!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βοήθεια για καθήκοντα ως γραμματέας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

τι καθήκοντα έχει ο Γ.Γ.Σ. ?

Το δημοψήφισμα λήγει την 11 Ιουν 2020, 02:21

τίποτα, είναι διακοσμητικός ρόλος σαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά στο λιγότερο ok boomer
1
7%
φτιάχνει καφέ στον Αδμίν, του πάει εφημερίδα και παντόφλες και κανονίζει τα ραντεβού με συντονιστές
2
13%
μεσολαβεί μεταξύ συντονισμού και τρολ για ήρεμη λήξη απεργιών/διαδηλώσεων/ταραχών ως πρόσωπο καθολικής αποδοχής
1
7%
χτυπάει βάρδια στο ΚΕΠΙΚ για λαθροεισβολείς από το γειτονικό Άσυλο και ειδοποιεί τους ελεύθερους σκοπευτές με τα αναισθητικά βελάκια - καταφέρνουν να περάσουν μόνο οι λιλιπούτειοι δύσκολοι στόχοι λόγω ότι έχουν μέγεθος κόκκων μπιζελιού
2
13%
έχει στήσει γραφειάκι στον προθάλαμο του κεντρικού μεγάρου του ομίλου και φορώντας έξαλλα ντεκολτέ προσελκύει λιγούρηδες κομματικούς τύπου κωλντρόν και μερακλήδες μπαχαλάκηδες τύπου σοσιαλμιλφάκη
2
13%
είναι ΚΥΠΑΤΖΗΣ που δίνει στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος ελεύθερα πνεύματα που συνεχίζουν να αντιστέκονται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως ο οβελίξ, ο Κόμετ και η Νάιδα όταν έχει τελειώσει το μηνιάτικο σε χόντο-στοίχημα
1
7%
τίποτα από τα παραπάνω, είναι δικαιολογία για να στολιστείς σε σιελ?κοραλί?πετρόλ? χρώμα
2
13%
τα αληθινά καθήκοντα θα φανούν σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης όπου θα οργανώνει τις αποστολές με αλεξίπτωτα όσων μελών έχουν δηλώσει έτοιμοι και ανυπόμονοι για μάχη
1
7%
είμαι ο daje και τον τελευταίο καιρό νιώθω πιο ακμαίος από ποτέ
3
20%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
rums to let

Βοήθεια για καθήκοντα ως γραμματέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rums to let »

καλησπέρα στο παρεάκι
μου πρότειναν σε ένα φόρουμ να αναλάβω την θέση του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού αλλά δεν έχω ιδέα τι καθήκοντα έχει, ούτε το παρόν φόρουμ με βοήθησε να λύσω την απορία μου
ποιά η γνώμη σας;
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Βοήθεια για καθήκοντα ως γραμματέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ψήφισα το 2ο. Νομίζω θα είσαι για καφέδες, και άμα τους κάνεις καϊμακληδες, θα τρως και μια επιβραβευτικη μπάτσα στα κωλομερια, ενώ θα ψελλίζεις όλο λαγνεια: Yes, mister Grey.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Βοήθεια για καθήκοντα ως γραμματέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

να παρεις επιγονατιδες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”