!!! DEVELOPMENT MODE !!!
LIBERTARIANISM
LIBERTARIANISM
Λίγα πράγματα για τον λιμπερταριανισμό/ ελευθερισμό
Μη διαβάσετε τη βικιπέδια. Συγχέει την έννοια με τον αναρχοκαπιταλισμό εκ του πονηρού.
Μη διαβάσετε τη βικιπέδια. Συγχέει την έννοια με τον αναρχοκαπιταλισμό εκ του πονηρού.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: LIBERTARIANISM
Κι ενώ ο ελευθερισμός είναι αυτό που περιγράφεται στα παραπάνω βίντεο, στη βικιπέδια διαβάζουμε το παρακάτω αίσχος.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... F%8C%CF%82
Οπως το αντιλαμβάνομαι, πήγε ένας αριστερός και "μαγείρεψε" τον ορισμό και τα στοιχεία του, παρουσιάζοντας τη συγκεκριμένη φιλοσοφία με αρνητικό τρόπο.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... F%8C%CF%82
Οπως το αντιλαμβάνομαι, πήγε ένας αριστερός και "μαγείρεψε" τον ορισμό και τα στοιχεία του, παρουσιάζοντας τη συγκεκριμένη φιλοσοφία με αρνητικό τρόπο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τραγελαφική αφελεια, ξεπερνάει ζαίο.
Έχει και κάτι ψιλοσιχάμενο και σκατόψυχο στον passive-aggressive τρόπο που προσπαθεί να περάσει το «Παίρνουν από μένα και τα δίνουν σε κάποιον ΑΛΛΟΝ»
Βασικά φέρνει σχεδόν σε σέχτα, που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ταχαμου ιδανικά (Mel Gibson Freedom και καλά, μη χέσω). Μάλλον υπάρχει καλός λόγος που δεν έχει αποκτήσει πρόσφυση στην πραγματικότητα.
Μετεξεταστέοι, κύριοι.
Α, και να προσθέσω οτι δεν λέω τίποτα προσωπικά, γενικα μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου, Αλιεν, απλά εδώ νομίζω οτι έχεις ωραιοποιήσει στο νου σου κάτι όχι και τόσο ωραίο.
Έχει και κάτι ψιλοσιχάμενο και σκατόψυχο στον passive-aggressive τρόπο που προσπαθεί να περάσει το «Παίρνουν από μένα και τα δίνουν σε κάποιον ΑΛΛΟΝ»
Βασικά φέρνει σχεδόν σε σέχτα, που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ταχαμου ιδανικά (Mel Gibson Freedom και καλά, μη χέσω). Μάλλον υπάρχει καλός λόγος που δεν έχει αποκτήσει πρόσφυση στην πραγματικότητα.
Μετεξεταστέοι, κύριοι.
Α, και να προσθέσω οτι δεν λέω τίποτα προσωπικά, γενικα μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου, Αλιεν, απλά εδώ νομίζω οτι έχεις ωραιοποιήσει στο νου σου κάτι όχι και τόσο ωραίο.
αλλαζεις μια τριχα δλδ απο κατι που εινα χοντρομαλακια και βουαλα: παραδεισος
Το αντίθετο ειναι που είναι εκ του πονηρού κατά τη γνώμη μου, αν αφαιρέσεις το στοιχείο της αναρχίας από τον συλλογισμό το μόνο που σου μένει είναι ένα ιδεολογικό άλλοθι για να δικαιολογούνται οι εταιρίες να χρησιμοποιούν αντικοινωνικές πρακτικές τύπου οι ζώνες ασφαλείας είναι του διαβόλου, βάζω καρκινογόνα υλικά για να μειώσω το κόστος και χλωρίνη στη μπουγάτσα γιατί δε βγαίνω αλλιώς.AlienWay έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 11:24 Μη διαβάσετε τη βικιπέδια. Συγχέει την έννοια με τον αναρχοκαπιταλισμό εκ του πονηρού.
Και να το αφήσεις μέσα δηλαδή απλά πας για φεουδαρχία με extra steps, για να δουλέψει αυτό το πράγμα σε κλίμακα μεγαλύτερη από μερικοί ΗΠΑνοι θεοκρατες που πήραν τα βουνά για να μπορούν να αγοράζουν πολυβόλα με τομάρια κάστορα για να μην τους βρει ο Σόρος χρειάζεσαι ιδιωτικούς στρατούς, ιδιωτικά σώματα ασφαλείας, ιδιωτικές πυροσβεστικές κ.λπ., όλα α λα καρτ και χωρίς θεσμικό έλεγχο.
Επίσης νομίζω είναι το μόνο μοντέρνο ιδεολογικό σύστημα που δικαιολογεί την σκλαβιά, και καλά αν συναινέσει ο επίδοξος σκλάβος.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Επίσης το premise ότι θα δουλέψει το ζήτημα επειδή υπάρχει natural harmony between the working people είναι τελείως υπερφυσικός ισχυρισμός, όπως και το ότι μια εΛεΥΘερΗ οικονομία θα ισορροπήσει σε αμοιβαία συμφέρον σημείο, επειδή τι είναι τα μονοπώλια.
Επίσης χώρις κοινωνικό δίκτυο προστασίας το πλεονέκτημα του generational πλούτου πολλαπλασιάζεται, οπότε τσουπ αριστοκρατία γαλαζοαιματων σε ελάχιστες γενιές να αποφασίζει ποια θα είναι τα δικαιώματά σου από δω και πέρα.
Συν όλα αυτά που λέει ο τύπος στο τέλος του Libertarianism in 6' βίντεο, που ήταν αρκετά τίμιο από μέρους του, παρά την πολύ φορτωμένη γλώσσα για ελευθερίες και στημένα παιχνίδια που κατά τα άλλα χρησιμοποιεί.
Επίσης χώρις κοινωνικό δίκτυο προστασίας το πλεονέκτημα του generational πλούτου πολλαπλασιάζεται, οπότε τσουπ αριστοκρατία γαλαζοαιματων σε ελάχιστες γενιές να αποφασίζει ποια θα είναι τα δικαιώματά σου από δω και πέρα.
Συν όλα αυτά που λέει ο τύπος στο τέλος του Libertarianism in 6' βίντεο, που ήταν αρκετά τίμιο από μέρους του, παρά την πολύ φορτωμένη γλώσσα για ελευθερίες και στημένα παιχνίδια που κατά τα άλλα χρησιμοποιεί.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Stalker έγραψε: 07 Αύγ 2020, 09:24Το αντίθετο ειναι που είναι εκ του πονηρού κατά τη γνώμη μου, αν αφαιρέσεις το στοιχείο της αναρχίας από τον συλλογισμό το μόνο που σου μένει είναι ένα ιδεολογικό άλλοθι για να δικαιολογούνται οι εταιρίες να χρησιμοποιούν αντικοινωνικές πρακτικές τύπου οι ζώνες ασφαλείας είναι του διαβόλου, βάζω καρκινογόνα υλικά για να μειώσω το κόστος και χλωρίνη στη μπουγάτσα γιατί δε βγαίνω αλλιώς.AlienWay έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 11:24 Μη διαβάσετε τη βικιπέδια. Συγχέει την έννοια με τον αναρχοκαπιταλισμό εκ του πονηρού.
Και να το αφήσεις μέσα δηλαδή απλά πας για φεουδαρχία με extra steps, για να δουλέψει αυτό το πράγμα σε κλίμακα μεγαλύτερη από μερικοί ΗΠΑνοι θεοκρατες που πήραν τα βουνά για να μπορούν να αγοράζουν πολυβόλα με τομάρια κάστορα για να μην τους βρει ο Σόρος χρειάζεσαι ιδιωτικούς στρατούς, ιδιωτικά σώματα ασφαλείας, ιδιωτικές πυροσβεστικές κ.λπ., όλα α λα καρτ και χωρίς θεσμικό έλεγχο.
Επίσης νομίζω είναι το μόνο μοντέρνο ιδεολογικό σύστημα που δικαιολογεί την σκλαβιά, και καλά αν συναινέσει ο επίδοξος σκλάβος.
