!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ???

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ???

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Σοκαρισμένοι οι γονείς του 17χρονου στη Ναύπακτο: Το παιδί μας σώθηκε από βέβαιο θάνατο
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο και την ανάρτηση των γονιών του στο facebook.
Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι δυο γονείς του 17χρονου Βασίλη, που πήδηξε από το φάρο στο λιμάνι της Ναυπάκτου, έπειτα από στοίχημα με τους φίλους του και έσκασε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Με ανάρτησή τους στο facebook, ανέφεραν ότι το παιδί τους σώθηκε από βέβαιο θάνατο.
«Δεν επικροτώ την δράση του παιδιού μου πρόκειται ξεκάθαρα για μια νεανική επιπολαιότητα που τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και ειδικά στη Ναύπακτο αυτή την εποχή συνηθίζουν να υιοθετούν, ούτε το καταδικάζω όμως, ξέρουμε πως λειτουργούν οι έφηβοι. Το παιδί μου σώθηκε από βέβαιο θάνατο γιατί ήταν εκεί απλοί πολίτες που έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τους ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για αυτό. Όμως που ήταν οι αρχές; Που ήταν το λιμενικό; Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί και να εποπτεύει την περιοχη ; Ο δήμος; Που είναι ; Τι μέτρα έχει πάρει; Στο λιμάνι γίνονται έργα και η δημοτικοί αρχή δεν εχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η αστυνομία που ήταν όταν ξέρουμε πως γίνεται συνάθροιση στο λιμάνι μάλιστα εν μέσω κορονοϊού και δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας; Αυτή λοιπόν καταδικάζω και όχι το παιδί μου.

https://www.in.gr/2020/05/19/greece/sok ... o-thanato/

Τι θα γίνει με τον κάθε βλαμμένο που θέλει το κράτος να τον νταντευει? 17 χρόνων μαντράχαλος και πάλι τους φταίνε οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ???

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Το ειδα το βιντεο με τον μπετοβλακα ,φυσικη επιλογη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”