!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αργύρης Ζήλος.

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Αργύρης Ζήλος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αν δεν ξέρεις ήδη τι εστί Αργύρης Ζήλος μην διαβάσεις παρακάτω...

σε τίποτα δεν θα σε βοηθήσουν αυτά τα επίτηδες ριγμένα σκόρπια ψήγματα να καταλάβεις.....

και εγώ δεν θα κάνω τίποτα να σε βοηθήσω...ούτε καν θα σου υπογραμμίσω... :102:

Εικόνα

https://www.lifo.gr/team/music/59735
https://www.lifo.gr/print/athinaioi/119786
http://www.musicheaven.gr/html/modules. ... opic=24895
https://www.mousikaproastia.gr/2013/02/ ... 5.html?m=1
https://freedomgreece.blogspot.com/2015 ... -tell.html

Όταν ξεκίνησα η κριτική αφορούσε μόνο την κλασική μουσική. Σαν μπούσουλα είχα τα ξένα περιοδικά, το New Musical Express, το Melody Maker, το Rolling Stone λιγότερο, και το Wire αργότερα. Εκεί είδα πώς γράφεται μια κριτική, αλλά αυτό δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι εκεί έγραφαν για καλλιτέχνες που την επόμενη εβδομάδα θα έπαιζαν στη γειτονιά τους. Στην Ελλάδα το αντίστοιχο ήταν ο Ηλίας Ανδριόπουλος και ο Γιώργος Νταλάρας. Δεν υπήρχε τότε εδώ η διεθνής μουσική που με ενδιέφερε, και έπρεπε να την αναζητήσω.

Η διαδικασία ακρόασης ενός δίσκου από τον Ζήλο έχει περάσει κάπως στη σφαίρα του μύθου. Λέγεται πως στην οικία του υπάρχει μια ειδική πολυθρόνα, στην οποία κάθεται με τα ακουστικά του, ακούει ό,τι έχει να ακούσει με προσήλωση κι ύστερα κάθεται στο γραφείο του και γράφει την κριτική του.

Επί 45 χρόνια, υπήρξε ο ιχνηλάτης του καινούριου και η δαμόκλειος σπάθη κάθε εμπορικής φτήνιας, όσο δημοφιλής κι αν ήταν.

Όταν ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά δεν υπήρχε αυτό που λέμε «μουσική κριτική» στην Ελλάδα, ήμουν ο πρώτος που το έκανε. Πρότυπα δεν είχα, αλλά διάβαζα πάρα πολλές ξένες κριτικές και κατάλαβα εγκαίρως ότι είναι ανώφελο και βλακώδες να αντιγράψεις το ύφος ενός Εγγλέζου ή ενός Αμερικανού κριτικού

Η διεθνής μουσική στην Ελλάδα ήταν παρεξηγημένη ως νεανική, ως κάτι ελαφρύ. Αισθάνθηκα ότι αυτό δεν ισχύει, αντιθέτως πρέπει να ξεκινάς από τη γλώσσα, ούτως ώστε να πείσεις, ή να υποδείξεις, ότι δεν είναι απλώς κάτι ελαφρύ. Βέβαια, κάποιες φορές δημιούργησα και τέρατα, ωστόσο συμβαίνουν κι αυτά. Εδώ φτάνουμε να παντρευτούμε, υπάρχει μεγαλύτερη τερατωδία από αυτό;

Οι FMQ, το καλύτερο ελληνικό New Wave συγκρότημα, τους κατέθαβε στην εποχή τους, ένας ... Αργύρης Ζήλος. Συγκεκριμένα, όταν οι FMQ παρουσιάζονται ως σαπόρτ των New Order, στο ιστορικό Τριήμερο στο Σπόρτιγκ, ο Ζήλος τους «περιποιήθηκε» γράφοντας για γκρουπ, με ήχο «γυμνό από κάθε συνθετικό, θεματικό ή έστω και υπό αφηρημένη έννοια, αισθητικό χαρακτήρα».
Το θάψιμο συνεχίστηκε όταν οι FMQ έβγαλαν τον πρώτο τους δίσκο. Γι αυτό το πραγματικό αριστούργημα, ο πολλά βαρύς Ζήλος, στο τεύχος του ΗΧΟΥ Ιαν.1984, έγραψε «δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτε από όσα άκουσα» και τους πέταξε στο καλάθι των αχρήστων.
Οι FMQ, έστειλαν τότε, γράμμα- καταγγελία, που δεν δημοσιεύτηκε στον ΗΧΟ, δημοσιεύτηκε όμως στο ΠΟΠ + ΡΟΚ, τον Μάιο του 1984. Στην καταγγελία τους, αφού περιλούζουν τον Ζήλο με διάφορα κοσμητικά, καταλήγουν «...θεωρούμε τους εαυτούς μας ευτυχισμένους που ο δύστυχος αυτός μυωπικός και φαλακρός γέρος, δεν κατάφερε να καταλάβει τίποτα από τον δίσκο, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ο δίσκος απέτυχε».

