!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση καπνίσματος κι έξοδοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Απαγόρευση καπνίσματος κι έξοδοι
Μετά από τόσο καιρό μπορούμε να κρίνουμε κατά πόσον επηρεάστηκε η συχνότητα των εξόδων μας από την απαγόρευση του καπνίσματος. Δεν μπορούν να γίνουν άμεσες συγκρίσεις βέβαια στο πόσο πιο συχνά βγαίναμε πέρσι από φέτος, αφού υπάρχουν οι παράγοντες του κορονοϊού και της κατάρρευσης της οικονομίας που επηρεάζουν, αλλά μπορούμε να κρίνουμε αν θα βγαίναμε πιο συχνά ή πιο σπάνια απ' ότι βγαίνουμε τώρα αν επιτρεπόταν το κάπνισμα εντός των μαγαζιών.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Απαγόρευση καπνίσματος κι έξοδοι
αμα λογω της απαγορευσης(κ της κρισης) περιορισανε το καπνισμα οι καπνιστες
καναν καλο στην υγεια τους αφενος αφετερου στην τσεπη τους
με αποτελεσμα να υπαρχει η δυνατοτητα και για περισσοτερες εξοδους.
φυσικα κατα μ.ο μιλαμε...διοτι ανα περιπτωση Κυριος ξερει τι συμβαινει
Σα να λες "αφού κόψανε τα βιάγκρα έχουν περισσότερα χρήματα να ξοδεύουν σε ιερόδουλες".Κόκκορας έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:20 αμα λογω της απαγορευσης(κ της κρισης) περιορισανε το καπνισμα οι καπνιστες
Διακρινω μια ειρωνεια....στη ψηφοφορια νεοελληνα
Δεν ειναι θεμα συχνοτητας εξοδου κ οικονομιας
Ειναι ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ
Κανεις δε θα σου απαγορευσει...απλα κανε το ρημαδι μονος σου και παραπερα....δουλευω στην εστιαση.τι οφειλω να εισπνεω καθημερινα για ωρες τον καρκινο; εχω και σκληρυνση κατα πλακας...γιατι θα πρεπει οι νευρωνες μου να επιβαρυνονται πολλαπλασια; αλλος ειναι μεσηλικας,αλλος παιδι,αλλη εγγυος, αλλος εχει ασθμα ή οποιοδηποτε νοσημα
Κανεις δε σου απαγορευει...απλα ωριμασε κ ρουφα το πιο περα
Υγ.απ το καπνισμα και τον κορωνοιο εχασα τη δουλεια μου....αλλα η παιδεια μου μπορει και τα διαχωριζει
Κανεις δε θα σου απαγορευσει...απλα κανε το ρημαδι μονος σου και παραπερα....δουλευω στην εστιαση.τι οφειλω να εισπνεω καθημερινα για ωρες τον καρκινο; εχω και σκληρυνση κατα πλακας...γιατι θα πρεπει οι νευρωνες μου να επιβαρυνονται πολλαπλασια; αλλος ειναι μεσηλικας,αλλος παιδι,αλλη εγγυος, αλλος εχει ασθμα ή οποιοδηποτε νοσημα
Υγ.απ το καπνισμα και τον κορωνοιο εχασα τη δουλεια μου....αλλα η παιδεια μου μπορει και τα διαχωριζει
Το έριξα στο πρώτο.
Είμαι καπνιστής "άνευ ανταλακτικό" οπότε μόλις εφαρμόστηκε αυστηρά το μέτρο,έκοψα και τα (λίγα) μαγαζιά που πήγαινα.
Δεν είχε πλέον νόημα για`μένα να βρίσκομαι με κόσμο αν κάθε (σχεδόν) δέκα λέπτα έπρεπε να βγαίνω έξω.Και αν η παρέα είναι καπνιστές (που η δικιά μου είναι),ποιό το νόημα να πληρώνω σε μαγαζί για να καθόμαστε όλοι συνέχεια έξω στο όρθιο;
Είμαι καπνιστής "άνευ ανταλακτικό" οπότε μόλις εφαρμόστηκε αυστηρά το μέτρο,έκοψα και τα (λίγα) μαγαζιά που πήγαινα.
