!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι σκύλο να πάρουμε;;
Tι σκύλο να πάρουμε;;
Έδωσε το οκ ,ο σύζυγος μου για να πάρουμε σκύλο .
Είμαστε οικογενειακώς ενθουσιασμενοι.
Μας το αρνιόταν πόσα χρόνια ..
Εγώ και τα παιδιά θέλουμε ένα σκύλο να τον αγαπάμε ,ο σύζυγος θεωρεί ότι τα ζώα κατά κάποιον τρόπο είναι μόνο για εργασία και τροφή .
Στο κτήμα μας πια ,μας χρειάζεται ένας σκύλος.
Εγώ του είπα εάν μας πάρει σκύλο ,εγώ θα αναλάβω και τα υπόλοιπα ζωα
Θέλουμε έναν σκύλο που να ζει αρμονικά με πάπιες κότες κουνέλια.
Τι προτείνεται ;
Είμαστε οικογενειακώς ενθουσιασμενοι.
Μας το αρνιόταν πόσα χρόνια ..
Εγώ και τα παιδιά θέλουμε ένα σκύλο να τον αγαπάμε ,ο σύζυγος θεωρεί ότι τα ζώα κατά κάποιον τρόπο είναι μόνο για εργασία και τροφή .
Στο κτήμα μας πια ,μας χρειάζεται ένας σκύλος.
Εγώ του είπα εάν μας πάρει σκύλο ,εγώ θα αναλάβω και τα υπόλοιπα ζωα
Τι προτείνεται ;
Re: Tι σκύλο να πάρουμε;;
είναι λεπτό το θέμα, εξήγησε του οτι τον αγαπάτε κατά βάθος και ας μην μοιάζει έτσι, αλλά μην γελάσεις όταν το πεις.Kiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:39 Εγώ και τα παιδιά θέλουμε ένα σκύλο να τον αγαπάμε ,ο σύζυγος θεωρεί ότι τα ζώα κατά κάποιον τρόπο είναι μόνο για εργασία και τροφή .
Τι προτείνεται ;
Γιατί να γελάσω;enaon έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:44είναι λεπτό το θέμα, εξήγησε του οτι τον αγαπάτε κατά βάθος και ας μην μοιάζει έτσι, αλλά μην γελάσεις όταν το πεις.Kiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:39 Εγώ και τα παιδιά θέλουμε ένα σκύλο να τον αγαπάμε ,ο σύζυγος θεωρεί ότι τα ζώα κατά κάποιον τρόπο είναι μόνο για εργασία και τροφή .
Τι προτείνεται ;
αποτυχημένο χιούμορ, μην δίνεις σημασία. 
- Otto Weininger
Αγγλικό ΣέττερKiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:39
Τι προτείνεται ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μιλήστε με ένα καταφύγιο, εξηγήστε τους τι θέλετε και αφήστε να σας προτείνουν σκύλο που ξέρουν ότι θα σας ταιριάζει. Ακόμα και αν καταλήξετε σε ρατσάτο σίγουρα θα βρείτε κάποιο σε καταφύγιο.
Ο σύζυγος ας λέει ότι θέλει, στην αρχή όλοι έτσι λένε και μετά δεν ξεκολλάει ο σκύλος από δίπλα τους
Ο σύζυγος ας λέει ότι θέλει, στην αρχή όλοι έτσι λένε και μετά δεν ξεκολλάει ο σκύλος από δίπλα τους
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αυτό κυνηγόσκυλο δεν είναι ; Νομίζω κυνηγόσκυλο δεν μου κάνει .Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:50Αγγλικό ΣέττερKiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:39
Τι προτείνεται ;
- Otto Weininger
Μα γιατί; Ξέρεις τι χαρά θα κάνει μόλις πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν κοτοπάπιες ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
the comet the course the tail
μην πάρετε σκύλο. να πάρετε 2 γάτες. και εγώ δύο έχω, αλλά ο μεγάλος όλο χάνεται και δεν κάνει παρέα στο πριτσικουτσέλι. 2 γατάκια να πάρετε, αδερφάκια. να έχουν παρέα το ένα το άλλο.
Εγώ λέω ποιμενικά....
Εε θα πάρουμε και γατάκια ,κεραμιδογατες είναι πολύ έξυπνες ,είχα μικρήthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:55 μην πάρετε σκύλο. να πάρετε 2 γάτες. και εγώ δύο έχω, αλλά ο μεγάλος όλο χάνεται και δεν κάνει παρέα στο πριτσικουτσέλι. 2 γατάκια να πάρετε, αδερφάκια. να έχουν παρέα το ένα το άλλο.
Είναι πολύ καλά τα κυνηγόσκυλα μεγάλωσα δύο κουτάβια πριν καμία 25 χρόνια και τα έδωσα στον παπού μου . Τα είχα μώράκια ,με λεπιδια για δοντακια .Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 19:55 Μα γιατί; Ξέρεις τι χαρά θα κάνει μόλις πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν κοτοπάπιες ;
Εάν ήταν στο χέρι μου ζωολογικό κήπο θα είχα μέσα και στο σπίτι... Ανέβασε μου το ενυδρείο θέλω ένα ιγκουάνα.. Εγώ θέλω ένα αεροπλανο.
Και πάνω που ήμουνα σίγουρος οτι είσαι πούστης
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
-
- 10 Απαντήσεις