Πρέπει να έχεις μία σαφή εικόνα του καλλιτέχνη και του έργου του. Δε γίνεται να παρουσιάζεις το πέμπτο album ενός δημιουργού και να λες «καλός είναι, δεν τον ήξερα». Τέλος, χρειάζεται μία ευρύτητα ακουσμάτων. Εδώ και μισό αιώνα, από τότε που οι άγιοι Beatles έβγαλαν το Revolver, δεν υπάρχουν σαφή όρια ανάμεσα στο τι σημαίνει και τι δεν σημαίνει μουσικότητα. Μετά τους Beatles, ουδείς έχει δικαίωμα να μιλήσει περί συγκεκριμένης και απαραβίαστης μουσικότητας. Υπάρχουν απλώς διαφορετικές μουσικές κοινότητες: η κοινότητα του rock, του metal, του ρεμπέτικου. Ο κριτικός δεν πρέπει να χαϊδεύει τα αφτιά της εκάστοτε μουσικής κοινότητας. Αν το κάνει, δεν είναι κριτικός αλλά νεροκουβαλητής.

Δύο είναι αυτά που στη μουσική μου άρεσαν, και μου θα αρέσουν πάντα. Το πρώτο είναι το άλμπουμ των Pink Floyd που έχει εξ ολοκλήρου συνθέσεις τους ιδιοφυούς, ψυχασθενούς Syd Barrett, οι οποίες δεν πρόκειται να ξεπεραστούν στον αιώνα τον άπαντα. To «Piper at the gates of dawn» έχει 11 τραγούδια και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ξαναγραφτούν τέτοια, έστω και παρεμφερή. Γι' αυτό και ο Barrett πέθανε νέος. Το δεύτερο είναι το τραγούδι που ίσως και να με έβαλε στην ποπ μουσική, το «Please, please me» των Beatles. Χρειάστηκε να περάσουν 50 χρόνια για να συνειδητοποιώ τι ιδιοφυές κομμάτι είναι. Μέσα σε δυόμισι λεπτά έχει 4 εναλλασσόμενα θέματα που δεν το παίρνεις χαμπάρι ότι εναλλάσσονται και είναι διαφορετικά, γιατί αυτό που συμβαίνει εκεί μέσα είναι σαν να είναι φτιαγμένο από την ίδια τη φύση.

Πάμε να θυμηθούμε εν τάχει μερικές από τις πιο καυστικές κριτικές του Αργύρη Ζήλου, πάντα από το περιοδικό ''Αθηνόραμα'':
ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ - Φώναξε πιο δυνατά Μα, κι οι γείτονες;
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ - Ποιος φοβάται τον Πάσαρη Ξέρω γω; Θα σας γελάσω...
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ - Γύρνα σε μένα Δε σφάξανε!
ΑΝΤΥΠΑΣ - Δώρο την καρδιά μου Άντε τώρα να βγάλεις την υποχρέωση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ - Στη μέση Στην άκρη!
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ - Φίλα με Κάτσε, ρε κοπέλα μου, να πιούμε ένα καφέ να το συζητήσουμε πρώτα!

Planet of Zeus - Macho libre (τρια αστερακια)
Η ριφομανια του heavy sludge (ασε η φωνητικη δυστροπια...) καταπινεται σαν αντιδοτο στη θεματικη του αβιταμινωση μονο αν η δοσολογια συγκρατιεται σε ευθεια αναλογια με την οργανομορφικη μεριμνα. Εννοια σας και την ξερουν μεσα κι εξω τη δουλεια! (B-Other Side)

Από τον «Ήχο» έφυγα όταν η σύζυγος του Καββαθά σκέφτηκε ότι ως συνεκδότρια όφειλε να βάλει το όνομά της και στη διεύθυνση. Εστάθη αδύνατο να συνεννοηθούμε, μου ανήγγειλε με πάσα επισημότητα ότι το περιοδικό θέλει να γίνει πιο mainstream, για περισσότερο κόσμο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοούσε, επί δύο μήνες αρνιόμουνα να συνεργαστώ σε οποιοδήποτε επίπεδο. Επειδή δεν ήθελα να ταλαιπωρώ τον Καββαθά άλλο και επειδή κατάλαβα ότι της είχε πει «αυτόν τον άνθρωπο εγώ αποκλείεται να τον απολύσω», πήγα και του είπα: «Κώστα, δώσε μου την αποζημίωσή μου να σε αφήσω στην ησυχία σου». Τον είδα ανακουφισμένο και μου είπε «σε ευχαριστώ». Του είπα «παρακαλώ» κι έτσι τέλειωσε ο «Ήχος».

Στο «Αθηνόραμα» έγινε κάτι παρόμοιο, μία από τις βλακωδέστερες ιστορίες που μπορώ να σκεφτώ. Έφυγα στα τέλη του 2011, μια εποχή που έκαναν μειώσεις στους μισθούς. Για κάποιον ηλίθιο λόγο η διευθύντρια έκδοσης μου δήλωσε εκ των υστέρων ότι ντράπηκε να μου μιλήσει για μείωση. Κι έτσι, ένα ωραίο απόγευμα, με πήρε τηλέφωνο ενώ ήταν καθ' οδόν και μου ανακοινώσει την απόλυση. Την επομένη μου τηλεφώνησε και μου είπε: «Ο μισθός σου ήταν πολύ μικρός, ντρεπόμουν να σου μιλήσω για μείωση». Της απάντησα: «Δεν με ρώτησες καν, δεν μου μίλησες καν για το οικονομικό πρόβλημα, θα μπορούσα να σου πω ότι δεν θέλω λεφτά. Μου ανακοίνωσες την απόλυση». Μου είπε «εντάξει, εντάξει, πες ότι αυτή η συζήτηση δεν έγινε ποτέ, πάμε απ' την αρχή» και της δήλωσα «η συζήτηση έγινε, καληνύχτα».

Ο δισκος της εβδομαδας
Ενας καλυτερος κοσμος
Meredith Monk - Songs of Ascension (τεσσεραμιση αστερακια)
Μακραν η σοβαροτερη βοκαλιστα των καιρων μας, επιπλεον δε αρκετα κατασταλαγμενη ωστε να μην επικεντρωνει το εργο της σ' αυτο της το χαρισμα. Μαλιστα, θα ελεγες οτι τα μερη των εγχορδων, των πνευστων, των κρουστων ή και αλλων φωνων και χορωδιων εχουν το μεριδιο του λεοντος σε 21 υπερανω κατηγοριοποιησης συνθεσεις που, σχηματικα, τις τοποθετεις στο "μεσοδιαστημα" φολκ μελωδιας και μεταρομαντικης γραφης- με μια "προειδοποιηση" : μην τις δενετε στενα με κατι απ' αυτα. Ενας αλλος, ενας σιγουρα καλυτερος κοσμος... (ECM/Μικρη Αρκτος)

Τι αποκόμισα; Η ζωή με έμαθε ότι όταν έχεις μια οποιαδήποτε δημόσια θέση, έχεις και πάρα πολλούς φίλους. Με το που τη χάσεις, εξαφανίζονται όλοι. Και όταν λέω όλοι, το εννοώ. Μια πορεία συνεργατών και «φίλων» η οποία έκλεισε 45 χρόνια σχεδόν, μέχρι που βγήκα εκτός επαγγέλματος και άνοιξε η γη και τους κατάπιε έναν-έναν. Αυτό είναι το σημαντικότερο που έμαθα. Ότι όσο έχεις κάποια θέση εξουσίας, από την οποία εξαρτώνται και κάποιοι άλλοι, τότε έχεις όσους θέλεις παρέα. Όταν τελειώσει αυτός ο «κύκλος», όλοι εξαφανίζονται από τη ζωή σου.
Εικόνα

Σε ευχαριστούμε κυριε Αργυρή
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Αργύρης Ζήλος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Τον βαριόμουν φριχτά.
Ήταν πολυλογας, ακόμα κι όταν έγραφε τρεις λέξεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Beria έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:08 Τον βαριόμουν φριχτά.
Μαρία αντουανετα η β' η πρώιμη, έτοιμο το καφεδάκι σας
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Η φυσιολογική αντιδραση οποιουδήποτε ετυχε να (προσπαθησει να) διαβασει κάποιο κειμενο του.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Σεβαστό.....μη σου πω και κατανοητό...

...και χαίρομαι που υπάρχει τουλάχιστον ένας χρήστης στο φόρουμ που κατάλαβε για ποιον έγραψα... :smt023
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Συμμαθητής μου στο σχολείο και στα Γαλλικά. Με είχε κολλήσει μαγουλάδες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Εγραφε στο Ποκ και Ροκ/zoo στις αρχές των 00ς.Εκει τον εμαθα. Ηταν φανερο οτι ειχε γνωσεις αλλα και μια τελειως δυσνοητη, δυσκολη γραφη. Η Γαλη των μουσικοκριτικων.
Άβαταρ μέλους
georgebi

NewModelArmy έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:19 Εγραφε στο Ποκ και Ροκ/zoo στις αρχές των 00ς.Εκει τον εμαθα. Ηταν φανερο οτι ειχε γνωσεις αλλα και μια τελειως δυσνοητη, δυσκολη γραφη. Η Γαλη των μουσικοκριτικων.
Εύστοχο...

Βέβαια είχε και ένα κατάμαυρο χιούμορ...

Θυμάμαι στον ΗΧΟ που ενώ έγραφε όλες τις heavy metal κριτικές, έκρινε αναλυτικά και μόνιμα έβαζε 0 εως 1 αστέρια..Αυτό είχε προκαλέσει μόνιμη αντίδραση απ τους αναγνώστες που παρακαλούσαν (με σεβασμό προς τον Ζήλο) να αναλάβει το heavy metal ένας άλλος απ τους αρκετούς κριτικούς που απασχολούσε το περιοδικό..

Θυμάμαι σαν τώρα την απάντηση του που με τα πολλά καταδέχτηκε να δώσει: ''αυτό τους λέω (στους κριτικούς) και εγώ, αλλά κανείς τους δεν δέχεται να αναλάβει..''
Spoiler
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

πρήχτης,
ναρκισευόμενος στο λόγο και στις κριτικές του, κραυγαλέα και απελπισμένα ελιτιστής με την κομπλεξική έννοια.
Εκθείαζε μόνο συγκροτήματα που ήταν παντελως άγνωστα. Αν τα μάθαιναν και άλλοι 2 τα υποτιμούσε.
Δεν είχε πραγματική συνεισφορά στη μουσική, μόνο κουσούρια άφησε σε μερικούς που τον διάβαζαν και τον θαύμαζαν και λάτρευαν το δήθεν υπεράνω επικριτικό δυσνόητο στυλάκι του
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

wooded glade έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:18 Συμμαθητής μου στο σχολείο και στα Γαλλικά. Με είχε κολλήσει μαγουλάδες.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

georgebi έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:15
Σεβαστό.....μη σου πω και κατανοητό...

...και χαίρομαι που υπάρχει τουλάχιστον ένας χρήστης στο φόρουμ που κατάλαβε για ποιον έγραψα... :smt023
Ίσια μωρή συ πουτανίτσα.
Για δείξε μου πόσα τεύχη του ΠΟΠ και ΡΟΚ έχεις.
Στη συνέχεια γράψε κάτι και για τον Πητ Κωνσταντέα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

dna replication έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:01 πρήχτης,
ναρκισευόμενος στο λόγο και στις κριτικές του, κραυγαλέα και απελπισμένα ελιτιστής με την κομπλεξική έννοια.
Εκθείαζε μόνο συγκροτήματα που ήταν παντελως άγνωστα. Αν τα μάθαιναν και άλλοι 2 τα υποτιμούσε.
Δεν είχε πραγματική συνεισφορά στη μουσική, μόνο κουσούρια άφησε σε μερικούς που τον διάβαζαν και τον θαύμαζαν και λάτρευαν το δήθεν υπεράνω επικριτικό δυσνόητο στυλάκι του
Από τη φάτσα φαίνεται τι στριφνό στραβόξυλο ήταν μια ζωή.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:08 Από τη φάτσα φαίνεται τι στριφνό στραβόξυλο ήταν μια ζωή.
georgebi έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:04 Εικόνα

Τι αποκόμισα; Η ζωή με έμαθε ότι όταν έχεις μια οποιαδήποτε δημόσια θέση, έχεις και πάρα πολλούς φίλους. Με το που τη χάσεις, εξαφανίζονται όλοι. Και όταν λέω όλοι, το εννοώ. Μια πορεία συνεργατών και «φίλων» η οποία έκλεισε 45 χρόνια σχεδόν, μέχρι που βγήκα εκτός επαγγέλματος και άνοιξε η γη και τους κατάπιε έναν-έναν. Αυτό είναι το σημαντικότερο που έμαθα. Ότι όσο έχεις κάποια θέση εξουσίας, από την οποία εξαρτώνται και κάποιοι άλλοι, τότε έχεις όσους θέλεις παρέα. Όταν τελειώσει αυτός ο «κύκλος», όλοι εξαφανίζονται από τη ζωή σου.
Εικόνα
κακογέρασε φαινεται και λιγο τον λυπάμαι αλλά τι έκανε και αυτός με την όποια εξουσία του δοθηκε? (και δεν ήταν λίγη η εξουσία του εκείνη την εποχή που δεν υπήρχε ευκολη πρόσβαση και πληροφόρηση και όλοι κρεμονταν καθε μηνα να διαβάσουν κάτι για τη μουσική)
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

georgebi έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:04

Δύο είναι αυτά που στη μουσική μου άρεσαν, και μου θα αρέσουν πάντα. Το πρώτο είναι το άλμπουμ των Pink Floyd που έχει εξ ολοκλήρου συνθέσεις τους ιδιοφυούς, ψυχασθενούς Syd Barrett, οι οποίες δεν πρόκειται να ξεπεραστούν στον αιώνα τον άπαντα. To «Piper at the gates of dawn» έχει 11 τραγούδια και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ξαναγραφτούν τέτοια, έστω και παρεμφερή. Γι' αυτό και ο Barrett πέθανε νέος. Το δεύτερο είναι το τραγούδι που ίσως και να με έβαλε στην ποπ μουσική, το «Please, please me» των Beatles. Χρειάστηκε να περάσουν 50 χρόνια για να συνειδητοποιώ τι ιδιοφυές κομμάτι είναι. Μέσα σε δυόμισι λεπτά έχει 4 εναλλασσόμενα θέματα που δεν το παίρνεις χαμπάρι ότι εναλλάσσονται και είναι διαφορετικά, γιατί αυτό που συμβαίνει εκεί μέσα είναι σαν να είναι φτιαγμένο από την ίδια τη φύση.

Εδώ όμως,προσκυνάμε.
Spot on και στα δύο.
Δεν υπάρχει καλλίτερο ψυχεδελικό άλμπουμ από το Piper.
Ούτε Country Joe and the Fish,ούτε Grateful Dead,ούτε 13th Floor Elevators,ούτε...
Το Piper ήταν,είναι και θα παραμείνει ένας μοντέρνος δίσκος,που δεν υποκύπτει σε κανένα κλισέ,έχει έναν μοναδικό ήχο που δεν μοιάζει με ο,τιδήποτε άλλο,τα κομμάτια είναι όλα ένα κι ένα,με αποκορύφωμα το Pow R. Toc. H και το Bike,η παραγωγή είναι ακόμη 100 χρόνια μπροστά,όλα είναι μοναδικά στο δίσκο αυτό.
Ηοχογραφήθηκε στο διπλανό στούντιο από αυτό που ηχογραφούσαν οι Beatles το Pepper's,στην Abbey Road και πολλές φορές τα Σκαθάρια κρυφοκοίταζαν (και κρυφάκουγαν) τα τεκταινόμενα.
Βέβαια την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το ομώνυμο πρώτο των Doors,αλλά δεν είναι ψυχεδελικός δίσκος για να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις.

Όσο για το Please,Please Me,επίσης μέσα έπεσε σε αυτά που γράφει ο Ζήλος,αν και θα έπρεπε να συμπληρώσει ότι κάτι ανάλογο πέτυχαν οι ΑΒΒΑ με το Mamma Mia.

....................................................................................................................................

Ότι πιο κοντινό έχω ακούσει σε Barrett πάντως,είτε με Floyd,είτε solo,είναι αυτός ο Καναδός καθηγητής πανεπιστημίου και το DIY project του Orange Alabaster Mushroom - ακόμη και τα φωνητικά είναι Syd !! Το δε solo στα πλήκτρα,absolutely Rick Wright !

I'm sure Paul McCartney, Pink Floyd and Jefferson Airplane are jealous of this stuff man !

Sounds like a cross between Syd Barrett and John Lennon!

Και το αγαπημένο μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigChiefWahoo την 10 Νοέμ 2021, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

dna replication έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:15

κακογέρασε φαινεται και λιγο τον λυπάμαι αλλά τι έκανε και αυτός με την όποια εξουσία του δοθηκε? (και δεν ήταν λίγη η εξουσία του εκείνη την εποχή που δεν υπήρχε ευκολη πρόσβαση και πληροφόρηση και όλοι κρεμονταν καθε μηνα να διαβάσουν κάτι για τη μουσική)
Εντάξει,εκφράστηκα λάθος,δεν κρίνω αν είναι άσχημος ή όμορφος,αλίμονο,απλά έχει αυτό το look γκεσταπίτη βασανιστή,που ό,τι πει είναι Νόμος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”