!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mind control μέσω ραδιοκυμάτων;
Mind control μέσω ραδιοκυμάτων;
Είναι εφικτό; Να σου κάνει κάποιος τρίτος Mind control μέσα στο ίδιο σου το σπίτι μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας; Πως δηλαδή; Πχ να έχει εγκαταστήσει μια κεραία κοντά σου και να παίζει ήχους. Μέσω ενός transmitter. Να σε έχουν παρακολουθήσει και οι ήχοι να αντιστοιχούν σε κάθε μια εγκεφαλική σου λειτουργία. Ετσι ο controller όταν θέλει να κάνεις κάτι να παίζει τον κατάλληλο ήχο που επηρεάζει το υποσυνείδητο ή το ασυνείδητο σου. Μπορεί να πάθεις κάτι τέτοιο; Αν έχεις εχθρούς φερ' ειπείν.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Mind control μέσω ραδιοκυμάτων;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Καραμελίτσα
Αν φοράς ένα καλό μεταλλικό κράνος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Z
φυσικά και είναι.για να τσεκάρεις αν είσαι θύμα ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης τύλιξε το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο να μπλοκάρεις την πιθανή ακτινοβολία και δες αν αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου
- περαστικος
Λεγεται τηλεοραση.Mansko έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:33 Είναι εφικτό; Να σου κάνει κάποιος τρίτος Mind control μέσα στο ίδιο σου το σπίτι μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Πω πωnowhere έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:41 φυσικά και είναι.για να τσεκάρεις αν είσαι θύμα ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης τύλιξε το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο να μπλοκάρεις την πιθανή ακτινοβολία και δες αν αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θεωρητικά γίνεται. Αλλά θα πρέπει να σου βάλλουν ένα τεράστιο κράνος στο κεφάλι που να εκπέμπει έτσι αρκετα στοχευμενα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
περαστικος έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:49Λεγεται τηλεοραση.Mansko έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:33 Είναι εφικτό; Να σου κάνει κάποιος τρίτος Mind control μέσα στο ίδιο σου το σπίτι μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όποιος παρακολουθήσει το μυαλό μου θα πάθει τέτοιο σοκ και θα το μετανιώσει άσχημα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αν δε θέλω να βάλω αλουμινόχαρτο στα αυτιά άλλος τρόπος να προστατέψω την οικία μου υπάρχει;nowhere έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:41 φυσικά και είναι.για να τσεκάρεις αν είσαι θύμα ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης τύλιξε το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο να μπλοκάρεις την πιθανή ακτινοβολία και δες αν αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου
Ρε τύπε, με 'χεις μπερδέψει. Φοράς ή δεν φοράς καπέλο από αλουμινόχαρτο;nowhere έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:41 φυσικά και είναι.για να τσεκάρεις αν είσαι θύμα ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης τύλιξε το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο να μπλοκάρεις την πιθανή ακτινοβολία και δες αν αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
https://backyardbrains.com/experiments/faradayMansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 21:18Αν δε θέλω να βάλω αλουμινόχαρτο στα αυτιά άλλος τρόπος να προστατέψω την οικία μου υπάρχει;nowhere έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:41 φυσικά και είναι.για να τσεκάρεις αν είσαι θύμα ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης τύλιξε το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο να μπλοκάρεις την πιθανή ακτινοβολία και δες αν αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου
Φτιάξε ένα και μπες μέσα
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- EKPLIKTIKOS
Οχι. Ο εγκεφαλος προφανώς δουλεύει με ηλεκτροχημικες διαδικασίες. Αλλα ενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι δουλεύει ολιστικά, ναι υπάρχουν κεντρα αλλα πολλες περιοχες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα χωρις να είναι παντα σαφες τι κανει η καθε μια, κ μιλαμε για άπειρους νευρώνες, ενω ακομα κ κεντρικά σημεία του εγκεφάλου (πχ βασικα γάγγλια) κανουν πολλα πράγματα (λόγος, κινηση, μνήμη, αισθήσεις κτλ). Επισης ο εγκεφαλος εχει μεγαλη πλαστικότητα. Δες αυτο πχ https://www.sciencealert.com/a-man-who- ... sciousness . Δεν ειναι παντα σαφες τι ακριβώς επιρροές έχουν συγκεκριμένα ερεθίσματα, και μιλαμε παντα για στατιστική. Πχ βλάβη στην περιοχή Μπροκα δινει συγκεκριμένου τυπου αφασιες αλλα οχι στο 100% των ανθρώπων. Φαντάζομαι πάντως αυτό θα σου φανει ενδιαφερον: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra
μια πεντάλφα γύρω από το σπίτι και μερικά προστατευτικά ξόρκια σε πόρτες και παράθυρα θα κάναν δουλειάMansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 21:18 Αν δε θέλω να βάλω αλουμινόχαρτο στα αυτιά άλλος τρόπος να προστατέψω την οικία μου υπάρχει;
όχι.ζω στη κόψηFeindflug έγραψε: 29 Σεπ 2020, 21:30 Ρε τύπε, με 'χεις μπερδέψει. Φοράς ή δεν φοράς καπέλο από αλουμινόχαρτο;