!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έζησες κάτι φρικτό και κουβαλάς μέσα σου πολύ μεγάλο βάρος.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Έζησες κάτι φρικτό και κουβαλάς μέσα σου πολύ μεγάλο βάρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... synainesi/
Εικόνα

Αγαπητή «Α, μπα»: Νομίζω ότι ό,τι έγινε μεταξύ μας ήταν χωρίς συναίνεση
Μου αρέσει ακόμη :e040: αλλά δεν είμαι σίγουρη για το τι νιώθω

Αγαπητή α,μπα, όταν ήμουν 23, γνώρισα κάποιον που μου άρεσε πολύ, αλλά για λόγους, δεν ήθελα να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας και του το είχα εξηγήσει. Ένα βράδυ που ήμασταν για ποτό, εγώ μέθυσα πολύ :102: , και αυτός με γύρισε σπίτι με το αυτοκίνητο. Φτάνοντας, με ρωτάει αν μπορεί να μείνει για λίγο σπίτι μου γιατί δε νιώθει καλά να οδηγήσει. :smt047

Μπάινουμε σπίτι μου και ξεκινάει να με φιλάει :o και να μου βγάζει τα ρούχα :o . Του ζήτησα να σταματήσει κάποιες φορές και προσπάθησα μία φορά να φύγω από κοντά του, ο ίδιος ήταν πολύ ήρεμος και μου έλεγε συνέχεια να ηρεμήσω και ότι με θέλει. Όλο αυτό κράτησε πολύ λίγα λεπτά, σηκώθηκε, έκανε ένα τσιγάρο χωρίς να μιλάμε και έφυγε.

Έκανα μπάνιο και κοιμήθηκα. Αυτά είναι όσα θυμάμαι από εκείνο το βράδυ. Λίγες μέρες μετά πήγα να τον βρω στη δουλειά του να τον ρωτήσω γιατί δε σταμάτησε όταν του είπα ότι δε θέλω να κάνουμε σεξ και μου είπε ότι φαινόμουν πολύ ήρεμη και πίστεψε ότι το θέλω απλά είχα τύψεις επειδή ήξερε ότι είχα χωρίσει πρόσφατα. Η εντύπωση που έχω για εκείνη την ημέρα είναι ότι ενώ ξέρω ότι αυτό που έγινε ήταν χωρίς συναίνεση, δεν μπορώ να κάνω τον εαυτό μου να πιστέψει ότι ο άνθρωπος αυτός ήξερε ότι μου κάνει κακό και συνεχίζω να τον συμπαθώ και να μου αρέσει πολύ, 5 χρόνια μετά από αυτό το περιστατικό.

Σε αυτό το διάστημα, έχω γνωρίσει άλλους άντρες και είχα και μία σχέση 2 χρόνων που έληξε με δική μου απόφαση. Τον άνθρωπο αυτό τον έχω δει αρκετές φορές σε αυτά τα πέντε χρόνια λόγω κοινής παρέας και με έχει προσεγγίσει ερωτικά κάποιες φορές. Σε εκείνες τις στιγμές, νιώθω ότι δεν είναι καλό να μπλέξω με οποιονδήποτε τρόπο μαζί του πάλι και κάθε φορά είμαι αρνητική όταν η κουβέντα πάει προς τα εκεί, φτάνοντας μετά να το μετανιώνω κάθε φορά και να περιμένω την επόμενη φορά, ελπίζοντας να μπορέσω να ανταποκριθώ θετικά.

Έμαθα πριν λίγους μήνες ότι είναι σε σχέση με κάποια κοπέλα και από τότε περιμένω να μάθω ότι δεν είναι πια μαζί της για να του πω ότι μου αρέσει, χωρίς να ξέρω καν αν θα μπορέσω να το κάνω όταν και αν έρθει η στιγμή. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ προβληματικό όλο αυτό, έχω προσπαθήσει να το συζητήσω με φίλους και ψυχολόγο αλλά δεν μπορώ ποτέ να πω την ιστορία όπως έχει γίνει, συνήθως αναφέρω ότι ό,τι έγινε εκείνο το βράδυ ήταν συναινετικό και ότι από τότε δε μου την έχει ξαναπέσει :e040: και απλά εγώ ντρέπομαι να του πω πως νιώθω για αυτόν.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω την αληθινή ιστορία :smt047 εδώ. Νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι για αυτό, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε αλλά δεν μπορώ να το συζητήσω χωρίς να πω ψέματα, δεν μπορώ να του μιλήσω χωρίς να νιώσω ντροπή και δεν μπορώ να κάνω τον εαυτό μου να πιστέψει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι η χαρά της ζωής. Τι μπορώ να κάνω όμως;

Η ΑΜΠΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ

Έκανες ήδη το πρώτο βήμα, να το πεις εδώ, και μπράβο σου. Τώρα που το έκανες και διάβασες τα λόγια που έγραψες, είναι ώρα να το πεις σε ψυχολόγο :g030: . Αυτό μπορείς να κάνεις, και αυτό πρέπει να κάνεις.

Λες «δεν μπορώ να κάνω τον εαυτό μου να πιστέψει ότι ο άνθρωπος αυτός ήξερε ότι μου κάνει κακό» και αυτό πρέπει να λύσεις. Δεν μπορείς, γιατί σου έδωσε την εξήγηση: «φαινόσουν πολύ ήρεμη» και μετά έβαλε και την απαραίτητη σάλτσα, «είχες τύψεις επειδή είχες χωρίσει πρόσφατα». Έκανε και την διάγνωση.

