!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόνος στο δαχτυλο του ποδιου μετα απο χτυπημα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Πόνος στο δαχτυλο του ποδιου μετα απο χτυπημα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR »

Καλησπέρα.
Είχα χτυπησει το μεγαλο δαχτυλο του ποδιού μου πριν απο 2μιση μηνες στο γραφείο και εβγαλα ακτινογραφία και πήγα στον ορθοπεδικό και είδε την ακτινογραφία και δεν υπήρχε σπάσιμο ,ουτε ραγισμα μου είπε και μου είπε οτι έχει φλεγμονη.Και μου γραψε κατι χαπια αντιφλεγμονώδη για μια βδομαδα να τα παίρνω ,τα καταναλωσα τα 7 χαπια μεσα σε μια βδομάδα και σήμερα 5 μέρες μετα έκανα κατι εργασίες μιση ώρα και το ζόρισα λίγο και είχα πόνο πάλι.

Πως θα περάσει ο πόνος ?Δεν πονάει συνέχεια αλλα μονο οταν το ζορίζω
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Πόνος στο δαχτυλο του ποδιου μετα απο χτυπημα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Την έχω πάθει κάποιες φορές με στραμπούληγμα στα δάχτυλα των χεριών, τύπε. Και γω νόμιζα ότι τα είχα σπάσει, αλλά τελικά ήταν μυϊκό το θέμα. Ξεκούραση θέλει και θα περάσει μόνο του. Επειδή όμως δεν γίνεται να ξεκουραστούν, θα αργήσει να φύγει ο πονος. Μπορεί να πάρει 6 μήνες, μπορεί και χρόνο μέχρι να μην αισθάνεσαι καθόλου πόνο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Μαλιστα...οκ τουλαχιστον είμαι ανεργος και τότε αφου θέλει ξεκουραση θα προσπαθώ να μην το ζορίζω και θα καθομαι στο κομπιούτερ.
ευχαριστώ
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω.Ειναι ψιλοαπιθανο να εχεις θεμα με το οστο,ακομα και να ειχε ραγισει δηλαδη επουλωνεται πολυ ευκολα,σε μενα ηταν κομπλε σε 3 βδομαδες χωρις ναρθηκα χωρις τιποτα.Ειτε μυς ειτε νευρο επαθε ζημια.Προσπαθησε να μειωνεις το βαρος που πεφτει πανω του στο περπατημα και ας κουτσαινεις και λιγο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 15 Οκτ 2020, 21:35 Μαλιστα...οκ τουλαχιστον είμαι ανεργος και τότε αφου θέλει ξεκουραση θα προσπαθώ να μην το ζορίζω και θα καθομαι στο κομπιούτερ.
ευχαριστώ
Άνεργος ρε φίλε με την οικονομία και την ανάπτυξη να πηγαίνουν σβζιιιιιινννννν;
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Εχω κατι λεφτα καβατζα παρόλο που 'μαι ανεργος ,τα βγαζω βολτα
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

ον τοπικ, για να δω αν είναι μυικο/νευρο πρόβλημα κανω μαγνητική; Και σε τι ιατρό μετα πρεπει να παω;
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 15 Οκτ 2020, 22:12 ον τοπικ, για να δω αν είναι μυικο/νευρο πρόβλημα κανω μαγνητική; Και σε τι ιατρό μετα πρεπει να παω;
Ορθοπαιδικό ρε φίλε , όχι σε ουρολόγο πάντως.
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

GoBack έγραψε: 15 Οκτ 2020, 21:52 Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω.Ειναι ψιλοαπιθανο να εχεις θεμα με το οστο,ακομα και να ειχε ραγισει δηλαδη επουλωνεται πολυ ευκολα,σε μενα ηταν κομπλε σε 3 βδομαδες χωρις ναρθηκα χωρις τιποτα.Ειτε μυς ειτε νευρο επαθε ζημια.Προσπαθησε να μειωνεις το βαρος που πεφτει πανω του στο περπατημα και ας κουτσαινεις και λιγο.
thanks
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εικόνα

Βάζε λίγο αυτήν όταν πονάς και θα φτιάξει κάποια στιγμή. Μην ανησυχείς πάντως.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Χαοτικός έγραψε: 16 Οκτ 2020, 00:02 Εικόνα

Βάζε λίγο αυτήν όταν πονάς και θα φτιάξει κάποια στιγμή. Μην ανησυχείς πάντως.
Την έβαζα αυτην δυο βδομαδες απ την αρχη που το επαθα

Ευχαριστώ παντως.

Μου είπε ο ορθοπεδικός πάντως αν δεν περάσει με τα χάπια ,θα μου κάνει ένεση στο δαχτυλο
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Έκλεισα την πόρτα του αμαξιού μαζί με τον αντίχειρα . Αουτςςς :a040: :a040:
2 μέρες μετά εξακολουθεί να ματώνει, νύχι απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός μάλλον δε σώζεται, να αποφύγω περαιτέρω μόλυνση μόνο. :011:
Άβαταρ μέλους
Ανέστης_35
Phorum.gr user: Ανέστης_35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανέστης_35 »

Στύγιος έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 16:46 Έκλεισα την πόρτα του αμαξιού μαζί με τον αντίχειρα . Αουτςςς :a040: :a040:
2 μέρες μετά εξακολουθεί να ματώνει, νύχι απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός μάλλον δε σώζεται, να αποφύγω περαιτέρω μόλυνση μόνο. :011:
Αν πήγαινες στο σχολείο ή γύριζες από το σχολείο ή κάποια στιγμή θα πήγαινες και στο σχολείο ή ήσουν αφηρημένος επειδή έχεις να βγάλεις και το πρόγραμμα, πιάνεται για εργατικό ατύχημα να ξέρεις. Να ξεκουραστείς και εσύ βρε αδερφέ
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ξύσ' τ' αρχίδια σ' με τον κασμά γιατί η τσουγκράνα έχει κενά.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

το είχα παθει σε δαχτυλο χερι μετα απο χτυπημα, μετα απο μηνες το ελυσα τελικα με steroid injection, ρωτα το γιατρο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”