Θα εγκαταλειψω την Θεσσαλονικη θα εγκατασταθω μονιμα στην Χαλκιδικη οπου το καλοκαιρι θα ασχολουμε με τα διαμερισματα μου και τον χειμωνα θα γινω ψαρας.Θα ((ειδικευτω)) στα χταποδια-καβουρια-αχινους-μυδια.Επισης σκεφτηκα να πιανω καποια μικρα ψαρια(γοβιοι-σπαροι-σαργοι κτλ).Να κανω μια ποικιλια 8-10 τετοιων ψαριων να τα καταψυχω να τα επεξεργαζομαι ωστε να ειναι ετοιμαγια τηγανι και να τα πουλαω σαν προιον με την ονομασια η ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσχατη Λυση
Εσχατη Λυση
Σημερα πηρα την ποιο περιεργη και ισως την ποιο ηλιθια αποφαση στην ζωη μου.Ειμαι 42 και αναζητω εργασια κυριως στο αντικειμενο που σπουδασα(οπτικος-οπτομετρης).Πρεπει ομως να μπει ενα οριο στην αναζητηση εργασιας μου.Ετσι λοιπον αποφασισα να το παλεψω για 5-6 χρονια.Εαν δεν καταφερω στα 47-48 να εχω βρει μια ((σταθερη)) δουλεια και συνεχιζω να ειμαι σε καθεστως υποαπασχολησης-ανεργια τοτεθα ενεργοποιησω την εσχατη λυση που ειναι πουτανα ολα.
Θα εγκαταλειψω την Θεσσαλονικη θα εγκατασταθω μονιμα στην Χαλκιδικη οπου το καλοκαιρι θα ασχολουμε με τα διαμερισματα μου και τον χειμωνα θα γινω ψαρας.Θα ((ειδικευτω)) στα χταποδια-καβουρια-αχινους-μυδια.Επισης σκεφτηκα να πιανω καποια μικρα ψαρια(γοβιοι-σπαροι-σαργοι κτλ).Να κανω μια ποικιλια 8-10 τετοιων ψαριων να τα καταψυχω να τα επεξεργαζομαι ωστε να ειναι ετοιμαγια τηγανι και να τα πουλαω σαν προιον με την ονομασια η ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Εσχατη Λυση
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έχεις δωμάτια στην Χαλκιδική και ακόμα το σκέφτεσαι;
Κάντο θα έχεις και φρέσκα ψάρια
Κάντο θα έχεις και φρέσκα ψάρια
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εισοδηματιας είσαι σύντροφε;zteo έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:39
Θα εγκαταλειψω την Θεσσαλονικη θα εγκατασταθω μονιμα στην Χαλκιδικη οπου το καλοκαιρι θα ασχολουμε με τα διαμερισματα μου
- Dwarven Blacksmith
Χλιδάνεργος, αυτά είναι.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ο ζτεο είναι ο ορέστης;
Και αυτός κατι τέτοια έλεγε.
Και αυτός κατι τέτοια έλεγε.
-
likosmokeses
Ο πιο μάγκας εδω μεσα.zteo έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:39 Σημερα πηρα την ποιο περιεργη και ισως την ποιο ηλιθια αποφαση στην ζωη μου.Ειμαι 42 και αναζητω εργασια κυριως στο αντικειμενο που σπουδασα(οπτικος-οπτομετρης).Πρεπει ομως να μπει ενα οριο στην αναζητηση εργασιας μου.Ετσι λοιπον αποφασισα να το παλεψω για 5-6 χρονια.Εαν δεν καταφερω στα 47-48 να εχω βρει μια ((σταθερη)) δουλεια και συνεχιζω να ειμαι σε καθεστως υποαπασχολησης-ανεργια τοτεθα ενεργοποιησω την εσχατη λυση που ειναι πουτανα ολα.
Θα εγκαταλειψω την Θεσσαλονικη θα εγκατασταθω μονιμα στην Χαλκιδικη οπου το καλοκαιρι θα ασχολουμε με τα διαμερισματα μου και τον χειμωνα θα γινω ψαρας.Θα ((ειδικευτω)) στα χταποδια-καβουρια-αχινους-μυδια.Επισης σκεφτηκα να πιανω καποια μικρα ψαρια(γοβιοι-σπαροι-σαργοι κτλ).Να κανω μια ποικιλια 8-10 τετοιων ψαριων να τα καταψυχω να τα επεξεργαζομαι ωστε να ειναι ετοιμαγια τηγανι και να τα πουλαω σαν προιον με την ονομασια η ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.![]()
Μήν ακούς κανένα. Προχώρα!
Μάθε τέχνη κι αστηνε
Εντωμεταξυ παράλληλα μάθε και τα μυστικά του ψαρέματος,διατήρησης κτλ
Αν έχεις τον ζήλο, κάντο
Εντωμεταξυ παράλληλα μάθε και τα μυστικά του ψαρέματος,διατήρησης κτλ
Αν έχεις τον ζήλο, κάντο
Μόνο που για να φτάσουν να συσκευάζονται και πωλούνται σε σούπερ θα περάσεις Οδύσσεια
Με μια απόδειξη τα δίνεις σε ταβέρνες
-
Nero
όχι ρε, ο zteο είναι καλό παιδί, δεν τρολάρει, κι ας είναι λίγο κουμούνι(μόνο στα λόγια απ'ότι φαίνεται αλλά αυτό είναι μάλλον καλό!
Α ξεχασα
Να πάρεις ευλογία από πνευματικό πριν
Τουλάχιστο αν δεν όπως το φανταζεσε δεν το θέλει άνωθεν
Αν πει όχι σταματα
Αλλά θα πρέπει να σε ξέρει, να ψυχογραφησει και φωτιστεί,προλαβαίνεις
Παρακαλώ στο θέμα μας.
Να πάρεις ευλογία από πνευματικό πριν
Τουλάχιστο αν δεν όπως το φανταζεσε δεν το θέλει άνωθεν
Αν πει όχι σταματα
Αλλά θα πρέπει να σε ξέρει, να ψυχογραφησει και φωτιστεί,προλαβαίνεις
Παρακαλώ στο θέμα μας.
Για να τα καταψύχεις κτλ κτλ. Θες χώρους κατάλληλους, άδειες κτλ. να ανοίξεις επιχείρηση κανονικα. Δεν είναι τόσο απλό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
"Δεν έχω δει χοντρή χωρίς γκομενο, και αριστερό χωρίς λεφτά".
Το σοφό ρητό για άλλη μια φορά επαληθεύεται.
Το σοφό ρητό για άλλη μια φορά επαληθεύεται.
Κυριως μονος μου θα τα πουλαω.Σκεφτηκα σε μια σακουλα να βαζω 2-3 σαργους-κανεναν γοβιο-2-3 σπαρους κτλ.Ετοιμους καθαρισμενους και κατεψυγμενους.bluerose έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:56 Μόνο που για να φτάσουν να συσκευάζονται και πωλούνται σε σούπερ θα περάσεις Οδύσσεια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 2229 Προβολές