Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Είμαι περίεργος με ποιον θα συνταχθούν στην περίπτωση αυτή.
Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τους αντιφά,γιατί παρατήρησα πως οι λύκοι κάνουν τη γνωστή σατανιστική χειρονομία cornuto handsign,όπως κάνουν τα μέταλλα στις συναυλίες
Δεν θα γίνω σατανιστής τώρα στα γεράματα !
Τούρκοι οπαδοί των Γκρίζων Λύκων έκαναν γυαλιά καρφιά τη Βιέννη τη στιγμή που η αυστριακή κυβέρνηση έχει θέσει εκτός νόμου την οργάνωση αυτή.
Μιλάμε για αποκορύφωμα κράτους-μπανανίας.
1 για ποιο λόγο πρέπει να είμαστε με κάποιον από τους δύο; μόνο ηλιθιος είναι με κάποιον από αυτούς τους 2
2 το σύμβολο με τα κερατάκια δεν είναι σατανιστικο. Είναι το σήμα της αγάπης στην νοηματική και το έκανε πρώτος ο dio που μεγάλωσε με κοφαλαλους
Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:39
1 για ποιο λόγο πρέπει να είμαστε με κάποιον από τους δύο; μόνο ηλιθιος είναι με κάποιον από αυτούς τους 2
2 το σύμβολο με τα κερατάκια δεν είναι σατανιστικο. Είναι το σήμα της αγάπης στην νοηματική και το έκανε πρώτος ο dio που μεγάλωσε με κοφαλαλους
Ποιος Dio ρε ούφο,το βίντεο με τον Anton La Vey δεν το είδες ;
Είναι κάτι σαν τον δωρικό χαιρετισμό ρε. Μην τσιμπάς
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Είναι κάτι σαν τον δωρικό χαιρετισμό ρε. Μην τσιμπάς
Γάταρος έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:46
Με τους Γκρίζους Λύκους. Και με τους Τούρκους ενάντια στους κομμουνιστές Κούρδους.
Ωραία,άρα καλά έκαναν και σκότωσαν εν ψυχρώ τον Σολωμού.
Εκεί θα ήμουν με τους Έλληνες. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μάθετε να βλέπετε έξω από τα κουτάκια. Είναι σαν να σε ρωτάω αν είσαι με τους δημοκράτες ή με τους ναζί κι αν μου πεις με τους δημοκράτες να σου πω άρα καλά έκαναν οι δημοκράτες Άγγλοι και κρεμούσαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.