https://www.himara.gr/istoria/9721-114- ... format=amp
memberlist.php?mode=viewprofile&u=865

Τα περισσότερα είναι απλά από ονόματα. Και στην Αλβανια υπάρχουν απλά εδώ αποδίδονται στα ελληνικά.Ζαποτέκος έγραψε: 25 Μάιος 2020, 02:34 Παναγιώτου, Κυριακίδης , Χρίστου , Ευαγγέλου, Γεωργίου , Αναστασίου , Λαζάρου , Μιχαήλ , Αθανασίου , Σωτηρίου, Κυρίτσης , Βασιλείου , Αλεξίου , Ιωσήφ , Νικολάου , Ιωάννου , Δημητρίου , Μυλωνάς , Κυριακός
Πολύ ξενικά επίθετα.![]()
Με τα σημερινά κριτήρια των Ελλήνων εθνικιστών δεν ήταν Έλληνες ολοι αυτοί
Συμπερασμα: Η πλειοψηφια του πληθυσμού της βορειου Ηπειρου δεν ήταν ελληνόφωνη. Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας δεν βασίζονταν σε γλωσσικά ή φυλετικα κριτήρια.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις διεκδικίσεις αλλά όλα τα ονόματα που μας έδειξες είναι ελληνικά εκτός και αν είσαι στραβός.Giorgos 574 έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:40Συμπερασμα: Η πλειοψηφια του πληθυσμού της βορειου Ηπειρου δεν ήταν ελληνόφωνη. Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας δεν βασίζονταν σε γλωσσικά ή φυλετικα κριτήρια.
Αλβανομακεδονική, αλβανοθρακική και αλβανοπελοποννησιακή μειονότητα...
Δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και κάποια ελληνικά ονόματα μέσα αλλά ότι τα περισσότερα είναι αλβανικά.nyxtovios έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:44Δεν ξέρω τι γίνεται με τις διεκδικίσεις αλλά όλα τα ονόματα που μας έδειξες είναι ελληνικά εκτός και αν είσαι στραβός.Giorgos 574 έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:40Συμπερασμα: Η πλειοψηφια του πληθυσμού της βορειου Ηπειρου δεν ήταν ελληνόφωνη. Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας δεν βασίζονταν σε γλωσσικά ή φυλετικα κριτήρια.
Ξύπνησες και είπες να μοιραστείς αυτή τη μαλακία και με εμάς;
Από το 0 μέχρι το 114 όλα τα πρώτα ονόματα είναι Ελληνικά εκτός και αν τυφλώθηκα εγώ. Αν τώρα για επίθετα που Αλβανίζουν γίνεται το νήμα λάβε υπόψη πως είναι λογικό όταν μένεις σε διαφορετικό κράτος για αρκετές γενιές να διαφοροποιείται/αλλάζει και το επίθετο σε σχέση με το original. Το έχουμε δει σε όλες τις χώρες. Δες π.χ. επίθετα Ελλήνων στην Αμερική μετά από γενιές, είναι απόγονοι αποίκων ή ινδιάνοι ;Giorgos 574 έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:46Δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και κάποια ελληνικά ονόματα μέσα αλλά ότι τα περισσότερα είναι αλβανικά.nyxtovios έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:44Δεν ξέρω τι γίνεται με τις διεκδικίσεις αλλά όλα τα ονόματα που μας έδειξες είναι ελληνικά εκτός και αν είσαι στραβός.Giorgos 574 έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:40
Συμπερασμα: Η πλειοψηφια του πληθυσμού της βορειου Ηπειρου δεν ήταν ελληνόφωνη. Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας δεν βασίζονταν σε γλωσσικά ή φυλετικα κριτήρια.
Ξύπνησες και είπες να μοιραστείς αυτή τη μαλακία και με εμάς;![]()
Τα ονόματα όπως Παναγιωτου πχ είναι κοινά χριστιανικά όχι ελληνικά. Απλά τα γράφει στα ελληνικά. Και στην Αλβανία υπάρχει Παναγιώτι, Σπύρο κτλ. Δες το δεύτερο ποστ μου.
Η περιοχή αυτή δεν ήταν ελληνόφωνη. Αλβανοί είναι οι κάτοικοι της. Κανεις δεν έχει ελληνική συνείδηση σήμερα.nyxtovios έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:51Από το 0 μέχρι το 114 όλα τα πρώτα ονόματα είναι Ελληνικά εκτός και αν τυφλώθηκα εγώ. Αν τώρα για επίθετα που Αλβανίζουν γίνεται το νήμα λάβε υπόψη πως είναι λογικό όταν μένεις σε διαφορετικό κράτος για αρκετές γενιές να διαφοροποιείται/αλλάζει και το επίθετο σε σχέση με το original. Το έχουμε δει σε όλες τις χώρες. Δες π.χ. επίθετα Ελλήνων στην Αμερική μετά από γενιές, είναι απόγονοι αποίκων ή ινδιάνοι ;Giorgos 574 έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:46Δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και κάποια ελληνικά ονόματα μέσα αλλά ότι τα περισσότερα είναι αλβανικά.nyxtovios έγραψε: 25 Μάιος 2020, 11:44
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις διεκδικίσεις αλλά όλα τα ονόματα που μας έδειξες είναι ελληνικά εκτός και αν είσαι στραβός.
Ξύπνησες και είπες να μοιραστείς αυτή τη μαλακία και με εμάς;![]()
Τα ονόματα όπως Παναγιωτου πχ είναι κοινά χριστιανικά όχι ελληνικά. Απλά τα γράφει στα ελληνικά. Και στην Αλβανία υπάρχει Παναγιώτι, Σπύρο κτλ. Δες το δεύτερο ποστ μου.![]()
Οπότε 0/10 το νήμα. Έλα από Σεπτέμβριο