Προσκαλώ το χρήστη Αρίστος να μας ανοίξει τα μάτια.
Δείτε το, πριν το κατεβάσουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως οι ανεμογεννήτριες σε συνδυασμό με το 5G θα καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)
Πως οι ανεμογεννήτριες σε συνδυασμό με το 5G θα καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Re: Πως οι ανεμογεννήτριες σε συνδυασμό με το 5G θα καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Πως οι ανεμογεννήτριες σε συνδυασμό με το 5G θα καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)
Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 11:53elchav έγραψε: 16 Απρ 2020, 11:52έχει ψωμάκι εδώ, θα γελάσουμεΑρίστος έγραψε: 16 Απρ 2020, 11:47 [αυτοι που θελουν να επιβαλουν το μοντελο μιας πρασινης επαναστασης βασισμενη στη φιλοσοφια της κλιματικης αλλαγης θελουν τη συνδεση 5G και ανεμογεννητριες που θα καταστρεψουν το φυσικο περιβαλλον σε παγκσμιο επιπεδο.
για πες
Ανοιξε νημα.
Εδω συζηταμε για τις ευθυνες του ΠΟΥ και της Κινας.
.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει ευκολάκι είναι αυτά, οι ανεμογεννήτριες χαλάνε τη θέα στο αυθαίρετο, και το 5G προκαλεί gay cancer γιατί δεν υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι δεν προκαλεί, κι αν υπάρχουν κοιτάμε τους χρηματοδότες και με 1-2 άλματα το πολύ έχουμε φτάσει Ροκφελερ.
Eγώ νομίζω πως ο Αρίστος πάει για συνδυασμό 5g - ανεμογεννητριών = μέγιστο γέλιοDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2020, 12:02 Εντάξει ευκολάκι είναι αυτά, οι ανεμογεννήτριες χαλάνε τη θέα στο αυθαίρετο, και το 5G προκαλεί gay cancer γιατί δεν υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι δεν προκαλεί, κι αν υπάρχουν κοιτάμε τους χρηματοδότες και με 1-2 άλματα το πολύ έχουμε φτάσει Ροκφελερ.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2020, 12:02 Εντάξει ευκολάκι είναι αυτά, οι ανεμογεννήτριες χαλάνε τη θέα στο αυθαίρετο, και το 5G προκαλεί gay cancer γιατί δεν υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι δεν προκαλεί, κι αν υπάρχουν κοιτάμε τους χρηματοδότες και με 1-2 άλματα το πολύ έχουμε φτάσει Ροκφελερ.
Οι ανεμογεννήτριες ανακατεύουν - στροβιλίζουν τα κύματα του 5G, και τα ανακατωμένα πια κύματα, προκαλούν τον καρκίνο.
Occasio facit furem
Γιατί το 5G είναι κινεζική πατέντα, άρα καρκινογόνα.
Ενώ το 4G ας πούμε, είναι ασφαλές.
Ενώ το 4G ας πούμε, είναι ασφαλές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 95 Απαντήσεις
- 2147 Προβολές
-