!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι κάνουμε με τους γέρους;
-
Nero
Τι κάνουμε με τους γέρους;
Σοβαρά τώρα, δε λέω τους αγνώστους, τους δικούς μας λέω. Δε χαμπαριάζουν τίποτα γμτημπουτανα μου. Έχω βάλει τελεσίγραφο και από βδομάδα κρύβω κλειδιά αλλά φοβάμαι ότι υπάρξει αντίσταση

-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Τι κάνουμε με τους γέρους;
Πόσο τους άκουγες όταν ήσουν παιδί;
Να συμμαχήσεις με ενδιάμεσους
-
Nero
δυστυχώς περισσότερο απ'ότι θα πρεπε ίσως.
πόσο προφητικός ήσουν άρχοντα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Βάλε τους να δουν βιντεακια από αυτά που έβαζε ο Χουργιατς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν μασάνε. Εγώ είπα στους δικούς μου, δεν θα ξανασυναντηθούμε, ο πατέρας μου γελούσε. Τι να πω, προχτές μου ανέβασε πίεση στο τηλέφωνο. Θα πεθάνω γι΄αυτούς; Τώρα χωθήκανε καλά μέσα. Κάθε 3 μέρες βγαίνει ο παππούς να ψωνίσει, στο εξής λέει. Ξέρω γω;Nero έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:23 Σοβαρά τώρα, δε λέω τους αγνώστους, τους δικούς μας λέω. Δε χαμπαριάζουν τίποτα γμτημπουτανα μου. Έχω βάλει τελεσίγραφο και από βδομάδα κρύβω κλειδιά αλλά φοβάμαι ότι υπάρξει αντίσταση![]()
![]()
Ordem e Progresso.
-
Nero
λολ, σιγά μη συγκινηθούν οι άνθρωποι που κάνουν απο παιδιά 3 πακέτα τη μέρα, αυτά που έχουν απ'έξω τις φωτο με τα σάπια όργανα και τις προειδοποιείς με μεγάλα μαύρα γράμματα "ΑΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ"
Eυτυχως ο πατερας μου αν και 81 εχει κλειστει μεσα πανω απο εβδομαδα και μαλιστα με παιρνει και τηλεφωνο να μην βγαινω ουτε εγω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Nero
Και τέλος πάντων αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα για ΟΛΟΥΣ. Δεν υπάρχει ζωντανός άνθρωπος που έχει ξαναδει στη ζωή του καραντίνες, απαγόρευση κυκλοφορίας, σχεδόν ολοκληρωτική παύση της αγοράς, παύση κοινωνικής δραστηριότητας και κόσμο να πεθαίνει μαζικά στα σπίτια του. Δεν είναι να πεις ότι είναι μεγάλοι και τα έχουν συνηθίσει γι'αυτό είναι σκληραγωγημένοι και δεν τους νοιάζει. Δεν είναι γενναίοι, στον κόσμο τους είναι. Έχουν πλήρη άγνοια κινδύνου
-
Von Mackensen
Οι δικοί μου δείχνουν πρωτόγνωρη πειθαρχία, ειδικά ο πατέρας μου ο οποίος συνήθιζε να είναι έξω όλη τη μέρα. Έχουν κλειστεί μέσα βλέπουν όλη μέρα ειδήσεις και δεν ξεμυτιζουν πάρα μόνο για πολύ βασικά ψώνια και αυτά με μάσκα και γάντια.
Ο δικός σου ρόλος είναι, όλων μας στην ουσία, να τους μεταδόσεις την αρνητική πείρα της κίνας και της ιταλίας.Nero έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:35 Και τέλος πάντων αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα για ΟΛΟΥΣ. Δεν υπάρχει ζωντανός άνθρωπος που έχει ξαναδει στη ζωή του καραντίνες, απαγόρευση κυκλοφορίας, σχεδόν ολοκληρωτική παύση της αγοράς, παύση κοινωνικής δραστηριότητας και κόσμο να πεθαίνει μαζικά στα σπίτια του. Δεν είναι να πεις ότι είναι μεγάλοι και τα έχουν συνηθίσει γι'αυτό είναι σκληραγωγημένοι και δεν τους νοιάζει. Δεν είναι γενναίοι, στον κόσμο τους είναι. Έχουν πλήρη άγνοια κινδύνου
Τους έχω σε αυστηρή καραντίνα. Μέχρι μπαλκόνι και κήπο. Εννοείτε κάνω όλα τα ψώνια τους.
Θα τους ρωτήσεις το εξής: εσύ θα άφηνες τους γονείς σου αν ζούσαν να γυρνάνε έξω?
Θα τους ρωτήσεις το εξής: εσύ θα άφηνες τους γονείς σου αν ζούσαν να γυρνάνε έξω?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ακουγα εναν γερο νομιζω στις ειδησεις του Αλφα που ελεγε "απο τα 10.000.000 εμενα θα βρει;"
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Μάλλον νομίζουν ότι ο Τσιόδρας κάνει κλήρωση.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:55 Ακουγα εναν γερο νομιζω στις ειδησεις του Αλφα που ελεγε "απο τα 10.000.000 εμενα θα βρει;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 52 Απαντήσεις