!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι ντροπή εν έτη 2020 να γυρίσεις ένα ερωτικό βίντεο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Είναι ντροπή εν έτη 2020 να γυρίσεις ένα ερωτικό βίντεο;
Σκεφτείτε για λίγο το απενοχοποιημένο σεξ. Οπως έχω πει και άλλη φορά απλά είναι δυο σκυλάκια στη φύση ή δυο σκιουράκια και το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο και απλά το απολαμβάνουν. Αλλά η σύγχρονη κοινωνία έχει μια τάση νομίζω προς την χυδαιότητα ας το πούμε ή την καφρίλα, οι άντρες πιο πολύ και κινούν προς αυτή τη κατεύθυνση τα πράγματα. Για παράδειγμα πιο παλιά είχα ένα πρόβλημα στο σεξ και μου είχε πει ένας γιατρός "σιγά. Πήγαινε σε πουτάνα. Μια ξεφτυλισμένη είναι". Εγώ έχω γυρίσει 2-3 βιντεάκια και κάτι πλούσιες φίλες μου αλλά δε νομίζω να τα έχει δει πολύς κόσμος. Δηλαδή δε ξέρω αν τα έδειξαν αυτές σε φίλους τους. Οπότε τι πιστεύετε το γυμνό και οι τσόντες στην εποχή μας είναι ντροπή;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Είναι ντροπή εν έτη 2020 να γυρίσεις ένα ερωτικό βίντεο;
Αν πέσεις όμως σε Δημήτρη που δεν κλείνει την κάμερα;Mansko έγραψε: 25 Σεπ 2020, 14:57 Σκεφτείτε για λίγο το απενοχοποιημένο σεξ. Οπως έχω πει και άλλη φορά απλά είναι δυο σκυλάκια στη φύση ή δυο σκιουράκια και το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο και απλά το απολαμβάνουν. Αλλά η σύγχρονη κοινωνία έχει μια τάση νομίζω προς την χυδαιότητα ας το πούμε ή την καφρίλα, οι άντρες πιο πολύ και κινούν προς αυτή τη κατεύθυνση τα πράγματα. Για παράδειγμα πιο παλιά είχα ένα πρόβλημα στο σεξ και μου είχε πει ένας γιατρός "σιγά. Πήγαινε σε πουτάνα. Μια ξεφτυλισμένη είναι". Εγώ έχω γυρίσει 2-3 βιντεάκια και κάτι πλούσιες φίλες μου αλλά δε νομίζω να τα έχει δει πολύς κόσμος. Δηλαδή δε ξέρω αν τα έδειξαν αυτές σε φίλους τους. Οπότε τι πιστεύετε το γυμνό και οι τσόντες στην εποχή μας είναι ντροπή;
My Life had stood, a Loaded Gun
aljawn έγραψε: 25 Σεπ 2020, 15:01Αν πέσεις όμως σε Δημήτρη που δεν κλείνει την κάμερα;Mansko έγραψε: 25 Σεπ 2020, 14:57 Σκεφτείτε για λίγο το απενοχοποιημένο σεξ. Οπως έχω πει και άλλη φορά απλά είναι δυο σκυλάκια στη φύση ή δυο σκιουράκια και το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο και απλά το απολαμβάνουν. Αλλά η σύγχρονη κοινωνία έχει μια τάση νομίζω προς την χυδαιότητα ας το πούμε ή την καφρίλα, οι άντρες πιο πολύ και κινούν προς αυτή τη κατεύθυνση τα πράγματα. Για παράδειγμα πιο παλιά είχα ένα πρόβλημα στο σεξ και μου είχε πει ένας γιατρός "σιγά. Πήγαινε σε πουτάνα. Μια ξεφτυλισμένη είναι". Εγώ έχω γυρίσει 2-3 βιντεάκια και κάτι πλούσιες φίλες μου αλλά δε νομίζω να τα έχει δει πολύς κόσμος. Δηλαδή δε ξέρω αν τα έδειξαν αυτές σε φίλους τους. Οπότε τι πιστεύετε το γυμνό και οι τσόντες στην εποχή μας είναι ντροπή;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Νομίζω, ότι είναι πολύ απλή η απάντηση.
Αν ντραπείς όταν κυκλοφορήσει σε ευρύτερο κοινό, είναι ντροπή.
Αν δεν ντραπείς, δεν είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ντροπή οχι αλλα πρέπει να ψυχογραφησεις το άτομο που το κανει...Mansko έγραψε: 25 Σεπ 2020, 14:57 Σκεφτείτε για λίγο το απενοχοποιημένο σεξ. Οπως έχω πει και άλλη φορά απλά είναι δυο σκυλάκια στη φύση ή δυο σκιουράκια και το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο και απλά το απολαμβάνουν. Αλλά η σύγχρονη κοινωνία έχει μια τάση νομίζω προς την χυδαιότητα ας το πούμε ή την καφρίλα, οι άντρες πιο πολύ και κινούν προς αυτή τη κατεύθυνση τα πράγματα. Για παράδειγμα πιο παλιά είχα ένα πρόβλημα στο σεξ και μου είχε πει ένας γιατρός "σιγά. Πήγαινε σε πουτάνα. Μια ξεφτυλισμένη είναι". Εγώ έχω γυρίσει 2-3 βιντεάκια και κάτι πλούσιες φίλες μου αλλά δε νομίζω να τα έχει δει πολύς κόσμος. Δηλαδή δε ξέρω αν τα έδειξαν αυτές σε φίλους τους. Οπότε τι πιστεύετε το γυμνό και οι τσόντες στην εποχή μας είναι ντροπή;
Παρατηρητής...
Τι ντροπή καλέ; Επιβάλλεται.
Τι σημαίνει ψυχογραφώ;ksk έγραψε: 25 Σεπ 2020, 15:08Ντροπή οχι αλλα πρέπει να ψυχογραφησεις το άτομο που το κανει...Mansko έγραψε: 25 Σεπ 2020, 14:57 Σκεφτείτε για λίγο το απενοχοποιημένο σεξ. Οπως έχω πει και άλλη φορά απλά είναι δυο σκυλάκια στη φύση ή δυο σκιουράκια και το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο και απλά το απολαμβάνουν. Αλλά η σύγχρονη κοινωνία έχει μια τάση νομίζω προς την χυδαιότητα ας το πούμε ή την καφρίλα, οι άντρες πιο πολύ και κινούν προς αυτή τη κατεύθυνση τα πράγματα. Για παράδειγμα πιο παλιά είχα ένα πρόβλημα στο σεξ και μου είχε πει ένας γιατρός "σιγά. Πήγαινε σε πουτάνα. Μια ξεφτυλισμένη είναι". Εγώ έχω γυρίσει 2-3 βιντεάκια και κάτι πλούσιες φίλες μου αλλά δε νομίζω να τα έχει δει πολύς κόσμος. Δηλαδή δε ξέρω αν τα έδειξαν αυτές σε φίλους τους. Οπότε τι πιστεύετε το γυμνό και οι τσόντες στην εποχή μας είναι ντροπή;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ποιος σου ειπε οτι αυτη ντραπηκε?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Όχι, φυσικά! Είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να έχει κάνει κανείς μέχρι τα 30.
Ντροπή δεν είναι να γράψεις τις ερωτικές σου πράξεις με κάποιον σε βίντεο . Ντροπή είναι να τις διαμοιράσεις χωρίς να έχεις την συγκατάθεση του άλλου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- MiGiSukhoI
Αν δεν έχει πρωκτικό, είναι ντροπή.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι προς θεου
εξαλλου δεν δινει την συγκαταθεση της η καταγεγραμενη και η καταγραφη αυτη καθ'αυτη ειναι στοιχειο σεξισμου,γνωστα πραγματα αυτα
εξαλλου δεν δινει την συγκαταθεση της η καταγεγραμενη και η καταγραφη αυτη καθ'αυτη ειναι στοιχειο σεξισμου,γνωστα πραγματα αυτα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης