!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολιτική πυξίδα
- bedouin024
- Phorum.gr user: beduin024
Πολιτική πυξίδα
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την πολιτική πυξίδα; Που θα κατατάσσατε τον εαυτό σας;
- bedouin024
Re: Πολιτική πυξίδα
Πάρτο λίγο αλλιώς. Θα βρεις!
ποστάρουμε και κανα μιμ

- Dwarven Blacksmith
- bedouin024
Υπήρξα κάποτε ως έντζυ έφηβος. Αργότερα ως φοιτητής ήρθα σε επαφή με τα γραπτά του Πάσχου Μανδραβέλη και μέσω αυτού με τη διανόηση του Μίλτον Φρίντμαν και με κέρδισαν οι ιδέες του φιλελευθερισμού. Μετά άρχισα δουλειά ως wage slave και άρχισα να σκέφτομαι ότι καλές οι ιδέες αλλά καλύτερο θα ήταν να έχω μια ασφάλεια στη ζωή και εργασιακά δικαιώματα. Ήρθε και η κρίση του 2008 και έχασα την πίστη μου στο σύστημα. Και ενώ βάδιζα προς τον κομμουνισμό ήρθε η κρίση στην Ελλάδα και η αριστερά άρχισε να μαλακίζεται. Τότε ήταν που γνώρισα, μέσω youtube, τον Άδωνι Γεωργιάδη, με συνεπήρε ο λόγος του και βρήκα το πολιτικό μου σπίτι στο χώρο της Δεξιάς.
Σου το είπα: παρ'το αλλιώς. Θα βρεις!bedouin024 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:53Υπήρξα κάποτε ως έντζυ έφηβος. Αργότερα ως φοιτητής ήρθα σε επαφή με τα γραπτά του Πάσχου Μανδραβέλη και μέσω αυτού με τη διανόηση του Μίλτον Φρίντμαν και με κέρδισαν οι ιδέες του φιλελευθερισμού. Μετά άρχισα δουλειά ως wage slave και άρχισα να σκέφτομαι ότι καλές οι ιδέες αλλά καλύτερο θα ήταν να έχω μια ασφάλεια στη ζωή και εργασιακά δικαιώματα. Ήρθε και η κρίση του 2008 και έχασα την πίστη μου στο σύστημα. Και ενώ βάδιζα προς τον κομμουνισμό ήρθε η κρίση στην Ελλάδα και η αριστερά άρχισε να μαλακίζεται. Τότε ήταν που γνώρισα, μέσω youtube, τον Άδωνι Γεωργιάδη, με συνεπήρε ο λόγος του και βρήκα το πολιτικό μου σπίτι στο χώρο της Δεξιάς.
Δεν ακούς...
Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή ότι εσύ ήσουν ο Σαούλ και ο Άδωνις οι σάλπιγγες (οι καραμουζες για να είμαι πιο ακριβής) της Ιεριχούς σου;bedouin024 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:53Υπήρξα κάποτε ως έντζυ έφηβος. Αργότερα ως φοιτητής ήρθα σε επαφή με τα γραπτά του Πάσχου Μανδραβέλη και μέσω αυτού με τη διανόηση του Μίλτον Φρίντμαν και με κέρδισαν οι ιδέες του φιλελευθερισμού. Μετά άρχισα δουλειά ως wage slave και άρχισα να σκέφτομαι ότι καλές οι ιδέες αλλά καλύτερο θα ήταν να έχω μια ασφάλεια στη ζωή και εργασιακά δικαιώματα. Ήρθε και η κρίση του 2008 και έχασα την πίστη μου στο σύστημα. Και ενώ βάδιζα προς τον κομμουνισμό ήρθε η κρίση στην Ελλάδα και η αριστερά άρχισε να μαλακίζεται. Τότε ήταν που γνώρισα, μέσω youtube, τον Άδωνι Γεωργιάδη, με συνεπήρε ο λόγος του και βρήκα το πολιτικό μου σπίτι στο χώρο της Δεξιάς.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- bedouin024
Με συνεπήρε το περιεχόμενο του λόγου του, όχι η χροιά.Beria έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:57 Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή ότι εσύ ήσουν ο Σαούλ και ο Άδωνις οι σάλπιγγες (οι καραμουζες για να είμαι πιο ακριβής) της Ιεριχούς σου;![]()
Μα ακριβώς για αυτό ανησυχούμεbedouin024 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:00Με συνεπήρε το περιεχόμενο του λόγου του, όχι η χροιά.Beria έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:57 Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή ότι εσύ ήσουν ο Σαούλ και ο Άδωνις οι σάλπιγγες (οι καραμουζες για να είμαι πιο ακριβής) της Ιεριχούς σου;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Το ξανακανα μετα απο χρόνια,
https://www.politicalcompass.org/analys ... &soc=-3.38
Σταθερά, αριστεροαριστερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 08 Ιούλ 2020, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Beria έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:02Μα ακριβώς για αυτό ανησυχούμεbedouin024 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:00Με συνεπήρε το περιεχόμενο του λόγου του, όχι η χροιά.Beria έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:57 Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή ότι εσύ ήσουν ο Σαούλ και ο Άδωνις οι σάλπιγγες (οι καραμουζες για να είμαι πιο ακριβής) της Ιεριχούς σου;![]()
![]()
Βέβαια, οφείλω να απολογηθώ στο φίλο ότι απλά τον πειράζουμε. Μην παρεξηγηθεί.
- bedouin024
Είμεθα μιας κάποιας ηλικίας αλλά όχι και boomer.
Αν το μεταφέρεις στη δική μου πυξίδα βρίσκεσαι κάπου μεταξύ ροζομαλλούσας και περιβαλλοντιστή
Δεν είμαι παρεξηγιάρηςstavmanr έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:04
Βέβαια, οφείλω να απολογηθώ στο φίλο ότι απλά τον πειράζουμε. Μην παρεξηγηθεί.![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πανω εξαδα βεβαια
Γάμησε τα...Αθεράπευτοςbedouin024 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:13Αν το μεταφέρεις στη δική μου πυξίδα βρίσκεσαι κάπου μεταξύ ροζομαλλούσας και περιβαλλοντιστή![]()
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 3 Απαντήσεις