Σουβλίτσα, βοηθήστε τους ερευνητές να προβλέψουν τα σημεία κινδύνου του κορονοϊού (COVID-19)
Απαντήστε σε μια σύντομη έρευνα για την κατάσταση της υγείας σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε καλά, για να βοηθήσετε τους ιατρικούς ερευνητές που ιχνηλατούν τη διάδοση του κορονοϊού (COVID-19).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιχνηλάτιση μέσω FACEBOOK
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ιχνηλάτιση μέσω FACEBOOK
Δεν ξέρω, όποιος δεν ένοιωσε άβολα και αμήχανα βλέποντας μπροστά του το παρακάτω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 28 Οκτ 2020, 18:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ιχνηλάτιση μέσω FACEBOOK
Μου το έβγαλε κ μένα.
Χ
.
Χ
.
- wooded glade
Γιατι να αισθανθούμε ; Η Κουσκούση είμαστε ;Σουβλίτσα έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:30 Δεν ξέρω, όποιος δεν ένοιωσε άβολα και αμήχανα βλέποντας μπροστά του το παρακάτω...
Σουβλίτσα, βοηθήστε τους ερευνητές να προβλέψουν τα σημεία κινδύνου του κορονοϊού (COVID-19)
Απαντήστε σε μια σύντομη έρευνα για την κατάσταση της υγείας σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε καλά, για να βοηθήσετε τους ιατρικούς ερευνητές που ιχνηλατούν τη διάδοση του κορονοϊού (COVID-19).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Χαρδαλιάς-Χρυσοχο έχουν γίνει οι μεγαλύτερες ρόμπες. Δεν πιάνουν κανέναν.
- wooded glade
Βάλε. Φέρε και τον πήζον μποτ να γίνει πάρτυ στις εφτά του Μάρτη - ο Χαρδαλιάς δεν πιάνει κανέναν.
-
the comet the course the tail
απάντησα για πλάκα ότι έχω ολα τα συμπτώματα...
και...
και...
Δεν εχω προβλημα, αρκει εκεινη που θα μου το προτεινει να ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση