!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορωνοιός η επόμενη μέρα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κορωνοιός η επόμενη μέρα.
Διαβάζω διάφορα στο διαδίκτυο όπως το ότι ολόκληρα χωριά στην Ιταλία έχουν αδειάσει γιατί οι κάτοικοι δεν τα έχουν καταφέρει.
Η Κίνα τα κατάφερε και βγήκε αλώβητη.
Η Ευρώπη που είναι μια ήπειρος με υπογεννητικότητα και με υπερήλικες χτυπιέται αλύπητα.
Εμείς είμαστε μια χώρα με μεγάλη υπογεννητικότητα και έχουμε πολλούς υπερήλικες.
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο ιός να μεταλλαχθεί και να επιστρέψει τον χειμώνα.
Η παγκόσμια οικονομία πλήττεται πολύ άσχημα.
Η οικονομία μας στηρίζεται στον τουρισμό τον οποίον φέτος τον ξεχνάμε.
Πώς θα είναι στο μέλλον η επόμενη μέρα;
Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το μέλλον παράδειγμα ,για να ταξιδέψετε πλέον στο εξωτερικό θα πρέπει να έχουμε και κάρτα υγείας μαζί μας που θα είναι ενήμερη (π.χ τι περάσαμε αν έχουμε κάτι μεταδοτικό).
Γιατροί της γενετικής μιλάνε πλέον ανοιχτά ότι υπάρχουν κατηγορίες dna με καλύτερη απόδοση σε ασθένειες.
Τι πιστεύετε ότι θα γίνει στο μέλλον;
Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά τον κορωνοιό;
Θα έχουμε κάρτα με χαρτογραφημένο dna και με κατηγοριοποίηση π.χ με άριστα το 10 ;
Θα έχουμε ψηφιακή κάρτα υγείας ενήμερη;
Τι μας ξημερώνει;
Έχει νόημα να παντρευτώ να κάνω παιδιά ή να αρχίσω να το κωλοβαράω;
Η Ευρώπη που είναι μια ήπειρος με υπογεννητικότητα και με υπερήλικες χτυπιέται αλύπητα.
Εμείς είμαστε μια χώρα με μεγάλη υπογεννητικότητα και έχουμε πολλούς υπερήλικες.
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο ιός να μεταλλαχθεί και να επιστρέψει τον χειμώνα.
Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το μέλλον παράδειγμα ,για να ταξιδέψετε πλέον στο εξωτερικό θα πρέπει να έχουμε και κάρτα υγείας μαζί μας που θα είναι ενήμερη (π.χ τι περάσαμε αν έχουμε κάτι μεταδοτικό).
Γιατροί της γενετικής μιλάνε πλέον ανοιχτά ότι υπάρχουν κατηγορίες dna με καλύτερη απόδοση σε ασθένειες.
Θα έχουμε κάρτα με χαρτογραφημένο dna και με κατηγοριοποίηση π.χ με άριστα το 10 ;
Τι μας ξημερώνει;
Έχει νόημα να παντρευτώ να κάνω παιδιά ή να αρχίσω να το κωλοβαράω;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Κορωνοιός η επόμενη μέρα.
Μα τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουμε παιδιά.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:22 Διαβάζω διάφορα στο διαδίκτυο όπως το ότι ολόκληρα χωριά στην Ιταλία έχουν αδειάσει γιατί οι κάτοικοι δεν τα έχουν καταφέρει.
Τι μας ξημερώνει;
Έχει νόημα να παντρευτώ να κάνω παιδιά ή να αρχίσω να το κωλοβαράω;![]()
Που θα σπάσουν αρκετοί τσαμπούκαδες και οι δήθεν καμπόσοι/καμπόσες.
Ίσως πολλοί να αλλάξουν νοοτροπία και πως βλέπουν τα πράγματα όταν τελειώσει όλο αυτό.
Το ίδιο πίστευα και γώ αλλά μετά σκέφτηκα σε τί κόσμο θα ζήσουν αυτά τα παιδιά;taliban έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:28Μα τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουμε παιδιά.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:22 Διαβάζω διάφορα στο διαδίκτυο όπως το ότι ολόκληρα χωριά στην Ιταλία έχουν αδειάσει γιατί οι κάτοικοι δεν τα έχουν καταφέρει.
Τι μας ξημερώνει;
Ίσως πολλοί να αλλάξουν νοοτροπία και πως βλέπουν τα πράγματα όταν τελειώσει όλο αυτό.
