Θυμάμαι ότι είχε γράψει στο νήμα που υπάρχει για τις φάπες που άρπαξαν οι αναρχικοί στα Εξάρχεια αλλά πλέον δεν υπάρχει η δημοσίευσή του ούτε εκεί.
Όποιος είναι τον καλώ να έρθει εδώ να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτή την ιστορία.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Γάταρος έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 22:50 Μέλος του phorum του οποίου το παρωνύμιο δεν θυμάμαι, ισχυρίστηκε σε νήμα που διαγράφτηκε ότι εγώ έκανα καταγγελία δημοσίευσής του στη ΔΗΕ με την αιτιολογία του ανθελληνισμού.![]()
Θυμάμαι ότι είχε γράψει στο νήμα που υπάρχει για τις φάπες που άρπαξαν οι αναρχικοί στα Εξάρχεια αλλά πλέον δεν υπάρχει η δημοσίευσή του ούτε εκεί.
Όποιος είναι τον καλώ να έρθει εδώ να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτή την ιστορία.![]()
Τις βρήκα τις δημοσιεύσεις που λες. Εκεί για ΔΗΕ λέει ο blackpaint. Στην περίπτωσή μου ήταν ο John Brown Gun Club που έλεγε αυτά που γράφω στην αρχική δημοσίευση. Μάλιστα ο Yochanan που δεν είναι και το πρώτο μυαλό τον πίστεψε και τον ρώταγε αν έχει κρατήσει screenshot.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:46 Στο νήμα "Κλάψα ζαίων" είναι αυτο που λες.
Ο blackpaint παρίστανε τον ηρωα μέχρι που πίστεψε ότι όντως κάποιος θα του καταγγελία.
viewtopic.php?f=29&t=19299
Ψάξε, εκεί μέσα ξεκίνησε η φάση.
Ο ίδιος είναι ρε, άλλαξε accountΓάταρος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:53Τις βρήκα τις δημοσιεύσεις που λες. Εκεί για ΔΗΕ λέει ο blackpaint. Στην περίπτωσή μου ήταν ο John Brown Gun Club που έλεγε αυτά που γράφω στην αρχική δημοσίευση. Μάλιστα ο Yochanan που δεν είναι και το πρώτο μυαλό τον πίστεψε και τον ρώταγε αν έχει κρατήσει screenshot.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:46 Στο νήμα "Κλάψα ζαίων" είναι αυτο που λες.
Ο blackpaint παρίστανε τον ηρωα μέχρι που πίστεψε ότι όντως κάποιος θα του καταγγελία.
Αν είναι ο ίδιος τότε έχουμε περίπτωση διπλοπροφίλ γιατί και οι δύο είναι ενεργοί λογαριασμοί.
O blackie φαινοταν απο την αρχη ποιος ειναι. Δε μου φανηκε απιστευτο και οντως σε σενα πηγε το μυαλο μου γιατι εισαι σκατοψυχος (αν και πλουσιος-οικονομικα ευρωστος) αλλα ακομα κι ετσι τον ρωτησα αν εχει σκρηνσοτ. Ξέρεις τι ειναι σκρηνσοτ;Γάταρος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:53Τις βρήκα τις δημοσιεύσεις που λες. Εκεί για ΔΗΕ λέει ο blackpaint. Στην περίπτωσή μου ήταν ο John Brown Gun Club που έλεγε αυτά που γράφω στην αρχική δημοσίευση. Μάλιστα ο Yochanan που δεν είναι και το πρώτο μυαλό τον πίστεψε και τον ρώταγε αν έχει κρατήσει screenshot.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:46 Στο νήμα "Κλάψα ζαίων" είναι αυτο που λες.
βασικα το πιστεψα γιατι τον εχω ικανοOtto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:46Γάταρος έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 22:50 Μέλος του phorum του οποίου το παρωνύμιο δεν θυμάμαι, ισχυρίστηκε σε νήμα που διαγράφτηκε ότι εγώ έκανα καταγγελία δημοσίευσής του στη ΔΗΕ με την αιτιολογία του ανθελληνισμού.![]()
Όποιος είναι τον καλώ να έρθει εδώ να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτή την ιστορία.![]()
Στο νήμα "Κλάψα ζαίων" είναι αυτο που λες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αποφάσισε ρε σαΐνι αν είμαι σκατόψυχος ή ευαίσθητος.Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 01:31 Δε μου φανηκε απιστευτο και οντως σε σενα πηγε το μυαλο μου γιατι εισαι σκατοψυχος
Yochanan έγραψε: 04 Ιούλ 2020, 16:53 θλιβερό και φτηνό. αλλά μπράβο στο ζαιοναζι για την ευαισθησία του. δεν το περίμενα
viewtopic.php?f=33&t=23117#p1372537