ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ενταξει αναμενομενα ολα αυτα.Αν επικυρωθει η προταση της κομισιον για τα 32 δις θα μιλαμε για 3 τετραετιες σερι.
Οι ζαιοι ελπιζουν σε καποια καταστροφη αλλα δεν τους καθεται.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 04 Ιουν 2020, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κι εμένα μου είναι συμπαθής ο Τσιόδρας και θεωρώ μάλλον θετική την αντιμετώπιση του κορωνοιου, αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Όσον αφορά τα οικονομικά μέτρα βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι επιφυλακτικοί ή αρνητικοί.
Highlander έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:18
Κι εμένα μου είναι συμπαθής ο Τσιόδρας και θεωρώ μάλλον θετική την αντιμετώπιση του κορωνοιου, αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Όσον αφορά τα οικονομικά μέτρα βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι επιφυλακτικοί ή αρνητικοί.
37% εκφράστηκε αρνητικά ή μάλλον αρνητικά και 54% εκφράστηκε θετικά ή μάλλον θετικά.
Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Barclays, o δείκτης χρέους είναι πιθανό να τελειώσει το έτος πάνω από το 200% του ΑΕΠ, παρά την πολύ καλύτερη δημοσιονομική θέση πριν από την κρίση.