το συζητούσα με κάποιους φιλους που λεγανε να σταματησει να υπαρχει η αστυνομια που ειναι διεφθαρμενη και επιβαλει περιορισμο στις ελευθεριες, να φροντιζει η κοινωνια για αυτα μεσω αυτοργανωσης κλπ. Ο νομος υπαρχει για να προστατευει εμας και η βασικη ελευθερια που περιοριζει ο νομος ειναι αυτη του δυνατου να κανει τον αδυνατο ο,τι θελει!
Οτι ο πλουσιος κι ο δυνατος μπορει να τον διαβαλει και θα τη γλυτωσει ειναι ενδεικτικο της ανθρωπινης φυσης και της δυναμης που εχει αυτος - δε σημαινει οτι αμα δεν υπήρχαν καν οι νομοι δε θα μας γαμουσαν πατωκορφα οι δυνατοι ακομα πιο αβαδιστα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αλοίμονο. Και ελευθεριστής και μιγκτάου/ινσελ και αντιαριστερός κλασικα. Πάει όλο το ψεκουλοπακετάκι μαζί. Κάνεις πολύ φιλότιμες προσπάθειες να χτυπησεις το τοπ2 γραφικών καρτούν του πχορουμ (aka ο έθναρος και ο άλλος ο πρωην κκετζής που το γύρισε σε φασίστας στα γεράματα),αλλα κοντά είσαι. Το τοπ3 το εχεις καπαρωμένο παντως.
Σταλκερ και γιόχης σου γαμήσανε για τα καλά το πάρτυ βέβαια, αλλα πιστεύω σε εσενα, μπορείς και καλύτερα στο μελλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Αύγ 2020, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε όλους τους νεολιμπ τύπους που έχω φάει στη μάπα (δυστυχώς πολυ περισσότερους απ' ο,τι θάπρεπε), υπάρχει μια απίστευτη εθελοτυφλία απεναντι σε οποιοδήποτε σοβαρό ερώτημα.Stalker έγραψε: 07 Αύγ 2020, 09:49 Επίσης το premise ότι θα δουλέψει το ζήτημα επειδή υπάρχει natural harmony between the working people είναι τελείως υπερφυσικός ισχυρισμός, όπως και το ότι μια εΛεΥΘερΗ οικονομία θα ισορροπήσει σε αμοιβαία συμφέρον σημείο, επειδή τι είναι τα μονοπώλια.
Πραγματι, το μόνο σωστό, σχεδον να παραδέχεται οτι ΟΚ παιδια, αλλά μεταξύ μας αυτά τα πράγματα δεν γίνονται...Συν όλα αυτά που λέει ο τύπος στο τέλος του Libertarianism in 6' βίντεο, που ήταν αρκετά τίμιο από μέρους του, παρά την πολύ φορτωμένη γλώσσα για ελευθερίες και στημένα παιχνίδια που κατά τα άλλα χρησιμοποιεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 07 Αύγ 2020, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Ελα μωρέ κακοπροαίρετε, μια χαρά ειναι ο λιμπερταριανισμός.Stalker έγραψε: 07 Αύγ 2020, 09:49 Επίσης το premise ότι θα δουλέψει το ζήτημα επειδή υπάρχει natural harmony between the working people είναι τελείως υπερφυσικός ισχυρισμός, όπως και το ότι μια εΛεΥΘερΗ οικονομία θα ισορροπήσει σε αμοιβαία συμφέρον σημείο, επειδή τι είναι τα μονοπώλια.
Σκέψου πόσο καλά θα πήγαινε όλο αυτό το εγχείρημα σε συνδυασμό και με τη μάστιγα των αντιεμβολιαστών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Αύγ 2020, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Εγώ δυστυχώς δεν εχω φάει και τόσους πολλούς στη μάπα. Και ειναι κρίμα ήθελα να γνωρίσω περισσότερα γραφικά καρτουν τέτοιου τύπου, έχουν τη φάση τους. Η φάση ειναι ότι με το που αρχίσουν να λενε τις τριφασικές τους πίπες, τρώνε τριφασικό κραξίδι επιτόπου από καθε λογής κοινωνικοπολιτικά φάσματα, απο καπιταλιστές μέχρι κομμουνιστές, δεξιούς,αριστερούς και κεντρώους.Imperium έγραψε: 07 Αύγ 2020, 10:13 Σε όλους τους νεολιμπ τύπους που έχω φάει στη μάπα (δυστυχώς πολυ περισσότερους απ' ο,τι θάπρεπε), υπάρχει μια απίστευτη εθελοτυφλία απεναντι σε οποιοδήποτε σοβαρό ερώτημα.
