα των κορονοϊάκηδων ;
Κορονοϊακικοί διάλογοι
Ποστάρει ο ένας:

Γράφουν από κάτω διάφορα αλλά το σχόλιο της αβγούλας-θαυμάστριας είναι ενδιαφέρον:
Ποστάρει ο ένας:

Γράφουν από κάτω διάφορα αλλά το σχόλιο της αβγούλας-θαυμάστριας είναι ενδιαφέρον:
Mπραβο κυριε .... πολυ καλα της τα ειπες. Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να μας υποχρεωσει να κανουμε οτιδηποτε. Δημοκρατια εχουμε κι αυτοι εδω ειναι χειροτεροι απο χουντα. Απειλουν και εκφοβιζουν το κοσμο με τα τσουχτερα προστιμα. Βλεπεις τον αλλον μονο του μεσα στο αυτοκινητο και φοραει τη μασκα μεχρι τα ματια του. Αν ειναι δυνατον. Κραταω αποστασεις οχι γιατι φοβαμαι αλλα γιατι σεβομαι τους αλλους που φοβουνται. Κανω βολτα με το σκυλο μου ολομοναχη και φυσικα χωρις μασκα. Θελω να αναπνεω καθαρο αερα εχω καθε δικαιωμα και δε μπορει να μου το στερησει κανενας. Βγαινω οτι ωρα θελω και οπου θελω εφοσον δεν υπαρχει συνωστισμος. Γεννηθηκαμε μονοι και ελευθεροι και δε θα γινουμε υποχειριο και πιονι κανενος. Αυτοι που θελουν να γινουν ρομποτακια ας γινουν. Αλλα κι αυτοι που δε θελουν δε μπορει κανεις να τους κανει με το ζορι.
Μέχρι χθες είχαμε τους διαλόγους Μιλλένιαλ-Μπούμερ στα λεωφορεία να ποστάρονται. Τουλάχιστον αυτός πρωτοτύπησε και τον τοποθέτησε σε φούρνο.wooded glade έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 16:53 Κορονοϊακικοί διάλογοι
Ποστάρει ο ένας:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Δεν είναι μιλλένιαλ. Λοστρέλ μπούμερ του πρώτου παγκοσμίου πολέμου είναι αυτός, αν υπήρχαν και τότε μπούμερ.AlienWay έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 16:55Μέχρι χθες είχαμε τους διαλόγους Μιλλένιαλ-Μπούμερ στα λεωφορεία να ποστάρονται. Τουλάχιστον αυτός πρωτοτύπησε και τον τοποθέτησε σε φούρνο.wooded glade έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 16:53 Κορονοϊακικοί διάλογοι
Ποστάρει ο ένας:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-