άργησε αλλά έσπασεΑρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:25 Highlander επι 5 χρονια εβαλα πλατη στο ΣΥΡΙΖΑ παροτι δεξιος...
και τωρα αποσυρω τη στηριξη γιατι δεν μπορω εγω συνεχεια να μαζευω τα σπασμενα τα δικα σας..
Αμα εσεις οι δικαιωματιστες του ΣΥΡΙΖΑ αποφασισατε να βγαλετε τον Κουλη για δευτερη τετραετια εγω δεν θα γινω το κοροιδο σας.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος εποχής
-
Nero
Τέλος εποχής
-
stergiosbik
Re: Τέλος εποχής
Γατάκι η Νάντια Κομανεντσι μπροστά στον Άριστο.
-
Nero
δηλώνω με περηφάνια ότι το είχα προβλέψει εδώ και μέρες. Ζητώ απο τον Kameron να επιβεβαιώσει καθώς του είχα πει ότι η τραγική αυτή εξέλιξη αχνοφαίνεται στον ορίζοντα 
Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικός τους θα 'ναι
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Nero
κρίμα που δεν υπάρχει πλέον το παλιό να κάνουμε ένα highlight reel. Έχει κι εδώ διαμάντια βέβαια αλλά χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος του θησαυρού της τελευταίας δεκαετίας 
- Northern Spirit
Δεν αντεξε να κρυβεις αλλο την ακροδεξια φυση του. Σαν τους γκει που βγαινουνε δειλα και παραδεχονται την φυση τους ετσι και ο Αριστος..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Αστραψε και βρόντηξε ο Αρίστος.Nero έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:28άργησε αλλά έσπασεΑρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:25 Highlander επι 5 χρονια εβαλα πλατη στο ΣΥΡΙΖΑ παροτι δεξιος...
και τωρα αποσυρω τη στηριξη γιατι δεν μπορω εγω συνεχεια να μαζευω τα σπασμενα τα δικα σας..
Αμα εσεις οι δικαιωματιστες του ΣΥΡΙΖΑ αποφασισατε να βγαλετε τον Κουλη για δευτερη τετραετια εγω δεν θα γινω το κοροιδο σας.
.![]()
Σε ποιο νήμα έγινε αυτό; (για έναν φίλο μου ρωτάω).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έκανε come outNorthern Spirit έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:38 Δεν αντεξε να κρυβεις αλλο την ακροδεξια φυση του. Σαν τους γκει που βγαινουνε δειλα και παραδεχονται την φυση τους ετσι και ο Αριστος..
- Interregnum
- Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος
Αυτό που δεξιοί ψηφίζανε Σύριζα και θαύμαζαν Λαζόπουλο, ποτέ δεν το κατάλαβα..
Καλύτερα Πολέμαρχο του Θεού..
Καλύτερα Πολέμαρχο του Θεού..
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πότε το είπε; μεχρι χθες πίστευε ακόμη τον αλέχση τον ηγέτη του λαού
Βρε άκαρδοι, νοιώστε!
Εκεί που πήγαινε, λέμε τώρα, να στηθεί ο πατριωτικός σύριζας (όπως λέγαμε πατριωτικό πασόκ) αλλάζει αίφνης ο καιρός, να βροχές, να χαλάζια, να κεραυνοί, πάει η φωλιά πάν’ τα κοτσυφόπουλα, παν’ όλα, βγήκε και κάθονταν στο κλαρί μονάχος.
Εκπονάνε ωρέ οι πατριώτες;
Μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν.
Εκεί που πήγαινε, λέμε τώρα, να στηθεί ο πατριωτικός σύριζας (όπως λέγαμε πατριωτικό πασόκ) αλλάζει αίφνης ο καιρός, να βροχές, να χαλάζια, να κεραυνοί, πάει η φωλιά πάν’ τα κοτσυφόπουλα, παν’ όλα, βγήκε και κάθονταν στο κλαρί μονάχος.
Εκπονάνε ωρέ οι πατριώτες;
Μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-