ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Ι: Όταν οι δημοσιογράφοι λέμε με θάρρος τη γνώμη μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ψεκασμένο όχλο που υποστηρίζει ηγέτες, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια μας. Η κριτική μου στον κ. Τραμπ, τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και τους κομμουνιστές του Πεκίνου, με έφερε αντιμέτωπο με μία ψεκασμένη ομάδα ακροδεξιών. Στην Ελλάδα, οι τύποι αυτοί ξεκινούν από τη διεφθαρμένη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, που ανασυντάσσεται, μέχρι τους ακραίους και των δύο άκρων. Αν δεν ήταν επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία, θα έπρεπε να γελάμε μαζί τους. Στην Αμερική, λόγω του ιού, «αναστήθηκε» η ακροδεξιά. Και την ευθύνη φέρει ο κ. Τραμπ. Οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, πρέπει να προσέξουν αυτή την περίεργη φασιστική τάση, που αγαπά, και τον Τραμπ, και τον Πούτιν και τους Κινέζους κομμουνιστές. Η διείσδυση, ειδικά της Κίνας, στην Ελλάδα και στην Κύπρο πρέπει να μας προβληματίσει.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΙ: Ρωτούν αναγνώστες της ιστοσελίδας τη γνώμη μου για την παγκοσμιοποίηση. Πιστεύω ότι είναι ότι χειρότερο συνέβη στους λαούς. Όπως και ο νεοφιλελευρισμός, που έχει καταλήξει στον εθνομηδενισμό. Η Πατρίδα είναι μεγάλη υπόθεση αγαπητοί αναγνώστες. Και πρέπει να την προστατεύσουμε…
https://hellasjournal.com/2020/05/i-ali ... ta-ta-lei/
https://hellasjournal.com/2020/05/i-ipe ... ous-laous/ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Οι ψεκασμένοι (χωρίς εισαγωγικά η λέξη) οπαδοί του Αμερικανού Πλανητάρχη στην Ελλάδα είναι αυτοί οι λεγόμενοι «υπερπατριώτες» της …φακής, πρώην χουντικοί, οι οποίοι βρίζουν όλους εμάς επειδή αποκαλύπτουμε και καταγράφουμε καθημερινά την άνευ προηγουμένου υποστήριξη προς την Τουρκία, η οποία έχει κυριολεκτικά προδώσει την Αμερική επιλέγοντας τη στρατιωτική συμμαχία με τη Ρωσία. Ο κ. Τραμπ δεν καταλαβαίνει τίποτα. Όπως και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, συνεχίζει να υποστηρίζει την κατοχική δύναμη και να «ρίχνει» την Ελλάδα και την Κύπρο, που είναι πραγματικοί και γνήσιοι σύμμαχοι της Ουάσιγκτον. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να υποστηρίξω τον μεγαλύτερο θιασώτη της Τουρκίας στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Όσον αφορά τους ψεκασμένους οπαδούς του κ. Τραμπ, στην πλειοψηφία τους πρώην χουντικοί και ταυτόχρονα οπαδοί του «ξανθού ηγέτη» -τι εκρηκτικό «μείγμα» Θεέ μου-, υπάρχουν και τα δικαστήρια. Και τους θυμίζω ότι ήταν η χούντα του Ιωαννίδη, που κατέστρεψε την Κύπρο… Θα επανέλθουμε.