!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα απο δολοφονίες;
Πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα απο δολοφονίες;
Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
-
Εμπεδοκλής
Re: Πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα απο δολοφονίες;
Ελλάδα;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω, αλλά η απάντηση θα έπρεπε να είναι, όχι αρκετοί.
Σε όλη την επικράτεια.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:06Ελλάδα;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Τι εννοούμε δολοφονία; Ένας εργοδότης που τα μέτρα ασφαλείας εντός της επιχείρησής του ή του έργου που έχει αναλάβει είναι τόσο σαθρά ώστε φέρνουν κάποιους θανάτους που θα μπορούσαμε να τους έχουμε αποφύγει είναι δολοφόνος;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
Μα είναι...μάλλον.
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%C ... E%B9%CE%B1Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:08Σε όλη την επικράτεια.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:06Ελλάδα;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
Μαχαίρι, πιστόλι τέτοια.Βλήμα έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:08Τι εννοούμε δολοφονία; Ένας εργοδότης που τα μέτρα ασφαλείας εντός της επιχείρησής του ή του έργου που έχει αναλάβει είναι τόσο σαθρά ώστε φέρνουν κάποιους θανάτους που θα μπορούσαμε να τους έχουμε αποφύγει είναι δολοφόνος;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
5454υρ254352.Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:09Μαχαίρι, πιστόλι τέτοια.Βλήμα έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:08Τι εννοούμε δολοφονία; Ένας εργοδότης που τα μέτρα ασφαλείας εντός της επιχείρησής του ή του έργου που έχει αναλάβει είναι τόσο σαθρά ώστε φέρνουν κάποιους θανάτους που θα μπορούσαμε να τους έχουμε αποφύγει είναι δολοφόνος;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
Λιγότεροι από όσοι φεύγουν λόγω κόβιδος.Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
Μερικούς δολοφονημένους τους χρεώνουν κι αυτούς στον κόβιδα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες.
-
Εμπεδοκλής
Του πλανήτη;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:08Σε όλη την επικράτεια.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:06Ελλάδα;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
-
Εμπεδοκλής
Ο τσιμεντένιος κουβάς είναι στα τέτοια;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:09Μαχαίρι, πιστόλι τέτοια.Βλήμα έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:08Τι εννοούμε δολοφονία; Ένας εργοδότης που τα μέτρα ασφαλείας εντός της επιχείρησής του ή του έργου που έχει αναλάβει είναι τόσο σαθρά ώστε φέρνουν κάποιους θανάτους που θα μπορούσαμε να τους έχουμε αποφύγει είναι δολοφόνος;Mansko έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:04 Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από δόλο και πόσοι απ' αυτούς που φεύγουν φταίνε πραγματικά; Δώστε μου μια μετριοπαθή εκτίμηση. Ευχαριστώ.
- Υδράργυρος
Ναι. Ξέρουμε άλλα μέρη;Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2020, 17:29Του πλανήτη;