!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll Ξαναψήνετε το ψωμί που αγοράζετε από αρτοποιείο;
Poll Ξαναψήνετε το ψωμί που αγοράζετε από αρτοποιείο;
Τώρα με τον κορώνας γιο,για πέτε
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Re: Poll Ξαναψήνετε το ψωμί που αγοράζετε από αρτοποιείο;
Ναι! Το εκανα παντα ομως, μου αρεσει να το ψηνω στη τοστιερα και να βαζω λαδι και ριγανη.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Όχι. Ήδη έχω σαλτάρει με το σαπούνισμα των ψώνιων, θα βλέπουμε πεταλούδες σε λίγο.
Ordem e Progresso.
Δεν παίρνω καν ψωμί από τον φούρνο. Παιρνω συσκευασμένο εχω βρει ένα εξαιρετικό, το οποίο ψήνω στη τοστιέρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι λες καλέ ! Δεν βλέπω τηλεόραση
Απλώς καλύτερα με προζύμι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- EKPLIKTIKOS
Οχι. Επισης δεν καθαρίζω τα ψωνια. Πλένω καλα τα χέρια μου κ φοράω μασκα στο σουπερμάρκετ. Επισης παίρνω κανα καφε απο take away που κ που. 
Παίρνεις ε; είναι το μοναδικό που με πειράζει που έχω κόψει. Ειδικά τώρα που πιάνει ζέστη και δεν θέλω ζεστό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:55 Οχι. Επισης δεν καθαρίζω τα ψωνια. Πλένω καλα τα χέρια μου κ φοράω μασκα στο σουπερμάρκετ. Επισης παίρνω κανα καφε απο take away που κ που.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Ναι ναι, το φιλαρακι που το εχει ειναι της γειτονιας όμως, τον ξέρω, κ δεν εχει πολυ κοσμο, επισης καμια φορα αμα βαριεμαι να παω μου τον κανει ντελιβεριNaida έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:57
Παίρνεις ε; είναι το μοναδικό που με πειράζει που έχω κόψει. Ειδικά τώρα που πιάνει ζέστη και δεν θέλω ζεστό.
Κρυο εννοείται
-
mpiftekopoiimeno burger
Naida έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:57Παίρνεις ε; είναι το μοναδικό που με πειράζει που έχω κόψει. Ειδικά τώρα που πιάνει ζέστη και δεν θέλω ζεστό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:55 Οχι. Επισης δεν καθαρίζω τα ψωνια. Πλένω καλα τα χέρια μου κ φοράω μασκα στο σουπερμάρκετ. Επισης παίρνω κανα καφε απο take away που κ που.![]()
Ναι, τωρα με τις ζέστες θα αρχίσουν τα προβλήματα
Χιχιχιχι
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Αμα είναι και γνωστός ακόμα καλύτερα. Εγώ είχα βρει κάτι φακελακια για ζεστό, τώρα για κρύο δεν ξέρω. Όλο και κάτι υπάρχει αλλά δεν είναι και πολύ της προκοπής.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:58Ναι ναι, το φιλαρακι που το εχει ειναι της γειτονιας όμως, τον ξέρω, κ δεν εχει πολυ κοσμο, επισης καμια φορα αμα βαριεμαι να παω μου τον κανει ντελιβεριNaida έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:57
Παίρνεις ε; είναι το μοναδικό που με πειράζει που έχω κόψει. Ειδικά τώρα που πιάνει ζέστη και δεν θέλω ζεστό.![]()
Κρυο εννοείται![]()
Ή θα τελειώσουνmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:59Naida έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:57Παίρνεις ε; είναι το μοναδικό που με πειράζει που έχω κόψει. Ειδικά τώρα που πιάνει ζέστη και δεν θέλω ζεστό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:55 Οχι. Επισης δεν καθαρίζω τα ψωνια. Πλένω καλα τα χέρια μου κ φοράω μασκα στο σουπερμάρκετ. Επισης παίρνω κανα καφε απο take away που κ που.![]()
Χιχιχιχι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τετοια προβληματα;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:59Naida έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:57Παίρνεις ε; είναι το μοναδικό που με πειράζει που έχω κόψει. Ειδικά τώρα που πιάνει ζέστη και δεν θέλω ζεστό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:55 Οχι. Επισης δεν καθαρίζω τα ψωνια. Πλένω καλα τα χέρια μου κ φοράω μασκα στο σουπερμάρκετ. Επισης παίρνω κανα καφε απο take away που κ που.![]()
Χιχιχιχι
10 λεπτά στους 80 βαθμούς και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Στην τοστιέρα το βάζω μετά από μία μέρα για να γίνει κράντσυ.
Προτιμώ τορτίγια ολικής που δεν είναι τόσο βαριά και τρώγεται και εύκολα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Cavaliere έγραψε:Όχι. Ήδη έχω σαλτάρει με το σαπούνισμα των ψώνιων, θα βλέπουμε πεταλούδες σε λίγο.
Ρε, έχετε σαλτάρει εντελώς;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 2 Απαντήσεις