Έλα πείτε μου τώρα ποιοι μπήκατε στο νήμα καυλωμένοι από χαρά και ποιοι αναστατωμένοι (μη πω μουδιασμένοι) από ανησυχία;
Για αποκατάσταση της αλήθειας, αν και είμαστε στο περι ανέμων, ο φράχτης ΔΕΝ θα σπάσει ΠΟΤΕ!
Μπακαλη?Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:52 ...μωρέ μπηκάααν τα γίδια στο μαντρίιιι!![]()
Έλα πείτε μου τώρα ποιοι μπήκατε στο νήμα καυλωμένοι από χαρά και ποιοι αναστατωμένοι (μη πω μουδιασμένοι) από ανησυχία;
Για αποκατάσταση της αλήθειας, αν και είμαστε στο περι ανέμων, ο φράχτης ΔΕΝ θα σπάσει ΠΟΤΕ!
Ναι ρε Κιμ...καλά είσαι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:53Μπακαλη?Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:52 ...μωρέ μπηκάααν τα γίδια στο μαντρίιιι!![]()
Για αποκατάσταση της αλήθειας, αν και είμαστε στο περι ανέμων, ο φράχτης ΔΕΝ θα σπάσει ΠΟΤΕ!![]()
Ρε μλκ μη βασανιζεις ετσι τους ζαιους!Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:52 ...μωρέ μπηκάααν τα γίδια στο μαντρίιιι!![]()
Δεν θέλω σεξουαλικά υπονοούμενα στα νήματά μου, σε παρακαλώ...παντρεμένος άνθρωπας 23 χρόνια!
Άστε με ρε απόψε που έχω γενέθλια και πίνω κάτι τσιπουράκια...από αύριο κομμένα...έχετε το λόγο μου!stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:56Ρε μλκ μη βασανιζεις ετσι τους ζαιους!Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:52 ...μωρέ μπηκάααν τα γίδια στο μαντρίιιι!![]()