!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτέλους ρε παιδί μου,να βγάλει και κανένας χριστιανός λεφτά από την πανδημία

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Επιτέλους ρε παιδί μου,να βγάλει και κανένας χριστιανός λεφτά από την πανδημία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Διπλασιασμός της αποζημίωσης για τις ιδιωτικές ΜΕΘ

Επιτέλους ρε παιδί μου,να βγάλει και κανένας χριστιανός λεφτά από την πανδημία.
Είχα αρχίσει να ανησυχώ
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
sloopy

Re: Επιτέλους ρε παιδί μου,να βγάλει και κανένας χριστιανός λεφτά από την πανδημία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

21:00 στο μπαλκονι μας να χειροκροτησουμε.
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Επιτέλους ρε παιδί μου,να βγάλει και κανένας χριστιανός λεφτά από την πανδημία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

30000000 στους κλινικαρχες…..1600ε το κρεβατι σε ιδιωτικη ΜΕΘ δινει νοικι η κυβερνηση ... ποσο σαπιο ειναι το συστημα οταν καποιοι κερδοσκοπουν απο αυτην την συμφορα ...Αν ψαχνεις ονοματα ...καπιταλισμο το λενε ..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

dna replication έγραψε: 25 Μαρ 2020, 14:19 30.000.000€ στα ιδιωτικά μικροβιολογικά

Εικόνα
Εκπλήσσεσαι; Αυτή είναι η επιχειρηματικότητα της γυφτοδεξιάς, των μούλων των δωσίλογων και των μαυραγοριτών. Η κλοπή δημοσίου χρήματος και η τεχνητή δυσαρμονία ώστε να εγκαταστήσει στα μουλωχτά κι άλλους όμοιούς της τουρκόγυφτους, μουσουλμάνους εξ ανατολών, που θα συνεχίσουν την αποσάθρωση της πατρίδας μας.

https://fokidatv.blogspot.com/2020/03/2 ... kqggCA&m=1
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

dna replication έγραψε: 25 Μαρ 2020, 14:19 30.000.000€ στα ιδιωτικά μικροβιολογικά

Εικόνα
.

Τά λεφτά αυτά τά δίνει γιά νά κάνουμε Τέστ Δωρεάν ;;;

Γιατί εμένα μού είπαν ότι γιά νά ξαναπάω στή δουλειά.....

Θέλουν Τέστ ότι δεν έχω Κορώνα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Να θέσω μια ανόητη , ενδεχομένως , απορία
Μήπως συμφέρει οικονομικά το κράτος να πληρώνει την κάθε νοσηλεία ασθενούς με κορωνοιο παρά να επιταξει όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Καποιοι ειστε απιστευτοι τσαρλατανοι
Το κρατος δεν πληρωνει την νοσηλεια ενος ασθενους σε ΜΕΘ δημοσιου νοσοκομειου;
Το κρατος δεν πληρωνει τους εργαστηριακους ελεγχους σε δημοσια νοσοκομεια;

Οι ιδιοι τυπι που ζητατε λεφτα απο το κρατος επειδη καθεστε και δεν δουλευετε πχ σαν σερβοτοροι ζητατε τα ιδιωτικα κεντρα να κανουν εργαζητιακους ελεγχους δωρεαν;
Δηλαδη αυτοι που δουλευουν να μην πληρωνονται;
Αχυρο εχετε στο κεφαλι σας;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2020, 17:04 Καποιοι ειστε απιστευτοι τσαρλατανοι
Το κρατος δεν πληρωνει την νοσηλεια ενος ασθενους σε ΜΕΘ δημοσιου νοσοκομειου;
Το κρατος δεν πληρωνει τους εργαστηριακους ελεγχους σε δημοσια νοσοκομεια;

Οι ιδιοι τυπι που ζητατε λεφτα απο το κρατος επειδη καθεστε και δεν δουλευετε πχ σαν σερβοτοροι ζητατε τα ιδιωτικα κεντρα να κανουν εργαζητιακους ελεγχους δωρεαν;
Δηλαδη αυτοι που δουλευουν να μην πληρωνονται;
Αχυρο εχετε στο κεφαλι σας;
Όχι δωρεάν τα τεστ, προς Θεού .
10-15 ευρώ το τεστ είναι καλά;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”