!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι κλειδωνει η διαχειριση θεματα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stergiosbik
Γιατι κλειδωνει η διαχειριση θεματα;
Δεν καταλαβα!
Επειδη καποιοι επαθαν αμοκ και βριζουν ασυστολα,κλειδωσατε το νημα μου;
Να διαγραψετε τις προσβολες και οχι να παιρνετε σκουπα και να κλειδωνετε το νημα.
Αλλωστε εγω εχω τ αρχιδια να μην ζηταω μπαναρισματα ακομη και αν με βριζουν σε αντιθεση με τις κοτες που ζητανε κλειδωματα και διαγραφες.
Να διαγραψετε τις προσβολες και οχι να παιρνετε σκουπα και να κλειδωνετε το νημα.
Αλλωστε εγω εχω τ αρχιδια να μην ζηταω μπαναρισματα ακομη και αν με βριζουν σε αντιθεση με τις κοτες που ζητανε κλειδωματα και διαγραφες.
Re: Γιατι κλειδωνει η διαχειριση θεματα;
Το νήμα κλειδώθηκε γιατί είχε προκλητικό τίτλο, που είχε σκοπό μόνο να προκαλέσειstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:14 Δεν καταλαβα!
Και το ζήτημα της βίας απέναντι σε παιδιά δεν προσφέρεται για ανοησίες και προσωπικές εμμονές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αν ήθελες να μην σβηστεί και το αγαπούσες έπρεπε να το προσέξεις πως το θέτεις το νήμα σου
δεν κάνω πλάκα
δεν κάνω πλάκα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το νήμα πήγε κάδο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί δεν μπανάρει αυτούς που ανοίγουν τέτοια θέματα είτε το σωστό ερώτημα.
Σ' αυτό φταίει ο κτηνίατρος.
-
stergiosbik
Το προκλητικο ειναι κατι υποκειμενικο.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:19Το νήμα κλειδώθηκε γιατί είχε προκλητικό τίτλο, που είχε σκοπό μόνο να προκαλέσειstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:14 Δεν καταλαβα!
Και το ζήτημα της βίας απέναντι σε παιδιά δεν προσφέρεται για ανοησίες και προσωπικές εμμονές
Ουτε ηταν ανοησια το οτι δεν χαλασε ο κοσμος οπως με το ατυχο σκυλι,ουτε προσωπικη εμμονη.
Μεγαλυτερη αποδειξη το οτι αφρισαν με το που ειδαν οτι τους κατεκρινα που δεν εδειξαν την ιδια ευαισθησια για το 5χρονο αγγελουδι.
-
stergiosbik
Ναι,δεν ειμαστε ολοι κοπροι βλεπεις να μπορεις να τους ευνουχιζεις γιατι ετσι σου καπνιζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:25 Γιατί δεν μπανάρει αυτούς που ανοίγουν τέτοια θέματα είτε το σωστό ερώτημα.
Σ' αυτό φταίει ο κτηνίατρος.
το "ξεφτιλισμένε" για σένα είναι υποκειμενικό δλδ,μπορεί να το πάρεις και για κοπλιμέντο
-
stergiosbik
Το τι ευαισθησιες εχει ο καθενας μας ειναι γνωστο.Σέλευκας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:21 αν ήθελες να μην σβηστεί και το αγαπούσες έπρεπε να το προσέξεις πως το θέτεις το νήμα σου
δεν κάνω πλάκα
Εχω βλεπεις την ατυχια να ειμαι με την μειοψηφια που αγαπα τους ανθρωπους και βαζει σε δευτερη μοιρα τα σκυλια.
δεν είμαι ζωόφιλος φίλε ξεφτιλισμένε
- περαστικος
Θα συμφωνησω με τον stergiosbik. Υπαρχει εδω και πολλα χρονια στην Δυση η ταση να θεοποιουμε τα ζωα, χαρακτηριστικο πρωτογονων κοινωνιων.
Οταν η Λαικα, εκεινο το σκυλακι που εκτοξευσε η ΕΣΣΔ στο διαστημα, πεθανε ολος ο πλανητης βυθιστηκε στο πενθος.
Δυο χρονια νωριτερα εγιναν τα Σεπτεμβριανα και 100.000 ανθρωποι ξεκληριστηκαν απο τις πατρογονικες τους εστιες την ωρα που οι βαρβαροι τους εβγαζαν τα γενια. Ποιος χεστηκε διεθνως;...
Γαμω τα ζωα σας γαμω...
Οταν η Λαικα, εκεινο το σκυλακι που εκτοξευσε η ΕΣΣΔ στο διαστημα, πεθανε ολος ο πλανητης βυθιστηκε στο πενθος.
Δυο χρονια νωριτερα εγιναν τα Σεπτεμβριανα και 100.000 ανθρωποι ξεκληριστηκαν απο τις πατρογονικες τους εστιες την ωρα που οι βαρβαροι τους εβγαζαν τα γενια. Ποιος χεστηκε διεθνως;...
Γαμω τα ζωα σας γαμω...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
stergiosbik
Καθολου!nowhere έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:28 το "ξεφτιλισμένε" για σένα είναι υποκειμενικό δλδ,μπορεί να το πάρεις και για κοπλιμέντο
Ισα ισα που ειναι φουλ αντικειμενικο.
Γιατι οσοι ολοι θεωρουν τον εαυτο τους λογικο θα επρεπε να ντρεπονται που χαλασαν τον κοσμο για το σκυλι και οχι για το παιδι!
Ήρθε και το Πρωσσικό ιππικό προς βοήθεια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
stergiosbik
Αν δεν πηδας ζωα τοτε οντως δεν εισαι.
Εισαι απλως φιλοζωος.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό που πραγματικά θέλουν οι αντι-φιλοζωϊκές δυνάμεις είναι να αποποινικοποιηθούν τα εγκλήματα κατά ανθρώπων, ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο όπου η συγκάλυψη των συγχωριανών δεν ήταν αρκετή μακροπρόθεσμα για αυτά που γίνονται στο υπόγειο. Τα ζώα είναι απλά ένα σκαλί προς αυτό το όραμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση