!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέα, 21χρονη, αναρχική αναζητεί νέους-ες ανάλογης ιδεολογίας.... που να μην την κοιτούν ύποπτα...

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Νέα, 21χρονη, αναρχική αναζητεί νέους-ες ανάλογης ιδεολογίας.... που να μην την κοιτούν ύποπτα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Πως συμμετέχει κάποιος πιο ενεργά στον αναρχικό χώρο - κινημα

https://athens.indymedia.org/post/1608306/

Εικόνα

Γειά σας είμαι 21 χρόνων και μένω σε μια από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Από νωρίς με προβληματίζε η πολιτική και κοινωνικά ζητήματα. Θεωρούσα πως κινούμαι στο αριστερό φάσμα της πολιτικής σκηνής.
Εικόνα

Μέτα από αρκετό διάβασμα, ανάλυση, σκέψη και ψάξιμο κατέληξα ότι νιώθω πως ταυτίζομαι με τον α/α χώρο.
Εικόνα

Θεωρώ πως αν θέλω, θα μιλήσω μόνο για εμένα και την οπτική μου, να υπάρχει μια συνέπεια των λεγόμενων, των σκέψεων με τις πράξεις. Έτσι θα ήθελα να είμαι ενεργητικοτερη :smt047 και να συμμετέχω. :g030:
Εικόνα

Δυστυχώς, δεν κινούμαι έτσι όπως θα ήθελα εγώ. Δεν έχω κάποιο - φίλο γνωστό με " βοηθήσει". Οι παρέες μου μπορεί να είναι ανοιχτόμυαλες και να είναι εντάξει με το να πάμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία ή να πάμε σε κανένα παρτάκι σε κάποιο στέκι / κατάληψη αλλά μέχρι εκεί. :e040:
Εικόνα

Έχω πάει σε πορεία μόνη μου 3-4 φορές. Δεν έχω γνωρίσει όμως άτομα. Προσπάθησα να πάω σε μια γενική συνέλευση αλλά α) φαινομουν εντελώς άκυρη και Β) με κοιτούσαν ύποπτα :e040: ( κατανοώ τον λόγο).
Εικόνα

Δεν ξέρω πως " μπαίνει" κάποιος στον χώρο ( συγγνώμη για τη λάθος έκφραση, δεν ήξερα πως αλλιώς να το γράψω). Πας έτσι άκυρα; Τι γίνεται, πως ξεκινήσατε εσείς?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τζοκο

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Νέα, 21χρονη, αναρχική αναζητεί νέους-ες ανάλογης ιδεολογίας.... που να μην τη κοιτούν ύποπτα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Που είναι το περίεργο;
Η πολιτική συστράτευση πολύ λίγες φορές έχει σχέση με την ιδεολογία του πολιτικού χώρου στον οποίο κάνουμε συστράτευση , περισσότερο έχει σχέση με κοινωνικές οικογενειακές η και ερωτικές σχέσεις και περισσότερο έχει σχέση με προσωπικά συμφέροντα και δημόσιες σχέσεις
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Νέα, 21χρονη, αναρχική αναζητεί νέους-ες ανάλογης ιδεολογίας.... που να μην την κοιτούν ύποπτα...

Δηλώνω δε υπεύθυνα ότι εάν η ΚΝΕ η ο χώρος των αντιεξουσιαστών μου πασάρουν τιποτες όμορφα γκομενάκια , βλέπω και τον εαυτό μου να εντασομαι σε αυτούς τους πολιτικούς χώρους
(αν και εδώ που τα λέμε οι κομουνιστριες φημολογουνται ότι έχουν αξύριστες μασχάλες .)
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Νέα, 21χρονη, αναρχική αναζητεί νέους-ες ανάλογης ιδεολογίας.... που να μην την κοιτούν ύποπτα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Γι' αυτό μου άρεσε ο αναρχικός χώρος και πήγαινα σε στέκια.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα

μαλιστα :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ειναι νεα ακομα,με δυο δυνατες φαπες παιζει και να στρωσει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:51 Γι' αυτό μου άρεσε ο αναρχικός χώρος και πήγαινα σε στέκια.
Από γκόμενες όμως δεν λένε πολλά πράγματα
Εντάξει σε μικρή ηλικία το παίζεις λίγο τρέλλα , επανάσταση και τα συναφή
Από μια ηλικία όμως και μετά σοβαρευεις
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

under έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:54 Ειναι νεα ακομα,με δυο δυνατες φαπες παιζει και να στρωσει.
τσο ψάχνει η κοπέλα όχι λο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:53 Εικόνα

μαλιστα :giggle: :giggle:
Το θέμα όμως είναι το εάν με τέτοια μυαλά και θεωρίες βρίσκεις γκόμενα να γ-,μ-σεις .. :roll:
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Lord Brum έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:55
under έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:54 Ειναι νεα ακομα,με δυο δυνατες φαπες παιζει και να στρωσει.
...που να μην την κοιτάει ύποπτα? Πως ορίζεται το ύποπτα εδώ?
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Επί 21st οι πιτσιρίκες με τα ανάλογα φρονήματα δεν μπορούσαν να κάνουν κονέ.
Εγώ ο ίδιος ήξερα μεν τους παλιούς μου συμμαθητές -αφού πήγαινα τετάρτη γυμνασίου όταν έγινε η 21st- αλλά τους καινούριους δεν τους ήξερα.
Με όσους εκ των παλιών ήμουνα πολύ κολλητός συνεχίσαμε να τα λέμε βέβαια, τι έγινε, πως έγινε, τις νεώτερες εξελίξεις και τα λοιπά αλλά με τους νέους δεν ξεραινόμαστε καν. Το 68 γνώρισα ένα παιδί που αργότερα πέρασε στο Μαθηματικό και είχαμε πάει ατελείωτες μπ****ελότσ*ρκες και είχαμε ανταλλάξει ατελείωστα φραπέ στο Κολωνάκι αλλά ουδέποτε είπαμε έστω και μία κουβέντα επί ζητημάτων πολιτικής υφής.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν αυτοί που έδωσαν τη δυνατότητα στους νεώτερους να το παίζουν έτσι και κοκορέτσι και να μας πουλάνε μέχρι και καταλήψεις τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 08 Νοέμ 2020, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:50 Δηλώνω δε υπεύθυνα ότι εάν η ΚΝΕ η ο χώρος των αντιεξουσιαστών μου πασάρουν τιποτες όμορφα γκομενάκια , βλέπω και τον εαυτό μου να εντασομαι σε αυτούς τους πολιτικούς χώρους
(αν και εδώ που τα λέμε οι κομουνιστριες φημολογουνται ότι έχουν αξύριστες μασχάλες .)
Έλα ρε που θες και όμορφα γκόμενακια με το ένα πόδι στον τάφο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Hector Buas έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:57
Lord Brum έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:55
...που να μην την κοιτάει ύποπτα? Πως ορίζεται το ύποπτα εδώ?
τοξιη αρρενωποτητα και τα τοιαυτα

και μολις βρει τον χορηγο στα 30 οταν περασει η μπογια θα το παιζει νοικοκυτρουλα και συντηρητικη :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αν θελει να βρει γκομενο με πλούσιους γονείς, ψάχνει στο σωστό σημείο.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:50 Δηλώνω δε υπεύθυνα ότι εάν η ΚΝΕ η ο χώρος των αντιεξουσιαστών μου πασάρουν τιποτες όμορφα γκομενάκια , βλέπω και τον εαυτό μου να εντασομαι σε αυτούς τους πολιτικούς χώρους
Συνηθως εχουν ωραια οπισθια και υστερουν σε προσωπο, ντυσιμο και περιεργως σε βυζια.
Ειναι πολυ περιεργο αυτο αλλα συνηθως οι αριστερες εχουν μεσαια προς μικρα βυζια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”