!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε κουμμουνια
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ρε κουμμουνια
τι εκανε ο συντροφος εκει κατω στην Κυπρο? υπονομευε τον σοσιαλισμο?
Re: Ρε κουμμουνια
- Casper - αληθεύει ότι πουλάγατε διαβατήρια; 
Ντροπή στην Κύπρο, πως τολμάει να δυσφημεί με τέτοιο τρόπο την αμόλυντη και παρθένα ΕΕ;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
δεν τα έμαθες; Το αλ ζαζίρα σας έκανε βούκινο. Έπιασε τον πρόεδρο της βουλής να παζαρεύει κυπριακά διαβατήρια σε "επενδυτές"
- Eθνικοκοινωνιστης
ο εθνικοφρων αναστασιαδης ξερεις τι ανοιγματα εχει στις οφ σορ?perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:15 τι εκανε ο συντροφος εκει κατω στην Κυπρο? υπονομευε τον σοσιαλισμο?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Casper -
Μην με ανακατεύετε, δεν ξέρω τίποτα. Ρώτα τον ελτσαβΣενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:25δεν τα έμαθες; Το αλ ζαζίρα σας έκανε βούκινο. Έπιασε τον πρόεδρο της βουλής να παζαρεύει κυπριακά διαβατήρια σε "επενδυτές"![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι δουλεια εχει ο τσαβος με το νησι?- Casper - έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:30Μην με ανακατεύετε, δεν ξέρω τίποτα. Ρώτα τον ελτσαβΣενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:25δεν τα έμαθες; Το αλ ζαζίρα σας έκανε βούκινο. Έπιασε τον πρόεδρο της βουλής να παζαρεύει κυπριακά διαβατήρια σε "επενδυτές"![]()
![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το Αλ Τζαζήρα του Κατάρ είναι βέβαια φιλοτουρκικό.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πούλαγαν οι Κύπριοι διαβατήρια.Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:25δεν τα έμαθες; Το αλ ζαζίρα σας έκανε βούκινο. Έπιασε τον πρόεδρο της βουλής να παζαρεύει κυπριακά διαβατήρια σε "επενδυτές"![]()
αποκλείεται. δεν κάνουν τέτοια πράγματα τα κοθμόνια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Mιά παραλλαγή του δικού μας τρόπου να ξεπουλάμε.Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:25 Έπιασε τον πρόεδρο της βουλής να παζαρεύει κυπριακά διαβατήρια σε "επενδυτές"![]()
Καθόλου σοκαριστικό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
πως παει η διαδοση της τουρκοπροπαγανδας δεκσχιε περσεου;perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:15 τι εκανε ο συντροφος εκει κατω στην Κυπρο? υπονομευε τον σοσιαλισμο?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ευτυχώς, καμία.perseus έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:18Τι δουλεια εχει ο τσαβος με το νησι?- Casper - έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:30Μην με ανακατεύετε, δεν ξέρω τίποτα. Ρώτα τον ελτσαβΣενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:25
δεν τα έμαθες; Το αλ ζαζίρα σας έκανε βούκινο. Έπιασε τον πρόεδρο της βουλής να παζαρεύει κυπριακά διαβατήρια σε "επενδυτές"![]()
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Casper -
Τίποτα μωρέ. Απλά το λατρεύει τόσο που αναφέρεται σε εκείνο περισσότερες φορές απ' ότι εγώperseus έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:18Τι δουλεια εχει ο τσαβος με το νησι?- Casper - έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:30Μην με ανακατεύετε, δεν ξέρω τίποτα. Ρώτα τον ελτσαβΣενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:25
δεν τα έμαθες; Το αλ ζαζίρα σας έκανε βούκινο. Έπιασε τον πρόεδρο της βουλής να παζαρεύει κυπριακά διαβατήρια σε "επενδυτές"![]()
![]()
Ε τον πεζεβέγκη...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.