Θα ξεκινούν να ταξιδέψουν και θα πρέπει να τους βλέπει γιατρός και μετά να ελέγχονται από θερμικές κάμερες στα αεροδρόμια;
Οι μετακινήσεις σίγουρα θα γίνουν πιο δύσκολες .
Σίγουρα μέχρι να γίνουν 20 χρονών θα τους έχουν βάλει και σε κατηγορία ανάλογα με το dna τους.
Με λίγα λόγια κάποια μέτρα θα έρθουν άμεσα και κάποια μακροπρόθεσμα .
Πώς θα ζουν;
Έχει, έχει!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έτσι σκέφτονταν και μετά το τέλος του 2ου Π.Π.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:34Το ίδιο πίστευα και γώ αλλά μετά σκέφτηκα σε τί κόσμο θα ζήσουν αυτά τα παιδιά;taliban έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:28Μα τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουμε παιδιά.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:22 Διαβάζω διάφορα στο διαδίκτυο όπως το ότι ολόκληρα χωριά στην Ιταλία έχουν αδειάσει γιατί οι κάτοικοι δεν τα έχουν καταφέρει.
Τι μας ξημερώνει;
Θα ξεκινούν να ταξιδέψουν και θα πρέπει να τους βλέπει γιατρός και μετά να ελέγχονται από θερμικές κάμερες στα αεροδρόμια;
Οι μετακινήσεις σίγουρα θα γίνουν πιο δύσκολες .
Σίγουρα μέχρι να γίνουν 20 χρονών θα τους έχουν βάλει και σε κατηγορία ανάλογα με το dna τους.
Με λίγα λόγια κάποια μέτρα θα έρθουν άμεσα και κάποια μακροπρόθεσμα .
Πώς θα ζουν;
Που θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά και πως.
Αλλά καταγράφηκε "έκρηξη" στις γεννήσεις.
https://www.mixanitouxronou.gr/kathe-7- ... baby-boom/
Οπότε ευκαιρία είναι να αλλάξει η νοοτροπία μας εδώ με αυτή την κατάσταση όταν τελειώσει.
Ντου από παντού να κάνουμε παιδάκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 21 Μαρ 2020, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Κατ' αρχήν μόλις ανακαλυφθεί airborne ιός και όχι σαν τον κορονοϊό που προχωράει ένα μέτρο λέει και πέφτει κάτω, δεν γλυτώνει ουδείς-ουδεμία-ουδέν. Ότι έγινε με τα flying piranhas σε σύγκριση με τα σκέτα piranhas θα γίνει.
Οι κυβερνήσεις θα γίνουν αβγά όλες, με την Ουρανία να αντικαθιστά τη Σία Κοσσιώνη στη θέση της υπουργού Τύπου και πληροφοριών (θα φοράει και ντεκολτέ, μην νομίζετε ότι θα την τυλίγουν τουλάχιστον).
Ο Μπόρις Τζόνσον σαν τρελό αβγό που είναι θα τον βάλουν στη μαντάμ Τυσσώ μάλλον, στη γωνία μαζί με τον Αδόλφο (αλλά θα βρεθεί άλλο κανονικό Αγγλο-αβγό να πάρει τη θέση του).
Ο Κουτσούμπας θα γίνει -επί τέλους- αρχηγός και του Σύριζα και θα τους πει "άντε ρε παιδιά, αρκετά παίξατε, το ξεφτιλίσατε".
Αυτά και άλλα τερπνά κρύβει η επόμενη μέρα.
Οι κυβερνήσεις θα γίνουν αβγά όλες, με την Ουρανία να αντικαθιστά τη Σία Κοσσιώνη στη θέση της υπουργού Τύπου και πληροφοριών (θα φοράει και ντεκολτέ, μην νομίζετε ότι θα την τυλίγουν τουλάχιστον).
Ο Μπόρις Τζόνσον σαν τρελό αβγό που είναι θα τον βάλουν στη μαντάμ Τυσσώ μάλλον, στη γωνία μαζί με τον Αδόλφο (αλλά θα βρεθεί άλλο κανονικό Αγγλο-αβγό να πάρει τη θέση του).
Ο Κουτσούμπας θα γίνει -επί τέλους- αρχηγός και του Σύριζα και θα τους πει "άντε ρε παιδιά, αρκετά παίξατε, το ξεφτιλίσατε".
Αυτά και άλλα τερπνά κρύβει η επόμενη μέρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Nero
ποια επόμενη μέρα μαρή, ακόμα είμαστε στην προηγούμενη. Κάτσε να δούμε που θα σταματήσει το κοντερ και πόσοι θα επιβιώσουμε.