αυτό, και να συμπληρώσω κάτι που ίσως να μην έχουν πολλοί υπόψη γιατί είναι πρακτικά άγνωστή εκτος ΗΠΑ, αλλά η ιέρεια του feudalism with extra steps και των απανταχού οπαδών του αμερικάνικου libertanianism, είναι μια απατεώνισσα, self help guru/ συγγραφέας απο την πρώην εσσδ που έκανε rebranding ως φιλόσοφος που τα έβαζε με το "κατεστημένο της academia" που τη μπολέμαγεStalker έγραψε: 07 Αύγ 2020, 09:24Το αντίθετο ειναι που είναι εκ του πονηρού κατά τη γνώμη μου, αν αφαιρέσεις το στοιχείο της αναρχίας από τον συλλογισμό το μόνο που σου μένει είναι ένα ιδεολογικό άλλοθι για να δικαιολογούνται οι εταιρίες να χρησιμοποιούν αντικοινωνικές πρακτικές τύπου οι ζώνες ασφαλείας είναι του διαβόλου, βάζω καρκινογόνα υλικά για να μειώσω το κόστος και χλωρίνη στη μπουγάτσα γιατί δε βγαίνω αλλιώς.AlienWay έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 11:24 Μη διαβάσετε τη βικιπέδια. Συγχέει την έννοια με τον αναρχοκαπιταλισμό εκ του πονηρού.

Ε, όχι και άγνωστη η σκατομούρα. Ξέρεις πόσοι και πόσοι έδω μέσα πίνουν νεράκι στο όνομά της;Σενέκας έγραψε: 07 Αύγ 2020, 10:19 αυτό, και να συμπληρώσω κάτι που ίσως να μην έχουν πολλοί υπόψη γιατί είναι πρακτικά άγνωστή εκτος ΗΠΑ, αλλά η ιέρεια του feudalism with extra steps και των απανταχού οπαδών του αμερικάνικου libertanianism, είναι μια απατεώνισσα, self help guru/ συγγραφέας απο την πρώην εσσδ που έκανε rebranding ως φιλόσοφος που τα έβαζε με το "κατεστημένο της academia" που τη μπολέμαγε
Άσχετα αν τώρα κάνουν ψιλο-τουμπεκί.
ασυνείδητα, ίσως. Αφού εκτός από ιέρεια του σταρχιδισμού και και ψευδοφιλόσοφος του ψευδοφιλελελυθερισμού, είναι και η αγία προστάτιδα των φιλελεύθερων με σοσιαλιστικές τσέπες, αφού πέρασε τη μισή ζωή της τσιρίζοντας ότι τα κρατικά επιδόματα καθε μορφής είναι ανήθικα και έγκλημα, στο τέλος ζούσε αποκλειστικά απ'αυτά.Imperium έγραψε: 07 Αύγ 2020, 10:32Ε, όχι και άγνωστη η σκατομούρα. Ξέρεις πόσοι και πόσοι έδω μέσα πίνουν νεράκι στο όνομά της;Σενέκας έγραψε: 07 Αύγ 2020, 10:19 αυτό, και να συμπληρώσω κάτι που ίσως να μην έχουν πολλοί υπόψη γιατί είναι πρακτικά άγνωστή εκτος ΗΠΑ, αλλά η ιέρεια του feudalism with extra steps και των απανταχού οπαδών του αμερικάνικου libertanianism, είναι μια απατεώνισσα, self help guru/ συγγραφέας απο την πρώην εσσδ που έκανε rebranding ως φιλόσοφος που τα έβαζε με το "κατεστημένο της academia" που τη μπολέμαγε
Άσχετα αν τώρα κάνουν ψιλο-τουμπεκί.
ο Οργισμένος, ο γνωστός ΔΥ/οικονομολόγος που είναι κατά των ΔΥ, πρέπει να κοιμάται με το κάδρο της πάνω απο το κρεβάτι