^κόρη Σίντι Κρόφορντ

απόδειξη ότι το χιούμορ είναι το παν κύριοι
Ερμής
Eθνικοκοινωνιστης

Τίποτα απ'όλα αυτά. Άφραγκος κωμικός που ζει ακόμα με τη μάνα του είναιΕρμής έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:26ούτε για αστείο
Το γιδακι αυτό τι ειναι; Θετός γιος του Μπεζος; του Μπαφετ; του Γκέητς;
οκ, άφραγκος για τα δεδομένα του χολυγουντ. Δεν ξέρω πόσο καλά πληρώνει το snl και τα stand up. Λεφτά Μπέζου δεν έχει ούτε για πλάκαΕρμής έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:31 Το άφραγκος δε το πιστεύω για κανένα λόγο. Δε παίζει (ειδικά στις ηπα) να μοστράρεις στα κανάλια και να μη κονόμας από χίλιες πάντες. Πρώτα από όλα αυτός θα θέλει κάθε μέρα ένα μηνιάτικο μου για την πρέζα του.
τι αφραγκος ρε μλκΕρμής έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:31 Το άφραγκος δε το πιστεύω για κανένα λόγο. Δε παίζει (ειδικά στις ηπα) να μοστράρεις στα κανάλια και να μη κονόμας από χίλιες πάντες. Πρώτα από όλα αυτός θα θέλει κάθε μέρα ένα μηνιάτικο μου για την πρέζα του.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Είπαμε, σχήμα καθ'υπερβολή. Απο τις σταρούμπες που κυκλοφορεί δεν είναι σίγουρα πιο φραγγάτος, ειδικά αν βάλεις το ακριβό life style(τη ζουζού που λέμε)alekhine έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:34τι αφραγκος ρε μλκΕρμής έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:31 Το άφραγκος δε το πιστεύω για κανένα λόγο. Δε παίζει (ειδικά στις ηπα) να μοστράρεις στα κανάλια και να μη κονόμας από χίλιες πάντες. Πρώτα από όλα αυτός θα θέλει κάθε μέρα ένα μηνιάτικο μου για την πρέζα του.
αυτος σαν μελος του πανελ του SNL τσιμπαει τουλαχιστον 15 μεγαλα το επεισοδιο χωρια τα εξτραδακια που συνεπαγεται αυτο το exposure
φαντασου κατι σαν να βλεπουν τον ουγγαρεζο 1000 φορες περισσοτερος κοσμος
σιγα μωρε μλκΣενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:37Είπαμε, σχήμα καθ'υπερβολή. Απο τις σταρούμπες που κυκλοφορεί δεν είναι σίγουρα πιο φραγγάτος, ειδικά αν βάλεις το ακριβό life style(τη ζουζού που λέμε)alekhine έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:34τι αφραγκος ρε μλκΕρμής έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:31 Το άφραγκος δε το πιστεύω για κανένα λόγο. Δε παίζει (ειδικά στις ηπα) να μοστράρεις στα κανάλια και να μη κονόμας από χίλιες πάντες. Πρώτα από όλα αυτός θα θέλει κάθε μέρα ένα μηνιάτικο μου για την πρέζα του.
αυτος σαν μελος του πανελ του SNL τσιμπαει τουλαχιστον 15 μεγαλα το επεισοδιο χωρια τα εξτραδακια που συνεπαγεται αυτο το exposure
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δε νομίζω ότι είναι και τόσο αναγνωρίσιμοςΕρμής έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:37 Αυτό λέω. Αν δεν ήταν τηλεπερσονα, δε θα του καθόταν ούτε η toula με το μουστάκι από το acropolis restaurant
κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.alekhine έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:39σιγα μωρε μλκΣενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:37Είπαμε, σχήμα καθ'υπερβολή. Απο τις σταρούμπες που κυκλοφορεί δεν είναι σίγουρα πιο φραγγάτος, ειδικά αν βάλεις το ακριβό life style(τη ζουζού που λέμε)alekhine έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:34
τι αφραγκος ρε μλκ
το πιθανοτερο ειναι οτι καποιες απο αυτες να ειχαν καιρο να κανουν πρωτοσελιδο και βγηκαν 2-3 φωτογραφιες χερακι χερακι με το ζαβο για να γινει τζογος
αυτο ειναι σοβαρη αναγνωρισιμοτηταLAST SEASON, "SNL" REACHED MORE THAN 93 MILLION VIEWERS
Davidson supported Hillary Clinton in the 2016 U.S. presidential election, and on December 5, 2017, he stated on his Instagram account that he got a tattoo on his leg of Clinton, whom he called his "hero", a "badass", and "one of the strongest people in the universe." Clinton herself thanked Davidson for the compliment, joking, "This makes it significantly less awkward that I've had a Pete Davidson tattoo for years." He supported Joe Biden in the 2020 U.S. presidential election.
Αν μου αρέσει; Αν θα του καθόμουν; Αν νιώθω ένα σκίρτημα εσωτερικό; Αν τον θέλω για πατέρα του παιδιού μου; Τι;Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:43κάτσε να μας πουν και τη γνώμη τους οι ειδικοί.alekhine έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:39σιγα μωρε μλκΣενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2020, 12:37
Είπαμε, σχήμα καθ'υπερβολή. Απο τις σταρούμπες που κυκλοφορεί δεν είναι σίγουρα πιο φραγγάτος, ειδικά αν βάλεις το ακριβό life style(τη ζουζού που λέμε)
το πιθανοτερο ειναι οτι καποιες απο αυτες να ειχαν καιρο να κανουν πρωτοσελιδο και βγηκαν 2-3 φωτογραφιες χερακι χερακι με το ζαβο για να γινει τζογος
*γκούχου*naida*γκούχου*
*γκούχου**γκούχου*Gherschaagk*γκούχου**γκούχου*