Μετά συζητάμε για την ανασυγκρότηση. Μην προτρέχετε
Η Niki βλέπει μακριά. Έχουμε κανά γαμπρό εδώ στο πχώρουμ;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:41 ποια επόμενη μέρα μαρή, ακόμα είμαστε στην προηγούμενη. Κάτσε να δούμε που θα σταματήσει το κοντερ και πόσοι θα επιβιώσουμε.Μετά συζητάμε για την ανασυγκρότηση. Μην προτρέχετε
Occasio facit furem
-
Nero
επειδή εγώ βλέπω ακόμα πιο μπροστά, έχω αποκλειστική φωτο απο τον μελλοντικό γάμο της Νίκηςvagabondo έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:43Η Niki βλέπει μακριά. Έχουμε κανά γαμπρό εδώ στο πχώρουμ;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:41 ποια επόμενη μέρα μαρή, ακόμα είμαστε στην προηγούμενη. Κάτσε να δούμε που θα σταματήσει το κοντερ και πόσοι θα επιβιώσουμε.Μετά συζητάμε για την ανασυγκρότηση. Μην προτρέχετε

- Veni Vidi Vici
Σαν να έχουμε 28 Οκτωβρίου 1940 και να αναρωτιέται κάποιος/α πως θα είναι η επόμενη μέρα, μετά την λήξη του Παγκόσμιου Πολέμου.
Δεν έχετε καταλάβει που βρισκόμαστε και τι έρχεται ε;
Πάντως ποτέ και τίποτα δεν σταμάτησε την ανθρωπότητα από το να γεννάει.
Κάθε παιδί και μια ελπίδα.
Δεν έχετε καταλάβει που βρισκόμαστε και τι έρχεται ε;
Πάντως ποτέ και τίποτα δεν σταμάτησε την ανθρωπότητα από το να γεννάει.
Κάθε παιδί και μια ελπίδα.
Αlea jacta est
γω θα μοιράζω τις μπομπονιέρες με τα ασημένια κόλλυβα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Παιδιά έχετε σκεφτεί σοβαρά;
Να παντρευτώ να φουσκώσω μια και δυό φορές να ξεσκιστώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου να τα αλλάζω να τα πλένω να τα ταίζω να πλένω και τα σώβρακα του γαμπρού παράλληλα.
Μετά να τα διαβάζω να τους δώσω χαρακτήρα να τα βάλω μέσα στο σύστημα με τα φροντιστήρια με τις πανελλήνιες να σπουδάσουν.
Να βρούνε δουλειά και μια μέρα να χρεοκοπήσει μια εταιρεία στην Αμερική και να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες στην Ελλάδα και να καταστραφούν οικονομικά.
Όσοι γλυτώσουν να τους έρθει ένας ιός και να τρέχουν για κωλόχαρτα.
Αυτός είναι ο κόσμος μας.
Αξίζει να τους το κάνω;
Να παντρευτώ να φουσκώσω μια και δυό φορές να ξεσκιστώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου να τα αλλάζω να τα πλένω να τα ταίζω να πλένω και τα σώβρακα του γαμπρού παράλληλα.
Μετά να τα διαβάζω να τους δώσω χαρακτήρα να τα βάλω μέσα στο σύστημα με τα φροντιστήρια με τις πανελλήνιες να σπουδάσουν.
Να βρούνε δουλειά και μια μέρα να χρεοκοπήσει μια εταιρεία στην Αμερική και να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες στην Ελλάδα και να καταστραφούν οικονομικά.
Όσοι γλυτώσουν να τους έρθει ένας ιός και να τρέχουν για κωλόχαρτα.
Αυτός είναι ο κόσμος μας.
Αξίζει να τους το κάνω;
Ααα... τον Μηχανικό μοιάζει αυτός.Nero έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:45επειδή εγώ βλέπω ακόμα πιο μπροστά, έχω αποκλειστική φωτο απο τον μελλοντικό γάμο της Νίκηςvagabondo έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:43Η Niki βλέπει μακριά. Έχουμε κανά γαμπρό εδώ στο πχώρουμ;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:41 ποια επόμενη μέρα μαρή, ακόμα είμαστε στην προηγούμενη. Κάτσε να δούμε που θα σταματήσει το κοντερ και πόσοι θα επιβιώσουμε.Μετά συζητάμε για την ανασυγκρότηση. Μην προτρέχετε
![]()
![]()
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 5 Απαντήσεις