Δεν είχε πλέον νόημα για`μένα να βρίσκομαι με κόσμο αν κάθε (σχεδόν) δέκα λέπτα έπρεπε να βγαίνω έξω.Και αν η παρέα είναι καπνιστές (που η δικιά μου είναι),ποιό το νόημα να πληρώνω σε μαγαζί για να καθόμαστε όλοι συνέχεια έξω στο όρθιο;
Δε θα υποκριθώ αντικειμενικότητα, αλλά προσπάθησα η υποκειμενικότητά μου να μην είναι εμφανής στην προσφώνηση και στην πρώτη ανάρτηση. Μάλλον απέτυχα.Yannis έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:37 Διακρινω μια ειρωνεια....στη ψηφοφορια νεοελληνα
Μπαρδόν
Σε ότι αφορά στο "πάρε το ρημάδι σου και τράβα ρούφα το παραπέρα". Αυτό θα το κάνω στην δουλειά, στην τράπεζα, γενικά σε μέρη που δεν μπορώ να αποφύγω το να πάω. Ορθώς, γιατί ούτε οι μη καπνιστές μπορούν να τα αποφύγουν, οπότε από τους δυο μας είμαι εγώ αυτός που πρέπει να ζοριστεί.
Την έξοδο όμως ή γουστάρεις και την κάνεις, ή δεν γουστάρεις και δεν την κάνεις. Αν δεν γουστάρεις δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις.
Πάτησα στην πρώτη επιλογή αλλά η πλήρης αλήθεια είναι ότι έχω βρει ένα καταγώγιο που καπνίζουν όλοι σα να μην υπάρχει αύριο, οπότε πηγαίνω εκεί. Δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος εδώ και τόσους μήνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 16 Αύγ 2020, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτυχε (προ απαγορεύσεως) να μπει στο μαγαζί που καθόμουν νεογέννητο μωράκι (προφανώς όχι μόνο του!).Yannis έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:37 Διακρινω μια ειρωνεια....στη ψηφοφορια νεοελληνα
... αλλος ειναι μεσηλικας,αλλος παιδι,αλλη εγγυος, αλλος εχει ασθμα ή οποιοδηποτε νοσημα
Χωρίς κανείς να μου το ζητήσει βγήκα έξω για να φουμάρω.Η μαμά μόλις κατάλαβε τι έκανα με ευχαρίστησε και της απάντησα ότι δεν χρειάζονται ευχαριστίες για τα αυτονόητα.
Ένα μέτρο το έχουμε λοιπόν,αρκεί να μην το τραβάμε μέχρι να ξεχειλώσει.
Εγώ θα της απαντούσα "για το μωρό το έκανα, όχι για εσένα που το φέρνεις σε μέρος που καπνίζουν".waldorf έγραψε: 16 Αύγ 2020, 17:46 Έτυχε (προ απαγορεύσεως) να μπει στο μαγαζί που καθόμουν νεογέννητο μωράκι (προφανώς όχι μόνο του!).
Χωρίς κανείς να μου το ζητήσει βγήκα έξω για να φουμάρω.Η μαμά μόλις κατάλαβε τι έκανα με ευχαρίστησε και της απάντησα ότι δεν χρειάζονται ευχαριστίες για τα αυτονόητα.
Ένα μέτρο το έχουμε λοιπόν,αρκεί να μην το τραβάμε μέχρι να ξεχειλώσει.
Μωρέ η μαμά ήταν συνιδιοκτήτρια στο μαγαζί και περνώντας στάθηκε λίγο να πει μιά κουβέντα.Ήταν και μεσημεράκι,άδειο το μαγαζί.
Καλά τα λες,αλλά δεν την κακίζω.