Αν «φαινόσουν πολύ ήρεμη», γιατί σου έλεγε συνέχεια να ηρεμήσεις;
Θα σου πω αυτό που αποφεύγεις να σκεφτείς, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. ΟΛΟΙ οι βιαστές έχουν εξήγηση για την συμπεριφορά τους. Κανένας (σπάνια) δεν παραδέχεται ότι βίασε. ΟΛΟΙ βρίσκουν δικαιολογία. Δεν το είπε αρκετά δυνατά, δεν είπε τίποτα, μα αφού γέλασε με το αστείο μου, ήθελε αλλά δεν το είπε, ήθελε αλλά δεν το έδειξε, και ο λόγος πάντα υπάρχει. Ντρέπεται, είναι μικρή, είναι μεγάλη, χώρισε, μα αφού ήρθε στο σπίτι μου, το ένα, το άλλο.

Αυτό που γίνεται όμως είναι ότι ΞΕΡΟΥΝ ότι μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν επειδή κανείς δεν θα τους ζητήσει τα ρέστα. Δικαιολογούν την βία τους επειδή όλοι τους έχουν πείσει ότι δεν είναι βία. Το ξέρουν όμως, μια χαρά ακούν το όχι, αυτό που έχουν μάθει είναι να το παραμερίζουν, γιατί οι γυναίκες δεν είναι άνθρωποι όπως οι ίδιοι, είναι κάτι λιγότερο, και οι σκέψεις τους δεν έχουν την ίδια αξία με τη δική τους. Είναι σα να κλαίει ένα ζωάκι, φοβάται, δεν ξέρει. Θα του πω εγώ τι χρειάζεται, τι του κάνει καλό. Φοβάται αλλά του αρέσει αυτό που του κάνω. Το γράφω και γίνομαι έξαλλη, σου προτείνω να γίνεις κι εσύ. :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Έζησες κάτι φρικτό και κουβαλάς μέσα σου πολύ μεγάλο βάρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Paris τα φώτα σου σε παρακαλώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση της ΑΜΠΑ.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Δεν κατάλαβα. Πηδήχτηκαν ή όχι οι τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

georgebi έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:27 ...
Το ξαναγράφω: δεν παίζεσαι!

:bravo:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Α μπα.
Έμαθα πριν λίγους μήνες ότι είναι σε σχέση με κάποια κοπέλα και από τότε περιμένω να μάθω ότι δεν είναι πια μαζί της για να του πω ότι μου αρέσει, χωρίς να ξέρω καν αν θα μπορέσω να το κάνω όταν και αν έρθει η στιγμή. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ προβληματικό όλο αυτό, έχω προσπαθήσει να το συζητήσω με φίλους και ψυχολόγο αλλά δεν μπορώ ποτέ να πω την ιστορία όπως έχει γίνει, συνήθως αναφέρω ότι ό,τι έγινε εκείνο το βράδυ ήταν συναινετικό και ότι από τότε δε μου την έχει ξαναπέσει :e040: και απλά εγώ ντρέπομαι να του πω πως νιώθω για αυτόν.
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με την αρκούδα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Hector Buas έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:43

:wave:

.....είπα να αλλάξω λίγο ρεπερτόριο..... έτσι και αλλιώς στα πολιτικά πάει μονοθεματικά Τράμπ...που είναι άλλοι οι επαΐοντες....

Keep up the good work :smt023
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Υπάρχει ηδη νημα τυπε

viewtopic.php?f=55&t=26296

Δεν χρειάζεται να ανοίγεις νέο αμπονημα κάθε φορα που σου καυλωνει, έλεος, τι το περάσαμε εδω μεσα, Μουσικη;
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

georgebi έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:51
Hector Buas έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:43

:wave:

.....είπα να αλλάξω λίγο ρεπερτόριο..... έτσι και αλλιώς στα πολιτικά πάει μονοθεματικά Τράμπ...που είναι άλλοι οι επαΐοντες....

Keep up the good work :smt023
:+1:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Υπάρχει και το ναρκωτικό του βιασμού σκοπολαμίνη.
Όχι μόνο βιασμού, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ρεζιλέψουν ένα άτομο.
Ίσως υπήρξε και ναρκωτικό, αφού είναι τόσο συγχυσμένη σαν να μην θυμάται.
Έβλεπα ένα επεισόδιο αστυνομικής σειράς όπου ο άνθρωπος που σκότωσε αφέθηκε ελεύθερος, αφού του είχε χορηγηθεί το ναρκωτικό από άλλον, μαζί με οδηγίες, για να ξεφορτωθεί ένα άτομο.
Μέσα μπήκε αυτός που χορήγησε το ναρκωτικό.
Τα εξυπνάκια, εχθροί του έθνους, κάνουν τέτοια σε εμάς τους υποανάπτυκτους και δεν τους πιάνει κανείς.
Το γράφω λόγω του τίτλου.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Χουργιατς έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 17:41 Εικόνα
Βρε πάλι καλά αν είναι έτσι. Μόνο μην είναι κανένας τέτοιος η "Α ΜΠΑ". :-?
Spoiler
Εικόνα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Guybrush Threepwood
Phorum.gr user: Guybrush Threepwood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Guybrush Threepwood »

Τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Σκατά τα έκανε όλα!

Πανδημία, σεισμούς, πλημμύρες.
I could really use a breath mint.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Νταρνάκας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 20:22
Spoiler
Εικόνα
απαιτώ να μάθω που βρήκες τη φωτό μου
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Σενέκας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 20:25
Νταρνάκας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 20:22
Spoiler
Εικόνα
απαιτώ να μάθω που βρήκες τη φωτό μου
Α μπα, σιγά μη σου πω!
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”