Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ειναι υποχρεωτικο απο το ιδιο το κρατος να εχουμε κινητο
Δεν το γνωριζα
Σοκαριστηκα
Εσεις το ξερατε;
hellegennes έγραψε: ↑59 λεπτά πριν
Δεν νομίζω, ξέρω ότι δεν κοστίζω πρακτικά τίποτα και για τις βασικές τους υπηρεσίες πληρώνω. Ακόμη και αν δεν μιλάς πολύ, 2-3 κάρτες τον χρόνο θα τις βάλεις, που υπερκαλύπτουν το κόστος τους.
Επίσης οι υπηρεσίες τους δεν είναι προαιρετικές για να επιλέξω να μην έχω καθόλου κινητό, είναι υποχρεωτικό από το ίδιο το κράτος, οπότε πάρε προκαταβολικά τα αρχίδια μου για τις μαλακίες που θα απαντήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Ιουν 2020, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Διευθυνση σου ζητησαν;
Ρωταω για να καταλαβω αν ειναι υποχρεωτικο να εχεις και σπιτι
Δηλαδη αν δεν εχεις ibank μπορεις και να μην εχεις κινητο αρα δεν ειναι υποχρεωτικο;
Εχει ανεβει το επιπεδο του πχορουμ και δυσκολευομαι να ακολουθησω
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Η ερωτηση μου αφορουσε το κρατος
Για i-bank απαντησες εσυ χωρις να σε ρωτησω οποτε για i-bank σε ρωτησα εκ των υστερων
Αλλαζεις θεμα σε ακολουθω και μου κανεις και παρατηρηση;
Θα μου απαντησεις;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2020, 13:33
Ειναι υποχρεωτικο απο το ιδιο το κρατος να εχουμε κινητο
Δεν το γνωριζα
Σοκαριστηκα
Εσεις το ξερατε;
hellegennes έγραψε: ↑59 λεπτά πριν
Δεν νομίζω, ξέρω ότι δεν κοστίζω πρακτικά τίποτα και για τις βασικές τους υπηρεσίες πληρώνω. Ακόμη και αν δεν μιλάς πολύ, 2-3 κάρτες τον χρόνο θα τις βάλεις, που υπερκαλύπτουν το κόστος τους.
Επίσης οι υπηρεσίες τους δεν είναι προαιρετικές για να επιλέξω να μην έχω καθόλου κινητό, είναι υποχρεωτικό από το ίδιο το κράτος, οπότε πάρε προκαταβολικά τα αρχίδια μου για τις μαλακίες που θα απαντήσεις.
Δεν έχει άδικο. Είναι υποχρεωτικό για 2FA στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, πολλές από τις οποίες είναι υποχρεωτικές από τον νόμο (επίσης το login στις τράπεζες χρησιμοποιείται σαν SSO για τις υπηρεσίες του egov). Δεν είναι υποχρεωτικό-υποχρεωτικό όπως ας πούμε η φορολογική δήλωση και υπάρχουν κάποια παραθυράκια στυλ ηλικιωμένοι άνω των 75, αλλά πολύ δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς άτομο χωρίς κινητό να συναλάσσεται με το κράτος χωρίς προβλήματα.
Υποχρεωτικο ειναι ουσιαστικα,παλι σε γλεντησε ο χελης σταματα να εκτιθεσαι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.