Καλά τα λες,αλλά δεν την κακίζω.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ας ανεβάσουμε ξανά το θέμα .
Λοιπόν , εγώ προσωπικά είμαι καπνιστής , θεωρητικά μέσος · 1 πακέτο την ημέρα .
Δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα ο νόμος στο εστιατόριο και στο καφέ , ευκαιρία για λιγότερο κάπνισμα ή να κάτσουμε έξω με την σόμπα αντί για μέσα και το μάτι να δακρύζει από το ντουμάνι .
Αλλά :
Όταν μιλάμε για κλαμπ και μπουζούκια , εκεί ναι , με ενόχλησε . Στην συντριπτική πλειοψηφία πρόκειται για τεράστιες αίθουσες , αλλά και μικρότερες , με πανάκριβα συστήματα εξαερισμού , και είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ πάνω στο κέφι και στην κατανάλωση αλκοόλ να μπαινοβγαίνεις , πόσο μάλλον σε μη-COVID συνθήκες με το μαγαζί γεμάτο .
Και όσον αφορά τους ανθρώπους που ενοχλούνται , δηλαδή εντάξει δεν πάνε στην Όπερα του Παρισίου , η πραγματικότητα στην ελληνική νυχτερινή διασκέδαση είναι γνωστή , ποτό μέχρι το πρωί , ντουμάνια , ενδεχομένως ναρκωτικά στα μουλωχτά , σεξ και γενικώς οτιδήποτε παρόμοιο μπορεί να σκεφτεί κάποιος . Μην έχεις την απαίτηση να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη άκαπνος
Ενώ τον κύριο και την κυρία που θέλουν να απολαύσουν την πανσέτα τους ή τον καφέ τους χωρίς να μυρίσουν δέκα πακέτα Marlboro του Μπάμπη θα τους καταλάβω ευκολότερα .
Λοιπόν , εγώ προσωπικά είμαι καπνιστής , θεωρητικά μέσος · 1 πακέτο την ημέρα .
Δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα ο νόμος στο εστιατόριο και στο καφέ , ευκαιρία για λιγότερο κάπνισμα ή να κάτσουμε έξω με την σόμπα αντί για μέσα και το μάτι να δακρύζει από το ντουμάνι .
Αλλά :
Όταν μιλάμε για κλαμπ και μπουζούκια , εκεί ναι , με ενόχλησε . Στην συντριπτική πλειοψηφία πρόκειται για τεράστιες αίθουσες , αλλά και μικρότερες , με πανάκριβα συστήματα εξαερισμού , και είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ πάνω στο κέφι και στην κατανάλωση αλκοόλ να μπαινοβγαίνεις , πόσο μάλλον σε μη-COVID συνθήκες με το μαγαζί γεμάτο .
Και όσον αφορά τους ανθρώπους που ενοχλούνται , δηλαδή εντάξει δεν πάνε στην Όπερα του Παρισίου , η πραγματικότητα στην ελληνική νυχτερινή διασκέδαση είναι γνωστή , ποτό μέχρι το πρωί , ντουμάνια , ενδεχομένως ναρκωτικά στα μουλωχτά , σεξ και γενικώς οτιδήποτε παρόμοιο μπορεί να σκεφτεί κάποιος . Μην έχεις την απαίτηση να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη άκαπνος
-
the comet the course the tail
μας τελειώσανε. μια με τον αντικαπνιστικό, μια με τον κορονοϊό. τελειώσαμε. πάνε όλα τα στέκια μας....
ο τύπος έγινε μπάρμπας από τα 40 του...the comet the course the tail έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:03 μας τελειώσανε. μια με τον αντικαπνιστικό, μια με τον κορονοϊό. τελειώσαμε. πάνε όλα τα στέκια μας....
Το ξανάρχισα μετά από 2 μήνες . Βαράτε τώρα...
Στο Κρατίδιό μας επιτρέπεται το κάπνισμα στα μπαρ.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-