Γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με πράγματα που με εκνευρίζουν; Η λίστα είναι μακριά: φεμινιστικά σάιτ, αλτ ράιτ κανάλια, Χϊος, Μπογδάνος, πχόρουμ...
Πώς εξηγείται αυτό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθισμός στην τοξικότητα
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Re: Εθισμός στην τοξικότητα
Hate reading λέγεται
-
the comet the course the tail
ο λόγος ύπαρξης και του πχορουμ. να εκνευρίζεις και να εκνευρίζεσαι.
- Veni Vidi Vici
Ένα αξίωμα που ισχύει στις ανθρώπινες συμπεριφορές είναι πως ό,τι σε ενοχλεί το έχεις (ή υποσυνείδητα θα ήθελες να το έχεις). Είναι αυτό που λένε ότι οι άλλοι είναι καθρέπτης μας.Βλήμα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 16:40 Γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με πράγματα που με εκνευρίζουν; Η λίστα είναι μακριά: φεμινιστικά σάιτ, αλτ ράιτ κανάλια, Χϊος, Μπογδάνος, πχόρουμ...
Πώς εξηγείται αυτό;
Αlea jacta est
Δεν είναι αξίωμα, είναι ένας από τους αμυντικούς μηχανισμούς και λέγεται προβολή.Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 08:40Ένα αξίωμα που ισχύει στις ανθρώπινες συμπεριφορές είναι πως ό,τι σε ενοχλεί το έχεις (ή υποσυνείδητα θα ήθελες να το έχεις). Είναι αυτό που λένε ότι οι άλλοι είναι καθρέπτης μας.Βλήμα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 16:40 Γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με πράγματα που με εκνευρίζουν; Η λίστα είναι μακριά: φεμινιστικά σάιτ, αλτ ράιτ κανάλια, Χϊος, Μπογδάνος, πχόρουμ...
Πώς εξηγείται αυτό;
Ουσιαστικώς, είναι η εφαρμογή του "κράζεις -> θαυμάζεις", πάνω στο οποίο έχουν στηθεί ένα κάρο επιστημονικοφανείς αρλούμπες όπως οι αναλύσεις για την ομοφοβία κλπ
Σαφώς και ισχύει σε κάποιο βαθμό αλλά από τη στιγμή που γίνεται αντιληπτό, δεν έχει πια δυναμική ούτε μετράει ως δικαιολογία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μήπως ενισχύεται το αίσθημα της υπεροχής σε κάποιες περιπτώσεις
και σε αυτό ακριβώς εθίζεσαι;
και σε αυτό ακριβώς εθίζεσαι;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ασε μας κουκλιτσα-ε μας ? 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές